27 Vakantiedagen

Overnachten in Japan – soorten accommodaties

Japan biedt verschillende soorten accommodaties aan, voor ieder wat wils. De accommodaties zijn iets goedkoper dan in Nederland, maar tijdens de feestdagen zijn de prijzen iets hoger.

Budget accommodaties (€20 – €50)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met dorms en privé kamers. Voor een bed op een slaapzaal betaal je gemiddeld €20. In de zogenaamde capsule hotels slaap je voor €25 in een soort capsule van twee meter lang, inclusief een warme douche en airconditioning. Guesthouses kosten in Japan gemiddeld €30 per persoon.

Bekijk alle budget accommodaties in Japan.

Middenklasse accommodaties (€50 – €80)

Voor iets meer luxe zijn er genoeg middenklasse en zakenhotels te vinden. Een zakenhotel, zoals Tokyo Inn, met een standaard bed, schone handdoeken, lakens en een warme douche, vind je in Japan al voor €55 per nacht. In de grotere steden, zoals Tokyo en Kyoto, vind je middenklasse hotels met kamers van rond de €80 per nacht. Deze accommodaties zijn schoon, er is ontbijt inbegrepen en ze bieden roomservice aan.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Japan.

Luxe accommodaties (€80 – €150)

Zeker in Tokyo zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. Deze kamers variëren van €80 tot €120 per nacht. In de kustplaatsen en in resorts op de eilanden vind je hotelkamers die kunnen oplopen tot €150 per nacht.

Bekijk alle luxe accommodaties in Japan.

Hotels in Japan zoeken

Hotels in Japan zoeken

Boek je rondreis naar Japan

Riksja Travel
1. Riksja Travel

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps en individueel.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Geliefde rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Japan rondreizen
Vanaf €107 incl. vliegticket

Vliegtickets Japan

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Japan
V.a. 456