• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Litouwen

Een reis naar Litouwen maken? Vergelijk hieronder alle actuele Litouwen rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

4 Litouwen rondreizen gevonden

 • Rondreis Litouwen, Letland & Estland, 8 dagen

  8-daagse groepsrondreis

  In ruim een week van Vilnius via Riga naar Tallin Grote diversiteit aan eeuwenoude cultuur Bezoek aan Heuvel der Kruisen en Paleis Rundäle Excursie naar Gaujasujas nationaal park met Turaida kasteel

  €1245

  incl. vliegticket

  Bekijken Djoser
 • Rondreis ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN - 8 dagen; Hoogtepunten van de Baltische Staten

  8-daagse groepsrondreis

  In het noordoosten van Europa liggen drie sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden op rijafstand van elkaar. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds zal je je prima vermaken. Tussen alle historische bezienswaardigheden bevinden zich leuke, gezellige restaurantjes en cafétjes. Met recht prijken zowel Vilnius, Riga als Tallinn op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Je begint deze korte reis in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Onderweg naar Letland bezoek je het symbool van verzet tegen de Russische bezetters, de Kruisheuvel. Riga is de meest mondaine stad van de Baltische staten en is merkbaar eeuwenlang een ontmoetingsplaats voor verschillende culturen geweest. In Estland aangekomen, zorgt het knusse, middeleeuwse Tallinn, voor een passend slot van deze reis.

  €1281

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Rondreis ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN - 15 dagen; Oude steden en verlaten baaien

  15-daagse groepsrondreis

  Niet zo lang geleden nog amper bekend, nu alweer jaren lid van de Europese Unie. We hebben het over Estland, Letland en Litouwen, ooit onderdeel van de Sovjet-Unie. Je reist door schilderachtige steden met middeleeuwse kastelen en orthodoxe kerken, maar ook trendy restaurants, hippe cafés en mondaine design winkels. Op het platteland met haar houten huisjes en eindeloze wouden, begeef je je tijdens je Baltische Staten rondreis in een andere wereld. Het binnenland is dichtbebost en wordt af en toe doorkruist door kleine kabbelende rivieren.

  €1989

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Rondreis Estland, Letland & Litouwen, 12 dagen

  12-daagse groepsrondreis

  Ontspannen reis met veel cultuurVerblijf op schiereiland SareemaaWandel door de gezellige universiteitsstad TartuBezoek aan o.a. de kastelen van Trakai en Turaida

  €1695

  incl. vliegticket

  Bekijken Djoser
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief