Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Myanmar maken? Vergelijk hieronder alle actuele Myanmar rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

43 Myanmar rondreizen gevonden

 • Rondreis 1: On the road to Mandalay

  17-daagse individuele rondreis

  Combineer Bagans tempels en drijvende tuinen op Inle Lake met het ongerepte Birmese platteland. Volgens ons de leukste route als je niet de behoefte hebt om met een strandverblijf af te sluiten. Wandel met een gids door rurale dorpjes en kook een bord Shan noedels met een dorpsbewoner. Per rijstbus en trein reis je via het koloniale Pyin Oo Lwin naar Mandalay, waar je in een klein pension verblijft, gerund door een Birmese familie. Trek langs hilltribes in de heuvels rond Kalaw. Vervolgens ga je samen met een lokale gids varen tussen de drijvende tuinen en vissersdorpjes van de beenroeiers op Inle Lake. Lees meer over deze Myanmar rondreis.

  1420 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Groepsrondreis Myanmar Hoogtepunten

  16-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door Myanmar zal je enkele rijkdommen bezoeken zoals de eeuwenoude tempels in Bagan en de Shwedagon pagode in Yangon. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Myanmar, een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes, en fascinerende bergvolken. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan.

  1899 incl. vliegticket Bekijken
 • De hoogtepunten van Myanmar

  15-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze Myanmar hoogtepunten reis ontdek je het beste van het voormalige Birma. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nwai, de reisexpert voor Myanmar.

  1160 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Myanmar

  25-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Myanmar ontdek je een land met een rijke koloniale geschiedenis, duizenden tempels en pagodes en fascinerende bergvolken. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied. Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Op een trekking in de buurt van Hsipaw kom je nauwelijks andere toeristen tegen en tijdens de fietstocht in het noorden van Myanmar word je enthousiast toegewuifd door de vriendelijke bevolking.

  2398 incl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse groepsrondreis Myanmar: Lievelingsland van Boeddha (vanaf vertrek januari 2020)

  17-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze Myanmar rondreis nemen we je mee op ontdekkingsreis door het oude Birma, dat lange tijd onbereikbaar is geweest voor bezoekers. De bevolking is vriendelijk en oprecht, men is blij met onze komst en zal ons gastvrij onthalen.We zien de vele hoogtepunten van het land, te beginnen met de gouden rotspagode die volgens de legende op een haar van Boeddha balanceert. Ook zien we de prachtige koloniale stad Yangon en het Inle meer met zijn beenroeiers en drijvende tuinen. We maken een wandeling in het gebied van de bergstammen bij het hooggelegen Kalaw en zien natuurlijk het adembenemende Bagan met haar honderden tempels en pagodes. Tot slot bezoeken we Mandalay, waar we de oude koningssteden bekijken en de bekende Ubein-brug kunnen fotograferen. De reis eindigt weer in Yangon met een smaakvolle streetfood tour. Comfortabele en centraal gelegen hotelsZoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is tijdens deze reis inbegrepen.Entreegelden inclusiefWij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 85 per persoon op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma. Zo bezoeken we het dorpje Indain bij het Inle meer, maken we stadstours door Yangon en Mandalay en maken we een indrukwekkende excursie naar de bergstammen bij Kalaw.Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaarOnze rondreizen door Myanmar worden begeleid door onze ervaren reisleiders.

  1999 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 5: Proef Myanmar

  8-daagse individuele rondreis

  Bezoek in 8 dagen het bijzondere Myanmar met deze korte rondreis. Ontdek de koningssteden Amarapura en Sagaing in de buurt van kloosterstad Mandalay, fiets over de tempelvlakte Bagan en spot beenroeiers op Inle Lake. Wij regelen een lokale gids waarmee je in Mandalay je langs de koningssteden reist en op Inle Lake vaart langs de beenroeiers en vissersdorpjes op palen. Je verblijft in een gezellig familiepension in Mandalay, een kleurrijke lodge met zwembad in Bagan en in het levendige Nyaung Shwe vlakbij Inle Lake. Lees meer over deze korte Myanmar reis.

  695 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis door Puur & mystiek Myanmar

  15-daagse groepsrondreis

  Ga op 15-daagse Rondreis door Puur & mystiek Myanmar

  2229 incl. vliegticket Bekijken
 • Myanmar Compleet

  18-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle bezienswaardigheden van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  2898 incl. vliegticket Bekijken
 • 20-daagse privé rondreis met chauffeur Land van Gouden Pagodes

  20-daagse individuele rondreis

  Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heb je uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijk je de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het magische Inle meer. Je zult versteld staan van de pracht van Bagan, die vooral bij zonsondergang fenomenaal is.De reis voert je dwars door het Birmese platteland, waar je ongerepte dorpjes bezoekt en kennismaakt met de vriendelijke bevolking.Een prachtige route door één van de meest authentieke Aziatische bestemmingen.

  3287 incl. vliegticket Bekijken
 • Best Deal Myanmar

  16-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Myanmar voor een zeer scherpe prijs! Je verblijft in het koloniale Yangon, op de tempelvlakte van Bagan, bij het schilderachtige Inle Lake en in het bruisende Mandalay. Inclusief fietsexcursie in Bagan en strandverlenging in het koninklijke Hua Hin in Thailand.

  1678 incl. vliegticket Bekijken
 • De Natuur van het Inle Lake

  2-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze individuele tour ga je het schilderachtige Inle Lake per longtailboot verkennen en verblijf je in een accommodatie op palen in het meer.

  215 excl. vliegticket Bekijken
 • Myanmar hoogtepunten

  18-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis met chauffeur en gids ontdek je alle hoogtepunten van Myanmar. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  2439 incl. vliegticket Bekijken
 • Ossenkar op palmboomstrand - Ngapali

  4-daagse bouwsteen

  Een kilometerslang zandstrand, wuivende palmen, vers gegrilde vis en de sfeer van het oude Thailand. Ngapali is het tropische toetje van je Myanmar reis. Je verblijft hier in een sfeervolle lodge aan het strand. Een fijne plek om in helder blauw water te zwemmen, (eindelijk) een boek te lezen en verse kokosnoot-cocktails te drinken, terwijl een ossenkar voorbij sjokt op het strand. Een stukje paradijs zonder poespas. Lees meer over deze strand bouwsteen.

  195 excl. vliegticket Bekijken
 • Verborgen plekjes van Myanmar

  17-daagse individuele rondreis

  Deze individuele rondreis door Myanmar laat je dieper kennis maken met dit bijzondere land. Het doet haar bijnaam als land van de gouden pagodes eer aan, maar biedt naast de vele tempels ook een enorme diversiteit aan cultuur, natuur en de vele Birmese volken en hun beroemde vriendelijkheid.

  2112 incl. vliegticket Bekijken
 • 20-daagse privé rondreis Land van Gouden Pagodes (vanaf 1 januari 2020)

  20-daagse individuele rondreis

  Bijzondere rondreis door het ongerepte Myanmar.Tijdens deze reis heb je uitgebreid de tijd om het oude Birma te ontdekken. Natuurlijk bekijk je de bekende hoogtepunten, zoals de koloniale stad Yangon met haar majestueuze Shwedagon pagode en het magische Inle meer. Je zult versteld staan van de pracht van Bagan, die vooral bij zonsondergang fenomenaal is.De reis voert je dwars door het Birmese platteland, waar je ongerepte dorpjes bezoekt en kennismaakt met de vriendelijke bevolking.Een prachtige route door één van de meest authentieke Aziatische bestemmingen.

  2924 incl. vliegticket Bekijken
 • Bago en Mount Kyaikthiyo

  1-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze individuele tour ga je een stukje van de Mon staat bekijken. Je bestemming is één van de belangrijkste Mon tempels, gelegen op de top van Mount Kyaikthiyo. Hier vind je de enorme rots bekleed met bladgoud, die op het randje van de afgrond lijkt te balanceren.

  210 excl. vliegticket Bekijken
 • Boeddha's gouden (t)rots

  3-daagse bouwsteen

  Op pelgrimstocht naar één van de meest heilige en spirituele plekken van Myanmar. De trots blinkende Gouden Rots, bóvenop Mt. Kyaiktiyo. Samen met boeddhistische pelgrims reis je per truck en te voet naar de top van de berg. Je logeert in een berghotel op loopafstand van zoemende gebeden, brandende kaarsen en het magische licht tijdens zonsondergang. Lees meer over deze Myanmar bouwsteen.

  355 excl. vliegticket Bekijken
 • Britse villa's & high-tea - Pyin Oo Lwin

  3-daagse bouwsteen

  Een Britse break tijdens je Myanmar reis. Schommel per trein naar een oude Britse post in de bergen. Fiets langs koloniale villa's en stop voor een high-tea in een Engelse tuin. Pyin Oo Lwin is koel, groen en heeft haar Britse charme behouden. Een fijne plek om zelf op pad te gaan en even bij te tanken in de frisse bosgeuren van een botanische tuin. De Britten deden dit vroeger al, maar het werkt nog steeds. Lees meer over deze Britse bouwsteen.

  180 excl. vliegticket Bekijken
 • De tempels van Bagan

  3-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze individuele tour ga je de tempelvlakte van Bagan bekijken. Het vroegere Pagan, tegenwoordig Bagan hernoemd, is waarschijnlijk de grootste attractie van heel Myanmar en je vindt er duizenden tempels die verspreid over de vlakte gebouwd zijn.

  224 excl. vliegticket Bekijken
 • Easy going Bangkok your own way

  3-daagse bouwsteen

  Ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel in Bangkok, start dan met deze bouwsteen. Je uitvalsbasis is een hotel in de wijk Banglamphu. Vanaf daar neem je zo de taxi, tuktuk of boot naar de belangrijkste bezienswaardigheden: het Koninklijk Paleis, het levendige Chinatown of de moderne shopping malls. Wel zo fijn dat je aankomsttransfer geregeld is: onze chauffeur brengt je naar je hotel. In dit knusse hotel slaap je twee nachten, zodat je de tijd hebt om Bangkok te ontdekken en om uit te rusten bij het zwembad van je hotel. Lees meer over deze Bangkok bouwsteen.

  99 excl. vliegticket Bekijken