27 Vakantiedagen

Overnachten in Myanmar – soorten accommodaties

Myanmar biedt verschillende soorten accommodaties aan, voor ieder wat wils. De accommodaties zijn goedkoper dan in Nederland, maar tijdens de feestdagen zijn de prijzen iets hoger.

Budget accommodaties (€5 – €10)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met dorms en privékamers. Een bed op een slaapzaal is er al voor €5. Een comfortabel bed op een slaapzaal met airconditioning en een warme douche kost ongeveer €6. Een simpel hotel, met een standaard bed, schone handdoeken, lakens en een warme douche, vind je in Myanmar al voor €10.

Bekijk alle budget accommodaties in Myanmar.

Middenklasse accommodaties (€10 – €50)

Voor iets meer luxe zijn er genoeg guesthouses en hotels te vinden. Guesthouses in bekende plaatsen, zoals Inle Lake, Bagan en aan de kust, zijn er al voor €10. Deze lopen, afhankelijk van het seizoen en de luxe, op tot ongeveer €30 per nacht per persoon. In de grotere steden, zoals Yangon en Mandalay, vind je middenklasse hotels met kamers van rond de €50 per nacht. Deze accommodaties zijn schoon, er is meestal ontbijt inbegrepen en bieden roomservice aan.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Myanmar.

Luxe accommodaties (€50 >)

Zeker in Yangon zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. Aan de kust van de Bengaalse Baai en de Andaman Zee vind je resorts. De kamers van deze resorts vallen onder de luxe accommodaties.

Bekijk alle luxe accommodaties in Myanmar.

Hotels in Myanmar zoeken

Hotels in Myanmar zoeken

Boek je rondreis naar Myanmar

Riksja Myanmar
1. Riksja Myanmar

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Complete groepsrondreizen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
3. ANWB Vakanties

Groeps en individueel.
Bezoek websiteBekijk Myanmar rondreizen
Vanaf €0 incl. vliegticket

Vliegtickets Myanmar

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Myanmar
V.a. 587