Rondreis Japan

Een reis naar Japan maken? Vergelijk hieronder alle actuele Japan rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

29 Japan rondreizen gevonden

 • Rondreis Japan, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Een compleet beeld van JapanBezoek o.a. Tokyo, Kyoto, Hiroshima en NagasakiTempelovernachting in Koyasan met maaltijdenExcursies naar o.a. Kamakura, Kawaguchiko, Nara en Asovulkaan

  €3795

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Japan 'on a Shoestring'; Yokoso: Welkom in Japan

  22-daagse groepsrondreis

  Met deze drieweekse Japan rondreis profileert Shoestring zich verder als Japanspecialist op de Nederlandse en Belgische markt. Het is een hoogtepuntenreis, waarbij we als regel aangenomen hebben om telkens drie nachten op dezelfde plek te overnachten. Op deze manier heb je de tijd om je een plek eigen te maken, zonder het gevoel te hebben om steeds van hot naar her te rennen. Natuurlijk heb je steeds de mogelijkheid om op pad te gaan met je lokale Engelstalige reisbegeleider, maar deze manier van reizen laat je ook maximaal toe om op eigen houtje er op uit te trekken. De enige uitzondering op deze 'drie-nachten-regel' zijn Matsumoto en Nagano.

  €3149

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Japan

  18-daagse groepsrondreis

  Beleef Japan met SRC Reizen: ontdek Tokyo en Kyoto, Mount Fuji en Nagoya, Hiroshima en Nagasaki, Deshima, Fukuoka, Nara, Himeji, Nikko en Arashiyama met de SRC-reisleiders

  €6798

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Japan met Hokkaido, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Ervaar het bijzondere HokkaidoBezoek o.a. Osaka, Kyoto, Tokyo en SapporoOvernachtingen Toyako meer met maaltijdenExcursies naar Nara, Kawaguchiko, Kamakura en Biei

  €3795

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis JAPAN ANDERS - 22 dagen; Van Kyushu naar Hokkaido

  22-daagse groepsrondreis

  Altijd al eens terug naar Japan gewild, maar bang om in herhaling te vallen? Koning Aap biedt een Japan rondreis voor gevorderden aan! Minder 'klassieke' hoogtepunten en meer afwijken van de platgetreden paden. Je reist per eigen bus én per openbaar vervoer van het zuidelijke eiland Kyushu naar het noordelijke eiland Hokkaido. Uiteraard kun je ook op deze reis genieten van de heerlijke Japanse keuken en de beleefde, vriendelijke bevolking.

  €3995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Japan; Het land van de rijzende zon

  15-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze zeer afwisselende Japan rondreis ontdek je de vele hoogtepunten van het land. Je bezoekt trendy wereldsteden als Fukuoka en Tokyo, bezoekt oude heiligdommen in Miyajima en Kyoto, ontmoet leerling-geisha’s en sumoworstelaars, doet je te goed aan sushi of gaat heerlijk uit in de hippe wijk Harajuku. Ook de natuurliefhebber komt aan zijn trekken en kan mooie fietstochten of wandelingen maken over het platteland. Kortom, een unieke kans om tegen een zeer aantrekkelijke prijs Japan te bezoeken.

  €2799

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Japan, 10 dagen

  10-daagse groepsrondreis

  De absolute culturele hoogtepuntenEfficiënt programmaBezoek Tokyo, Kyoto én OsakaExcursies naar tempelsteden Kamakura en Nara

  €2195

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis JAPAN HOOGTEPUNTEN - 22 dagen; Verfijnde rituelen

  22-daagse groepsrondreis

  Japan spreekt tot ieders verbeelding. Er zijn eeuwenoude tradities als de theeceremonie en de bloemschikkunst. Je treft op je rondreis Japan elegante geishameisjes en imposante sumojongens, tempels van goud en tuinen van mos. En toch is er zoveel meer. Als je er maar oog voor hebt. De subtiele buiging bij het binnenkomen, het kunstig verpakken van je souvenir, de minzame glimlach bij het naar buiten gaan. Het verschil zit in de kleinste details. Daarom houden wij van Japan!

  €3395

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Japan Hoogtepunten; Hypermodern en traditioneel

  10-daagse groepsrondreis

  Op deze rondreis Japan bezoek je niet alleen steden als Osaka en Tokyo, maar maak je ook kennis met de natuurpracht die Japan te bieden heeft. Je maakt een wandeling langs de oude postroute Nakasendo tussen de twee pittoreske dorpjes Tsumago en Magome, waar je overnacht in een traditionele ryokan.

  €1999

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis JAPAN SLOW COMFORT - 15 dagen; Rustig reizen door Japan

  15-daagse groepsrondreis

  Op deze rondreis Japan Slow Comfort ligt het reistempo lager in vergelijking met onze reguliere reizen. Je verblijft op het eiland Honshu in slechts vier plaatsen (minder vaak je koffer/reistas inpakken) en maakt excursies vanuit die plekken. Naast de hoofdstad Tokyo bezoek je het traditionele Kanazawa, hét culturele hart van Japan Kyoto en de bruisende havenstad Osaka. De geplande comfortabele accommodatie is uiteraard met zorg uitgezocht. Je reist per eigen bus, op één traject gebruik je de Shinkansen (de Japanse hogesnelheidstrein).

  €3095

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Familiereis JAPAN - 15 dagen; Het land van de rijzende zon

  15-daagse groepsrondreis

  Met het hele gezin naar Japan? Het kan! Ouders zien zichzelf al genieten van groene thee in verstilde tempeltuinen. Fietsen tussen rijstvelden, of heerlijk smullen in een 'lopende band sushi restaurant'. Maar ook de kinderen zien een Japanreis al helemaal zitten: het 'Land van de Rijzende Zon' scoort de laatste jaren bij onze westerse jeugd vooral als ‘Cool Japan’. Het land van Nintendo en Tamagotchi, van Pokemon en Hello Kitty, van anime en manga doet menig kinderhart sneller kloppen.

  €2995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Japan Hoogtepunten

  groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

  €3019

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Japan Highlights

  14-daagse individuele rondreis

  Japan is een land met mystieke tradities en oude gebruiken. Deze reis neemt je meer naar de wereldstad Tokyo, Lake Kawaguchi, de sneeuw apen van Yudanaka, Matsumoto, Takayama, Kyoto, Hiroshima en Osaka. Je reist makkelijk en snel per hoge snelheidstrein.

  €2662

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Best Deal Japan Sushi en Samoerai

  11-daagse individuele rondreis

  Ontdek de contrasten in Japan, het bruisende Tokyo, het vulkanische Hakone, het authentieke Takayama midden in de Japanse Alpen en verken de prachtige stad Kyoto. Je reist comfortabel en snel met de Japan Rail Pass.

  €2129

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Japan, 15 dagen

  15-daagse groepsrondreis

  De hoogtepunten van JapanBezoek o.a. Osaka, Kyoto en TokyoTempelovernachting met maaltijdenExcursies naar Nara, Shirakawago, Kawaguchiko en Kamakura

  €2895

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • De geisha en samoerai wijken van Kanazawa

  2-daagse individuele rondreis

  Ontdek het pareltje Kanazawa. Je kunt er dwalen door oude Geisha en Samoerai wijken.

  €246

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Japan

  groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis Japan val je van de ene verbazing in de andere door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de traditionele dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

  €3989

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 14-daagse treinrondreis Japan

  13-daagse groepsrondreis

  Fantastische rondreis waarbij je de belangrijkste hoogtepunten van Japan ziet. Je reist met het openbaar vervoer, gebruikmakend van het uitstekende treinnetwerk. Zo heb je alle vrijheid. Wij regelen de overnachtingen en helpen je bij het maken van een reisschema.

  €3435

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 22-daagse treinrondreis Japan

  21-daagse groepsrondreis

  Deze uitgebreide rondreis voert je naar de belangrijkste hoogtepunten van Japan. Je reist met het openbaar vervoer, gebruikmakend van het uitstekende treinnetwerk. Zo heb je alle vrijheid. Wij regelen de overnachtingen en helpen je bij het maken van een reisschema.

  €4029

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Citytrip Tokyo

  5-daagse individuele rondreis

  Tokyo; de hoofdstad van Japan is een mix van de oude Japanse cultuur en een futuristische hypermoderne metropool. Ontdek tijdens deze citytrip de leukste wijken, de vele bezienswaardigheden en de heerlijke restaurantjes.

  €1289

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?