27 Vakantiedagen

Overnachten in Vietnam – soorten accommodaties

In Vietnam vind je verschillende soorten accommodaties in verschillende prijs-kwaliteitsklassen. Accommodaties zijn over het algemeen vele malen goedkoper dan in Nederland.

Budget accommodaties (€5 – €15)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met dorms en privékamers. In de grote steden is ontbijt vaak inbegrepen. Voor €10 à €15 heb je soms ook al een ‘gewone’ hotelkamer, maar dan wel heel basic en meestal zonder airco. Op de Vietnamese eilanden zoals Phu Quoc en Con Dao zijn minder budget accommodaties te vinden.

Bekijk alle budget accommodaties in Vietnam.

Middenklasse accommodaties (€15 – €50)

Voor iets meer luxe en een privébadkamer zijn er genoeg kleine hotels en guesthouses te vinden vanaf enkele tientjes, zowel in de steden als in de kleinere dorpen. Een prima middenklasse hotel bij het ‘Old Quarter’ van Hanoi heb je vanaf €30 of €35, inclusief airco; een uitstekend boetiekhotelletje in Hoi An kost niet meer dan €50. Op Phu Quoc vind je in deze prijscategorie prima bungalows.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Vietnam.

Luxe accommodaties (€50 >)

Indien je in Vietnam de prijzen uitgeeft die je in Nederland voor een gewone hotelkamer betaalt, krijg je meteen heel veel waar voor je geld in de vorm van luxe hotelkamers met alles erop en eraan.

Bekijk alle luxe accommodaties in Vietnam.

Hotels in Vietnam zoeken

Hotels in Vietnam zoeken

Boek je rondreis naar Vietnam

ANWB
1. ANWB

Groeps- en privéreizen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps- en familiereizen.
Bezoek website

333 Travel
3. 333 Travel

Individuele reizen.
Bezoek websiteBekijk Vietnam rondreizen
Vanaf €113 incl. vliegticket

Vliegtickets Vietnam

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Vietnam
V.a. 457