• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Rondreis Oezbekistan

Een reis naar Oezbekistan maken? Vergelijk hieronder alle actuele Oezbekistan rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

5 Oezbekistan rondreizen gevonden

 • Groepsrondreis Oezbekistan

  groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Oezbekistan kom je langs eeuwenoude steden zoals Khiva, Buchara en Samarkand, waar de romantische sferen van de Zijderoute weer helemaal tot leven komen. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur: schitterende minaretten, moskeeën, medressa's gedecoreerd met turkooizen mozaïeken, en levendige bazaars. De woestijn en het bezoek aan het Chimgan gebergte bij Tashkent zorgen voor een goede afwisseling. Oezbekistan is nog niet zo bekend als vakantie bestemming maar deze parel in Centraal Azië is zeker een bezoek waard.

  €2129

  incl. vliegticket

  Bekijken Sawadee
 • Rondreis CENTRAAL-AZIË - 22 dagen; Turquoise mozaïeken

  22-daagse groepsrondreis

  Maak kennis met het ‘onontdekte’ hart van Azië. In Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië en Kazachstan vind je kleurrijke bazaars, islamitische architectuur, rondzwervende nomaden, spectaculaire landschappen en een innemende bevolking. Je reist door een deel van de wereld dat op zoek is naar een nieuwe identiteit. Overal zie je het verleden tijdens je Centraal-Azië rondreis; de culturele rijkdommen van de Zijderoute, eeuwenoude islamitische rijken en de Sovjetcultuur.

  €3563

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Rondreis OEZBEKISTAN - 15 dagen; Hart van Centraal-Azië

  15-daagse groepsrondreis

  Oezbekistan spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. Slechts weinigen gaven hieraan toe en hebben het gebied met eigen ogen gezien. Het land heeft zijn bezoekers veel moois te bieden; oude steden vol mooi gedecoreerde moskeeën, Koranscholen en karavanserais. Je slaapt een nacht in een joertenkamp en verblijft bij een familie thuis. Bijzonder is je bezoek aan Nukus en de woestijnkastelen van Karakalpakstan. Beleef een oosters sprookje tijdens deze rondreis Oezbekistan...

  €2069

  incl. vliegticket

  Bekijken Koning Aap
 • Groepsrondreis Zijderoute - kort

  groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgistan en Kazachstan wordt een groot deel van de handelsroute gevolgd. Per bus reis je door eeuwenoude steden, spectaculaire landschappen, over hoge passen tot aan Almaty. Ook vandaag de dag zijn de landen van Centraal-Azië een bezoek meer dan waard. De steden staan bol van prachtige Oosterse architectuur, bazaars en er wonen vriendelijke mensen. Een groepsreis langs een groot deel van de Zijderoute, de legendarische handelsroute waar achter een wereld schuil gaat van romantiek en avontuur, van handelskaravanen, oude steden en Marco Polo.

  €3899

  incl. vliegticket

  Bekijken Sawadee
 • 12-daagse rondreis Oezbekistan & Zijderoute

  12-daagse groepsrondreis

  12-daagse rondreis Oezbekistan & Zijderoute

  €1549

  incl. vliegticket

  Bekijken TUI
Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief