In Tokyo geweest?

Dan lezen we graag jouw ervaringen en tips!

Deel jouw reiservaring

Of lees 17 Tokyo reiservaringen

Tokyo bezienswaardigheden

Tokyo is een stad met ontelbaar veel verschillende gezichten. Je vindt hier oude boeddhistische tempels, moderne winkelcentra met tal van hippe kledingwinkels, traditionele Japanse architectuur, torenhoge wolkenkrabbers, natuurrijke wijken met pastelkleurige bomen, winkels met typisch Japanse Harajuku, brede straten die als spinnenwebben door elkaar lopen, en nog veel meer! Dat is vrij logisch in een stad waar meer dan 12 miljoen mensen wonen – en het aantal inwoners van Tokyo groeit elke dag. Je zou denken dat je hier de weg zowel letterlijk als figuurlijk kwijtraakt, maar dat is niet waar. De locals zijn namelijk erg goed in het bewaren van de rust. Orde is voor hen de normaalste zaak van de wereld. Politiemannen zwaaien met verlichte stokken terwijl auto’s en brommers netjes op hun beurt wachten. Hier geen typisch Aziatisch oorverdovend verkeerslawaai: een wandeling door de stad staat garant aan toeterloze taferelen. De straten zijn schoon en alle gebouwen – zowel oud als nieuw – zijn in keurige staat. En de Japanners laten ook nog eens een glimlach achter op je gezicht, want ze behoren wat ons betreft tot de vriendelijkste mensen ter wereld!

Vliegtickets Tokyo

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Tokyo
V.a. 374 Meer over vliegen naar Japan

Overnachten in Tokyo

Vergelijk alle hotels in Tokyo
Bekijk hotels

Indrukwekkende infrastructuur

Tokyo

Tokyo is een stad vol vernieuwing. Wolkenkrabbers, waar bekende merken in gevestigd zijn, en multinationals, die hier de show stelen, zorgen voor de kapitalistische sfeer in de stad. De infrastructuur van Tokyo is één van de indrukwekkendste ter wereld. Omdat er zo veel mensen in de stad wonen, was er nood aan een ordelijk wegen- en metronetwerk. De dertien metrolijnen van Tokyo vervoeren dagelijks 8 miljoen mensen door de stad en is daardoor ook nog eens één van de drukste metronetwerken ter wereld. Maar ondanks de drukte is er ontzettend veel orde in de metrostations: mensen staan keurig in de rij wanneer zij een metro in willen.

Shibuya kruispunt in Tokyo

Shibuya, één van de drukste oversteekplaatsen ter wereld.

Tokyo Tower

De Tokyo Tower.

Geschiedenis

Eeuwen geleden was Tokyo een klein vissersstadje en had het de naam Edo (stad van de rivieren). Maar toen er in de 15e eeuw, tijdens de oorlog, een kasteel gebouwd werd in de stad, kreeg Edo (Tokyo) een stadser imago. Vanaf dat moment besloot de regering steeds meer te bouwen rondom het kasteel, zodat het kasteel het middelpunt werd van de stad. Edo transformeerde langzaamaan naar een bruisende stad die in de 18e eeuw actief in contact stond met veel andere wereldsteden. In de 19e eeuw werd Edo benoemd als hoofdstad van Japan en werd het omgedoopt tot ‘Tokyo’, wat stad van het oosten betekent. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Tokyo veelvuldig gebombardeerd door de Amerikanen. De stad en haar historische gebouwen raakte in verval. In de jaren ’50 onderging Tokyo een metamorfose en ontwikkelde een moderne architectuur die voor een sterke urban vibe zorgde. De Japanse economie kreeg hierdoor een boost en de Aziatische metropool werd op de kaart gezet als een stad van pop-cultuur, design en technologie.

Musea

Tokyo heeft een roerig verleden, maar ook een trendy heden. Je vindt daardoor veel interessante musea in de stad. Als je van Japanse kunst en design houdt, zijn National Museum of Modern Art (MOMAT), Mori Art Museum, Tokyo Midtown Design Hub, National Art Center Tokyo en Tokyo Metropolitan Museum of Photography aanraders. Musea over de geschiedenis van Tokyo zijn Tokyo National Museum, Japanese Sword Museum, National Showa Memorial Museum en Museum of Contemporary Art. Andere leuke musea zijn Ghibli Museum (over sprookjes) en het Baseball Hall of Fame & Museum.

Japanse theater Kabuki

Japanse theater Kabuki

Kabuki staat garant voor een spectaculair avondje Japans theater. Kabuki is een vorm van theater waarbij veel kleur en bewegingen komen kijken. Kabuki is eeuwenoud en werd ontwikkeld toen Tokyo nog Edo heette. Het was een vorm van kunst die uitgevoerd werd door de normale stadsburger in plaats van door de hogere standen. Bij Kabuki worden er toneelstukken gespeeld over historische gebeurtenissen en over conflicten op het gebied van liefde tussen mannen en vrouwen. De Kabuki-spelers hebben hun eigen taal gevorm en vertellen op monotone wijze het verhaal aan de kijkers. Dit wordt begeleid door traditionele Japanse instrumenten. Zelfs voor Japanners zijn deze teksten soms lastig te verstaan. Het podium is in staat om te draaien en overal zitten vakken waar de Kabuki-spelers opeens in kunnen verdwijnen. Het bekendste Kabuki-theater van Tokyo is de Kabuki-za in Ginza, maar deze vorm van theater komt in alle delen van Japan voor.

Kabuki-za theater, Tokyo

Het Kabuki-za theater in Ginza.

Hippe wijk Ginza

Ginza, Tokyo

Ginza is een Japanse wijk in Tokyo die veel weg heeft van het New Yorkse Fifth Avenue en het Londense Oxford Street. Ginza was de eerste buurt in Tokyo die haar armen opende voor de moderne westerse invloeden die naar Japan overwaaiden in de 19e eeuw. In Ginza vind je daardoor onder andere historische westerse gebouwen gemaakt van Europese bakstenen en grote warenhuizen met gigantische ramen en mooi opgemaakte etalages. Ginza staat ook bekend als Tokyo’s galerie wijk, want het zit vol met kunstzinnige galerijen. In Ginza vind je daarnaast het Kabuki-za theater: het bekendste theater voor het traditionele Kabuzi.

Modekwartier Harajuku

Harajuku, Tokyo

Harajuku is Tokyo’s modekwartier. Hier komen de echte fashionista’s om de laatste trends volgens de Japanse modebranches en –ontwerpers te shoppen. Naast mode vind je in Harajuku ook een aantal bijzondere heiligdommen, zoals het in de tweede wereldoorlog verwoeste Meiji-jingu. Dit 12 meter hoge gebouw werd herbouwd in de jaren ’60 en ademt nog steeds een authentieke sfeer uit.

Het cliché Tokyo en nachtleven in Shinjuku

Kabukicho, Tokyo

Het Red Light District van Tokyo: Kabukicho.

Shinjuku is dé wijk in Tokyo waar alle vooroordelen van deze metropool naar voren komen: grote tv-schermen met videobeelden van bekende merken, moderne winkels die populaire elektronica producten verkopen, overheidsgebouwen, verborgen heiligdommen en torenhoge wolkenkrabbers. Daarnaast staat Shinjuku bekend om haar wilde nachtleven. Over de hele wijk vind je kleurrijke en verlichte barretjes en clubs en in het oosten van Shinjuku ligt het grootste Red Light District van Tokyo: Kabukicho.

Ouderwetse architectuur in Yanaka

Yanaka, Tokyo

Yanaka is een oude wijk in Tokyo en is een van de weinige buurten van Tokyo die de aardbeving van 1923 en de verwoestende bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. In Yanaka vind je hierdoor nog veel ouderwetse Japanse architectuur, zoals van hout gemaakte huizen. Daarnaast vind je in Yanaka honderden tempels en ruïnes die je terugbrengen naar het Edo-tijdperk. Yanaka is een unieke buurt en dat vinden ook veel beroemde Japanners, kunstenaars en artiesten die in deze wijk wonen. Het bekende Tokyo National Museum ligt ook in Yanaka.

Ueno Parken

Ueno Koen, Tokyo

Midden in de stad, gelegen in Yanaka, liggen een paar grote kleurrijke en frisse parken: Ueno Koen en Ueno Tosho-Gu. De parken worden veel gebruikt als decor voor films, foto’s en schilderijen. Dit komt door de bekende vijver, genaamd Shinobazu-ike. Rondom deze vijver is een breed pad gebouwd waarover bomen hangen met takken vol roze, witte en lila gekleurde bloemetjes. In de parken vind je houten tempels die benoemd zijn naar Japanse goden, zoals de Benten-do; een tempel die benoemd is naar de Godin van het water genaamd Benzaiten. Vanuit deze tempel heb je een goed zicht over de vele aanwezige vogels in het park.

Tempel Senso-ji

Senso-ji tempel, Tokyo

Een van Tokyo’s meest bezochte tempels is Senso-ji. Deze van hout gebouwde rode tempel is het huis van de Gouden Kannon: de boeddhistische God van het Geluk. Bij binnenkomst word je welkom geheten door de God van de wind en de God van de donder. In de tempel zelf word je verrast door alles wat te maken heeft met het Edo-tijdperk. De rode kleur van de tempel stamt uit de 17e eeuw en is typisch voor dit tijdperk. Daarnaast zijn de daken traditioneel vormgegeven en vind je overal authentieke Edo-details.

Vismarkt Tuna Auction

Niet meer dan 120 bezoekers zijn dagelijks toegestaan om vanuit de galerij tussen 5.25 uur en 6.15 uur de Tuna Auction op de Tsukiji Outer Market te bewonderen. De Tuna Auction is het binnentrede van lokale vissers die ’s ochtends vroeg met hun enorme vangst de markt binnenkomen. De vangst is letterlijk enorm; de tonijnen, die deze markt op komen, zijn gemiddeld 150 kg zwaar. Naast tonijn vind je tot 14:00 uur vele andere soorten vis: van gedroogde vis tot zeewier. En natuurlijk sushi!

Reizen naar Tokyo – hoe kom je er?

Tokyo, de hoofdstad van Japan, is een van de best bereikbare plaatsen van Japan. Tokyo heeft twee luchthavens, waarvan Haneda Airport een internationaal vliegveld is. Vliegtickets naar Tokyo boek je al vanaf €375 retour. Vanuit Izu en Ogasawara is het mogelijk om met de boot naar Tokyo te komen. Bussen zijn goedkoper dan treinen en rijden van Tokyo naar bijna alle bekende plaatsen op hetzelfde eiland. De bekendste route is de route Mount Fuji – Shinjuku highway Bus Terminal. Tokyo is per trein met bijna alle plaatsen in Japan verbonden. Er zijn verschillende treinsoorten waarvan de ‘Shinkansen’ de bekendste treinsoort is waarmee je door heel Japan kunt reizen.

Aangezien Tokyo een logisch begin of eindpunt van een rondreis door Japan is, doen bijna alle georganiseerde rondreizen Tokyo wel aan. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij Sawadee, Shoestring, Djoser, Koning Aap en Kras of boek deze bouwsteen van Japan2Go om je eigen rondreis door Japan samen te stellen.

Top 3 Japan specialisten

YourWay2Go
YourWay2Go

Stel zelf je ideale Japan rondreis samen met bouwstenen of haal je inspiratie uit één van de samengestelde individuele rondreizen.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Verschillende groepsrondreizen door Japan met veel individuele vrijheid. Van hightlight trips tot rondreizen.
Bezoek website

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel

Reis met VNC door Japan, het land van de rijzende zon. Achter een hightech façade gaat een oosterse wereld met sterke tradities schuil.
Bezoek website

Beste reistijd Tokyo

Het hele jaar lang is Tokyo geschikt om te bezoeken wat betreft weersomstandigheden. Tokyo ligt in een gebied waar men te maken heeft met hete zomers en milde winters.

Reisinspiratie

Alle Japan artikelen

Japan rondreis aanbiedingen

17 Tokyo reiservaringen en tips • 35 landen bezocht
  12 reviews
  28 waarderingen

  “Geen moment verveeld”

  Geplaatst 20-02-2018

  In het najaar van 2017 heb ik in mijn eentje Tokio bezocht. Het was de eerste keer dat ik alleen op reis ging en ik denk dat ik met Tokio geen betere bestemming had kunnen kiezen. Het is een ontzettend veelzijdige stad waar zoveel te zien en te beleven is dat je je geen moment hoeft te vervelen. Omdat het zo’n grote stad is, is het wel aan te raden om vooraf een beetje te bedenken en plannen waar je naartoe wilt. Ik ben een week in Tokio geweest maar ik had er gemakkelijk nog een extra week kunnen vullen.

  Je kunt in Tokio ook een hoop bizarre dingen bezoeken, zoals kattencafe’s, uilencafe’s, maid bars, thema restaurants, bizarre winkels: je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Ik vond dat een hele leuke afwisseling van de ‘reguliere’ bezienswaardigheden zoals de tempels, parken en musea. Wat ook erg leuk is is om bij een Japanse familie thuis te koken en te eten. Via de website Nagomi Visit kun je zo’n bezoek regelen. Ik heb dat zelf ook gedaan en het is de mooiste herinnering van de hele reis.

  Ten slotte, Japan heeft het imago een duur land te zijn maar ik vond dat ter plekke best meevallen. Hotels, kleding en de trein zijn zeker duur, maar bijvoorbeeld de metro, toegang tot musea en eten zelfs iets goedkoper dan hier. En een heleboel bezienswaardigheden, zoals tempels en parken, zijn natuurlijk gewoon gratis.

  Nog een laatste tip. Reserveer vooraf alvast via internet een pocket wifi die je bij aankomst op de luchthaven kunt afhalen. Een pocket wifi is een apparaatje waarmee je constant wifi hebt op je smartphone. Reuze handig als je je weg wilt vinden via Google Maps of de app van de Tokio metro. Heeft mij een hele hoop tijd en verdwalen bespaard.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 29 landen bezocht
  26 reviews
  34 waarderingen

  “Fantastisch Tokyo”

  Geplaatst 29-11-2017

  Tijdens een rondreis door Japan waren we aan het begin en aan het eind in Tokyo. Openbaar vervoer is echt top. De mensen super behulpzaam. Op onze laatste 2 dagen hebben we nog een dagje Disney gedaan, wat vooral grappig is, is dat Japanners graag als Disneyfiguur verkleed gaan naar het park. Dus het is erg leuk om mensen te kijken. Op onze laatste dag naar de Fish Market geweest en uiteraard fantastisch Sushi gegeten.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 31 landen bezocht
  26 reviews
  36 waarderingen

  “Indrukwekkend ”

  Geplaatst 25-11-2017

  Tokyo is een bijzondere wereldstad. Zo vind je ze nergens anders. Savonds vind ik Tokyo het mooiste omdat het dan super indrukwekkend is met alle lichtgevende gevels, het lijkt wel een speeltuin. Daarnaast is het voor de sushi liefhebben een droomlocatie.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 20 landen bezocht
  14 reviews
  19 waarderingen

  “Leuk om er geweest te zijn”

  Geplaatst 21-11-2017

  Eigenlijk ging ik naar deze stad voor een bezoek aan Tokyo Disneyland (heb alle Disneyparken in de wereld bezocht), maar de stad zelf kan dan natuurlijk niet ontbreken! De stad is veelzijdig, immens en er is van alles te doen. Het is traditioneel met veel tempels maar ook heel modern. Er zijn bijvoorbeeld veel drukke winkelstraten met alles op technologisch gebied. Je moet er geweest zijn. Toch kan ik de stad niet vergelijken met bijvoorbeeld Hong Kong.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 26 landen bezocht
  26 reviews
  14 waarderingen

  “Immens groot”

  Geplaatst 16-11-2017

  Tokyo is zo ontzettend groot dat je je echt goed moet informeren waar je heen wilt gaan.
  Aanraders vind ik: Tokyo Sky Tree, Tokyo Tower, Shibuya kruising. Het leukste is om naar Tokyo eind april te gaan. Dan is het Sakura 'seizoen' en komen de feestdagen als childrens day eraan.
  Verder is de Onsen in Odaiba een geweldige plek om de vermoeide voeten een dagje te laten rusten.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 69 landen bezocht
  26 reviews
  6 waarderingen

  “Niet fascinerend”

  Geplaatst 13-11-2017

  Na alle ervaringen in Kyoto, Nara, Osaka, Himeji, Hiroshima etc. hadden wij nog 5 dagen in Tokyo. Wat viel dat tegen! Alle highlights zijn niet zo mooi als in de rest van Japan, en qua wereldstad is het weer net geen Hong Kong of New York. Wel vond ik Disney Sea een echte aanrader!

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 27 landen bezocht
  26 reviews
  28 waarderingen

  “Waar rust en rumoer samen in hand gaan”

  Geplaatst 10-11-2017

  Tokyo is een stad van miljoenen inwoners. En toch, wanneer je uitstapt bij één van de vele, drukke metrostations waar duizenden mensen elkaar kruisen, is het soms maar enkele straten lopen en ben je alleen; een zijstraatje met honderden elektriciteitsdraden, Japanse tuintjes, kleine apartementjes of verborgen restaurants voor de locals. Tokyo heeft een geavanceerd metrosysteem, en geloof het of niet, maar je krijgt er handigheid in! In tegenstelling tot in Nederland vertrekken bepaalde metrolijnen altijd van hetzelfde spoor; volg de kleuren en vreemde muziekmelodietjes en je komt vanzelf waar je wezen moet!
  Overigens biedt de Japan Rail Pass (een aanrader!) geen gratis toegang tot de metro, behalve voor de ‘Yamanote Line.’
  Deze (eigenlijk trein)lijn loopt als een cirkel door het hart van deze bruisende wereldstad en is ideaal en heb ik dagelijks meerdere malen gebruikt!

  Hoewel Tokyo één van de grootste steden ter wereld is, heb je het er afhankelijk van je interesses na minder dan een week wel gezien wat betreft de hoogtepunten (en dus meer tijd om de rest van het land te bezoeken!)
  Bezoek de flea markets, waan jezelf in de wereld van neonlichten in de electronicawijk ‘Akihabara’ of ga op een muurtje zitten bij het wereldberoemde kruispunt ‘Shibuya’ terwijl je toekijkt hoe honderden mensen per keer dit zebrapad oversteken.
  Mocht je in het voorjaar naar Japan afreizen (een drukkere periode maar perfect voor bloesemliefhebbers) dan is het bloesempark nabij station Ueno een heuse aanrader.

  Wat betreft verblijf zijn er vele opties. Japan is geen goedkope stad en de beroemde capsule hotels zijn dan soms een uitkomst. Sommige zien er op plaatjes misschien wat eng en claustrofobisch uit met hun glazen deurtjes; om hieraan te wennen ben ik verschillende websites afgegaan en ben ik terecht gekomen bij een hip en modern capsule hotel waar je slaapruimte wordt afgesloten met een gordijntje; handig voor de beginnende reiziger, en een unieke ervaring!

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 24 landen bezocht
  18 reviews
  5 waarderingen

  “Intrigrerend!! ”

  Geplaatst 02-11-2017

  Super toffe stad, zeker een aanrader. Totaal andere cultuur, andere mensen, echt even wennen maar zo gaaf! Het eten is super en de beleving al helemaal. Tip voor de sushi lief hebbers: de sushi uit de seven eleven shops is echt super lekker en vers, geen noodzaak om altijd maar in dure restaurants te zitten. Ga lekker naar de shopjes en neem je picknickje mee naar een mooi park.
  Nog een tip: ga in de bloesem tijd om te zien wat de tradities zijn. Het is dan wel top top druk, dus misschien vooraf boeken van accomodaties is handig.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 31 landen bezocht
  27 reviews
  2 waarderingen

  “Wereldstad met rare trekjes”

  Geplaatst 28-10-2017

  Tokyo is een unieke stad. Natuurlijk zijn er wel meer Aziatische steden met veel hoogbouw, maar Tokyo heeft daarnaast een uniek karakter met de typische Japanse 'quirkiness'. Zo is met name de buurt Akihabara een echte attractie. Je komt er cosplayers op straat tegen, je vind er de grootste sexshops in de wereld, en je kan er naar zogeheten maid-cafés. In een maid-café kan je een kopje koffie of een milkshake drinken terwijl je wordt bediend door een Japans meisje gehuld in een kostuum als 'Franse meid'. Voor ons klinkt dit als een soort fetish, en dat is het waarschijnlijk ook, maar hier zit geen seksuele bedoeling bij. In ieder geval is Tokyo een wereldstad waar je van alles vind, maar met een uniek karakter wat je nergens anders ter wereld vind.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 39 landen bezocht
  26 reviews
  8 waarderingen

  “Een stad met twee gezichten”

  Geplaatst 28-10-2017

  Tokyo is een stad als geen ander. Een traditionele stad met beschaafde inwoners overdag en een knotsgekke stad in de avond. Deze tegenstellingen maakt Tokyo een geweldige bestemming. De inwoners van Japan zijn enorm beschaafd en vinden het geweldig dat er mensen naar hun land komen. Houdt er wel rekening mee dat alles in Japan duur is, maar het is zeker de moeite waard. Wij hadden de mazzel dat we naar het Imperial Palace konden, welke maar 2 dagen per jaar is opengesteld voor publiek (23-12 en 02-01). Als je dan in Tokyo bent is het de moeite waard.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren


Deel jouw Tokyo reiservaring en tips!

Ben jij in Tokyo geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Top 3 Japan specialisten

YourWay2Go

YourWay2Go

Stel zelf je ideale Japan rondreis samen met bouwstenen of haal je inspiratie uit één van de samengestelde individuele rondreizen.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt verschillende groepsrondreizen door Japan met veel individuele vrijheid. Van hightlight trips tot rondreizen.
Bezoek website


VNC Asia Travel

VNC Asia Travel

Reis met VNC door Japan, het land van de rijzende zon. Achter een hightech façade gaat een oosterse wereld met sterke tradities schuil.
Bezoek website

Meer Japan reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX

Groepsrondreis Japan.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Geliefde groepsrondreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Japan 'on a budget'.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

NL-sprekende reisleiding.
Bezoek website

Van Verre
Van Verre

Reizen op maat.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Groepsrondreizen.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Natuurreis Japan.
Bezoek website

PANGEA Travel
PANGEA Travel

Individuele rondreizen.
Bezoek website

TUI
TUI

Groepsrondreis.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Japan

Alle bezienswaardigheden in Japan

Vliegtickets naar Japan


Meer over vliegen naar Japan

Hotels in Japan zoeken

Hotels in Japan zoeken

Boek je rondreis naar Japan

YourWay2Go
1. YourWay2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps en individueel.
Bezoek website

VNC Asia Travel
3. VNC Asia Travel

Je Japan reis op maat.
Bezoek websiteBekijk 46 Japan rondreizen
Vanaf €743 incl. vliegticket

Vliegtickets Japan

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Japan
V.a. 374 Meer over vliegen naar Japan