Rondreis Polen

Een reis naar Polen maken? Vergelijk hieronder alle actuele Polen rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

19 Polen rondreizen gevonden

 • Rondreis POLEN HOOGTEPUNTEN - 15 dagen; Het land van duizend meren

  15-daagse groepsrondreis

  Terwijl de natuur de overhand heeft in het Bialowieza woud, waar de Europese Bizon rustig graast, kleuren de statige herenhuizen het culturele straatbeeld van de Poolse steden Warschau en Wroclaw. Krakau is een stad vol pure magie met nabij de overblijfselen van het ingrijpende Auschwitz. In Gdansk leer je meer over het verleden van de Hanzensteden en kun je de mooie zandstranden van Polen bewonderen. Nog meer natuurschoon kom je tegen bij de Mazurische meren, het land van duizend meren. Ga mee op deze afwisselende rondreis lekker dicht bij huis en ontdek de hoogtepunten van Polen.

  €1995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Busreis Historisch Krakau

  8-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze stedentrip ondekt u Krakau in het zuiden van Polen. Volgens velen is Krakau één van de mooiste steden van Europa. De stad is zeer bezienswaardig en biedt voor een ieder wat wils. 'Hier vindt men alles wat het hart begeert', schreef een 16e eeuwse reiziger over de koningsstad Krakau. Na het bezoek aan deze stad zult u dit zeker beamen! Gaat u mee met deze geweldige reis?U verblijft in hotel Wyspianski, middenin het centrum van Krakau!Het hart van Krakau is de Rynek Glówny, één van de grootste marktpleinen van Europa. Aan elke zijde komen drie straten bij de markt samen welke leiden naar de stadsmuur. Aan de rand van het marktplein staat de bekende Mariakerk. Op het plein staan diverse gebouwen in verschillende stijlen waaronder de Raadhuistoren en de Lakenhal en onder dit plein zijn diverse 'kelderbars' gevestigd. In het centrum van de stad vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek. De omgeving van Krakau leent zich uitstekend voor het maken van mooie dagtochten. Zo gaan we naar de wereldberoemde zoutmijnen van Wieliczka, Schindlers fabriek en kunt u mee naar het voormalige concentratiekamp Auschwitz. Een afwisselende reis naar het zuiden van Polen!

  €749

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Floryan

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Floryan

  €129

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Golden Tulip Krakow

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Golden Tulip Krakow

  €130

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Polen

  groepsrondreis

  Dit is een zeer afwisselende reis door het imposante Polen. Voor veel mensen is dit een onbekend land en een tikkeltje vreemd. Als je er doorheen reist, merk je dat er veel is om verliefd op te worden. De prachtige steden met elk hun eigen verhaal, de overweldigende natuur en natuurlijk de roerige geschiedenis. Tijdens de reis verplaatsen we ons met eigen vervoer en we slapen enkel in comfortabele hotels. We nemen je graag mee!

  €1749

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Hilton Garden Inn Krakow

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Hilton Garden Inn Krakow

  €117

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Kossak

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Kossak

  €132

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Lwowska 1

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Lwowska 1

  €103

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Maksymilian

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Maksymilian

  €93

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Maximum

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Maximum

  €81

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Muziekreis André Rieu in Krakau

  8-daagse groepsrondreis

  Boek nu bij Oad een prachtige muzikale reis naar de bijzonder Poolse stad Krakau. Hoogtepunt is natuurlijk het concert van onze eigen André Rieu en zijn Johann Strauss orkest in de TAURON Arena. Tijdens deze reis maakt u kennis met het historische Krakau. Een sfeervolle stad met historische huizen, gezellige pleinen, bijzondere kerken. En al dat moois ligt allemaal op loopafstand van het geweldige hotel Wyspianski! Het hart van Krakau is de Rynek Glówny, één van de grootste marktpleinen van Europa. Aan elke zijde komen drie straten bij de markt samen welke leiden naar de stadsmuur. Aan de rand van het marktplein staat de bekende Mariakerk. Op het plein staan diverse gebouwen in verschillende stijlen waaronder de Raadhuistoren en de Lakenhal en onder dit plein zijn diverse 'kelderbars' gevestigd. In het centrum van de stad vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek. De omgeving van Krakau leent zich uitstekend voor het maken van mooie dagtochten. Zo gaan we naar de wereldberoemde zoutmijnen van Wieliczka, Schindlers fabriek en een dagtocht naar het Tatra Gebergte. Hoogtepunt zal natuurlijk het concert zijn van André Rieu.

  €799

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Qubus

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Qubus

  €125

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rezydent

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Rezydent

  €82

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis POLEN - 9 dagen; Nysa busjes en opstandige kabouters

  9-daagse groepsrondreis

  Deze korte reis dichtbij huis is er een vol verrassingen. Warschau werd vernietigd door de Duitsers en ging gebukt onder het communistisch bewind, maar is tegenwoordig een gezellige stad vol herbouwde monumenten. De middeleeuwse steden Krakau en Wroclaw doen aan als openluchtmusea zo mooi, maar ook de verschrikkingen van de holocaust en het verzet tegen de communisten worden tijdens je bezoek belicht. Hoe mooi de Poolse natuur is, ervaar je in het Tatra gebergte waar houten huisjes en heerlijke wandelingen je dagen makkelijk zullen vullen. 

  €1595

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Polen, 14 dagen

  14-daagse groepsrondreis

  Kleurrijke steden en groene wouden Bezoek het indrukwekkende Auschwitz Geniet van de markten en terrassen van Krakau De bergen rondom Zakopane nodigen uit om te wandelenn

  €1745

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Single reis Krakau

  8-daagse groepsrondreis

  Breng samen met uw reisgenoten uw vakantie door in het historische centrum van Krakau. U verblijft in het Hotel Wyspianski met een fantastische ligging in het prachtige oude centrum van Krakau. We maken uitstapjes naar o.a. Zakopane en de zoutmijnen van Wieliczka.

  €1149

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Warschau en Krakau

  7-daagse groepsrondreis

  Ontdek de pracht van UNESCO-steden Warschau en Krakau in Polen, met de reisleiders van SRC Reizen

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Wawel Queen

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Wawel Queen

  €148

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Wyspianski

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Wyspianski

  €99

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?