Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Oeganda maken? Vergelijk hieronder alle actuele Oeganda rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

5 Oeganda rondreizen gevonden

 • Rondreis Uganda

  21-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla's en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra's en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl.

  2798 excl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Rondreis OEGANDA - 16 dagen; Parel van Afrika

  16-daagse groepsrondreis

  Tropische wouden, besneeuwde bergtoppen en woeste vulkanen. Naast de diversiteit in landschappen staat Oeganda bij velen bekend om de berggorilla’s. Op kleine afstand van deze vredige vegetariërs voel je je een ander mens. In het Kibale Forest vind je die andere beroemde primaat terug: de chimpansee. Maar vogelaars en liefhebbers van ander groot wild komen op deze rondreis Oeganda ook volledig aan hun trekken. En veel toeristen kom je in dit bijzondere land (nog) niet tegen.

  2995 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Uganda en Rwanda

  16-daagse individuele rondreis

  Deze uniekerondreis door Uganda en Rwanda kan je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan.Ontdek de schoonheid van de vele nationale parken in zowel Uganda als in hetminder ontdekte Rwanda. We maken verschillende gamedrives en een boottocht opzoek naar wild in onder andere Queen Elizabeth National Park, Kibale Forest enVolcanoes National Park. Dit deel van Oost-Afrika staat bekend om de veleaapsoorten die hier leven, met name de berggorilla's zijn bekend. Hier kun je een onvergetelijke gorillatrekking maken. Daarnaast heb je tijdens deze reis demogelijkheid een Chimpansee trekking en een Golden Monkey trekking te maken.

  2798 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis OEGANDA - Internationale Kampeerreis - 16 dagen; Gorilla's in de Parel van Afrika / Internationale Groep

  16-daagse groepsrondreis

  Oeganda wordt de ‘Parel van Afrika’ genoemd en dat is niet voor niets. Een land waar de natuur een diepe schoonheid bezit, waar een uitbundig en gevarieerd wildbestand leeft en waar je op zoek gaat naar de in het wild levende gorilla’s en chimpansees. Vooral gorilla’s maken steevast een onuitwisbare indruk op de reiziger die de eer krijgen om met deze grootste apen kennis te mogen maken. De wegen zijn hobbelig, je legt in deze kampeerreis circa tweeduizend kilometer af over zo nu en dan hobbelige wegen, maar je krijgt er een onvergetelijke natuurervaring voor terug. Eentje die nog niet door veel mensen is beleefd.

  2870 incl. vliegticket Bekijken
 • Classic Uganda

  10-daagse individuele rondreis

  Een korte rondreis waarbij je kennismaakt met groene landschappen en een bijzondere biodiversiteit. Met de zonsondergang maak je een bijzondere game drive door Queen Elizabeth National Park en sluit je de reis af in het fraaie Lake Mburo National Park.

  2295 excl. vliegticket Bekijken