• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Vakantie Tenerife boeken – de beste aanbieders & websites

Tenerife vakantie

Ben je zo ver om je vakantie naar Tenerife te gaan boeken? Dan heb je uiteraard de keuze uit een flinke hoeveelheid reisorganisaties. Tenerife is een zeer populaire bestemming en wordt door veel reisaanbieders aangeboden. Met name Costa Adeje en Playa de las Americas in het zuiden en Puerto de la Cruz in het noorden trekken veel vakantiegangers aan. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste organisaties en websites voor het boeken van een betrouwbare Tenerife vakantie.

1. Tenerife pakketvakanties (vlucht + hotel)

Er zijn vele Nederlandse vakantie-aanbieders waarbij je een pakketreis (vlucht + accommodatie + transfer) naar Tenerife kunt boeken. Wij adviseren je om sowieso een reisaanbieder te kiezen die SGR-garantie biedt. Dit is in ieder het geval bij:

Vakantie aanbiedingen Tenerife vanaf €349:


2. Kleinschalige Tenerife flydrives met huurauto

Wil je meer van Tenerife zien dan alleen je hotel en het strand voor de deur? De volgende reisorganisaties bieden meer kleinschalige Tenerife vakanties aan inclusief huurauto:

Fly & drive aanbiedingen Tenerife vanaf €699:


3. Losse vliegtickets boeken naar Tenerife

Wil je je eigen reis regelen en zelf je vliegticket en hotel los boeken? Dan zijn dit de websites waar je makkelijk een vliegticket kunt boeken naar Tenerife:

Retourtickets Tenerife vanaf €149:

Let bij het boeken van vliegtickets altijd goed op eventuele bijkomende kosten. Tarieven voor (ruim)bagage en stoelreserveringen kunnen namelijk uiteenlopen. Daarnaast kunnen ook de mogelijkheden tot wijzigingen per aanbieder (en airline) verschillen.


4. Losse accommodaties boeken op Tenerife

Wil je je eigen droomaccommodatie uitzoeken en kiezen op Tenerife? Dat kan een kleinschalig hotelletje zijn dat niet door de grote reisorganisaties aangeboden wordt, maar ook bijvoorbeeld een appartement, eigen vakantiehuis of authentieke agri-accommodatie. Bij de volgende websites/aanbieder boek je eenvoudig zelf je Tenerife accommodatie:

Duurt het nog even voordat de reis plaats gaat vinden, maar wil je al wel je accommodatie(s) vastleggen? Kijk dan goed naar de wijzigings- en annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden kunnen per aanbieder van een(zelfde) accommodatie verschillen.


5. Huurauto boeken op Tenerife

Wil je de vrijheid van een eigen huurauto waarmee je alle kanten van Tenerife kunt gaan ontdekken? Vooraf al je huurauto boeken op Tenerife kan eenvoudig én goed verzekerd via deze betrouwbare aanbieder:

Van plan om een pakketreis naar Tenerife te boeken bij TUI, Corendon of Sunweb? Dan is het goed om te weten dat je een huurauto aan je boeking toe kunt voegen. Dit kan in de meeste gevallen tijdens het boeken van je vakantie, maar ook op een later moment. Het kan per reisaanbieder verschillen met welke autoverhuurder samen gewerkt wordt.


6. Activiteiten, tours & tickets boeken op Tenerife

Van plan om een leuke tour te maken op Tenerife of andere activiteiten te ondernemen? Via de volgende websites kun je toffe Tenerife tours & activiteiten vooraf reserveren én kun je losse tickets boeken voor bezienswaardigheden:

Ben je van plan een pakketreis te boeken of dat reeds gedaan? Dan kun je ook excursies boeken bij de reisorganisatie zelf. Over het algemeen is dit wel duurder dan via bovenstaande partijen, lokale tourbureaus of de accommodatie zelf.

Meer weten over dit Canarische eiland? Op onze uitgebreide Tenerife pagina vind je de leukste tips, handige informatie en suggesties voor accommodaties.

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief