• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Oeganda

Een reis naar Oeganda maken? Vergelijk hieronder alle actuele Oeganda rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

2 Oeganda rondreizen gevonden

 • Classic Uganda

  10-daagse individuele rondreis

  Een korte rondreis waarbij je kennismaakt met groene landschappen en een bijzondere biodiversiteit. Met de zonsondergang maak je een bijzondere game drive door Queen Elizabeth National Park en sluit je de reis af in het fraaie Lake Mburo National Park.

  €2295

  excl. vliegticket

  Bekijken Undiscovered
 • Rondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

  16-daagse groepsrondreis

  Om als bestemming de ‘Parel van Afrika’ te worden genoemd, moet je wel heel bijzonder zijn. En dat is Oeganda! Gezegend met bergen, (krater)meren, jungles en savanne biedt dit relatief kleine en onontdekte land elke dag weer opnieuw verrassingen. Je overnacht op je rondreis Oeganda op de mooiste plekjes in lodges en hotels en beleeft grootse avonturen. Enkele voorbeelden? In Murchison Falls Nationaal Park ga je op safari om olifanten, giraffen, leeuwen en luipaarden te spotten en tijdens een boottocht over de rivier de Nijl zie je grote aantallen nijlkrokodillen, nijlpaarden en ontelbare vogelsoorten. In het Budongo Forest ga je wandelend op zoek naar chimpansees terwijl je in het iets verderop gelegen Ziwa Rhino Sanctuary te voet op safari kunt naar de met uitsterven bedreigde witte neushoorns. Hoogtepunt voor velen tijdens een Oeganda rondreis is het bezoek aan de berggorilla’s, een ervaring om nooit te vergeten zo mooi! Ga met ons mee en ervaar hoe bijzonder Oeganda is.

  €3759

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief