• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Israël

Een reis naar Israël maken? Vergelijk hieronder alle actuele Israël rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

8 Israël rondreizen gevonden

 • Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië

  groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië maken we kennis met de geschiedenis, natuur en bevolking van twee prachtige parels in het Midden-Oosten. In Israël en de Palestijnse gebieden komen Bijbelverhalen tot leven bij het meer van Galilea, Nazareth, Bethlehem, Jeruzalem en Capernaum. In Jordanië duiken we de natuur in bij Dana en in de Wadi Rum woestijn. We leren meer over de geschiedenis in Jerash en de roze stad Petra. Is een avontuurlijke actieve rondreis met veel historie iets voor jou? Ga dan mee op onze 15-daagse rondreis!

  €2299

  incl. vliegticket

  Bekijken Sawadee
 • Dan Panorama Hotel

  8-daagse individuele rondreis

  Zon zekere strandvakantie naar Eilat? Het Dan Panorama Hotel is een mooi 4* hotel gelegen aan het strand van de Rode Zee. Het hotel heeft een prachtig groot zwembad met ligbedden en is beroemd om het uitgebreide en goed verzorgde ontbijt.

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Discover Wonderbaarlijk Israël

  9-daagse individuele rondreis

  Voordelige 9-daagse individuele reis Israël? Je reis begint in Jeruzalem. Een stad met een onbeschrijfelijk sfeer. Vervolgens naar de Dode Zee, Ein Gedi, Tiberias, Nazareth, Haifa en natuurlijk Tel Aviv.

  €1794

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Highlights Israël

  14-daagse individuele rondreis

  Fly & Drive door Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem.

  €2295

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Highlights Israël deluxe

  14-daagse individuele rondreis

  Fly & Drive Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem. Je verblijft in luxe hotels.

  €3244

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Jeruzalem en Tel Aviv

  7-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze combinatie reis combineer je 2 bijzondere wereldsteden, de hoofdstad en heilige plaats Jeruzalem en het hippe en moderne Tel Aviv.

  €1026

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Leonardo Royal Resort

  8-daagse individuele rondreis

  Strandvakantie Eilat? Het Leonardo Royal Resort in Eilat is een mooi 3* en modern resort met groot zwembad en ligbedden. De overnachting is inclusief ontbijt, lunch en diner.

  incl. vliegticket

  Bekijken 333 Travel
 • Rondreis Israël, 12 dagen

  12-daagse groepsrondreis

  Een archeologisch avontuur met verrassende natuur Bijzondere overnachting bij de nonnen in het Stella Mares-klooster Optioneel bezoek aan Bethlehem mogelijk Ontdek ruïnes uit Oudtestamentische, Romeinse enn Ottomaanse tijden

  €2045

  incl. vliegticket

  Bekijken Djoser
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief