Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Vietnam maken? Vergelijk hieronder alle actuele Vietnam rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

175 Vietnam rondreizen gevonden

 • Rondreis de highlights van Vietnam

  14-daagse individuele rondreis

  In vogelvlucht de hoogtepunten van Vietnam, van noord naar zuid. Het is een rondreis vol afwisseling: van boeiende steden als Hanoi en Saigon tot stille plekjes op het platteland. Binnenlandse vluchten zijn incuslief.

  1295 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Vietnam Essential

  14-daagse individuele rondreis

  Noord-, Midden én Zuid-Vietnam: de 14-daagse rondreis Vietnam Essential is de perfecte rondreis voor een eerste kennismaking met het schitterende Vietnam!

  1040 excl. vliegticket Bekijken
 • Kalkrotsvaren Bai Tu Long Bay

  2-daagse bouwsteen

  Cruisen op een traditionele jonk tussen de kalkrotsen in de baai van Bai Tu Long, net als Halong Bay maar rustiger en mooier. Zwemmen, kajakken, en strand. Regel je reis lokaal via “Local Hero” Hong met insider tips.

  135 excl. vliegticket Bekijken
 • Original Vietnam

  23-daagse individuele rondreis

  Met de zeer complete 23-daagse rondreis Original Vietnam zie je de bekende maar vooral ook de minder bekende plekjes van het schitterende Vietnam.

  1665 excl. vliegticket Bekijken
 • Reis langs de hoogtepunten van Vietnam

  14-daagse individuele rondreis

  Bij deze reis leg je verschillende trajecten af met de trein, een ideale manier om meer van het land te zien en te ervaren. Met deze rondreis door Vietnam is elke dag een nieuw avontuur.

  985 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Vietnam Kort

  16-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze 16-daagse reis door Vietnam ontdek je bruisende steden, sprookjesachtige kalksteengebergtes en grotten. Je maakt de rijke historie van dichtbij mee en je bevaart de Vietnamese wateren in Noord en Zuid Vietnam. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook het minder bekende, maar minstens zo bijzondere Phong Nha.

  1399 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 2: Go Vietnam

  16-daagse individuele rondreis

  Alle hoogtepunten van Vietnam én een tropische verrassing verpakt in één rondreis: dat is Go Vietnam. Ruil het drukke, maar gezellige Hanoi in voor een houten boot in Halong Bay. Laat je een nieuwe outfit aanmeten in kleermakersstad Hoi An en relax in een hangmat op Palmeneiland. Natuurlijk mogen ook het bruisende Ho Chi Minh City met de beruchte Cu Chi tunnels en de Mekongdelta niet ontbreken. Lees meer over deze hoogtepunten-rondreis.

  1220 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Actief en Avontuurlijk Vietnam

  19-daagse individuele rondreis

  Een reis per nachttrein naar de bergstammen rond Sapa. Je maakt een prachtige boottocht bij Ninh Binh en je overnacht aan boord op een jonk in de Halong Bay. Je eindigt deze reis in Hue en Hoi An.

  1895 excl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  De Ultieme Vietnam Rondreis

  23-daagse individuele rondreis

  Een reis door Vietnam zoals deze er volgens ons uit hoort te zien! Je ziet alle bekende highlights, maar vooral ook de minder bekende stukjes van het schitterende Vietnam!

  2230 excl. vliegticket Bekijken
 • Vietnam rondreis lokaal geregeld

  18-daagse individuele rondreis

  Vietnam the local way: kuier door de oude wijk van Hanoi, zie punthoedjes op de rijstvelden van Mai Chau, maak een cruise in Halong Bay en ga fietsen in Hoi An. Onze “Local Hero” Hong geeft haar insider tips voor een unieke reis.

  1419 excl. vliegticket Bekijken
 • Het anker uit in Halong Bay

  2-daagse bouwsteen

  Het is een van de meest iconische plekken van Vietnam: Halong Bay. Vaar twee dagen op een houten zeilschip tussen de bizarre rotsformaties en verlaten eilandjes aan de noordoostkust. Je slaapt op de jonk, zodat je 's ochtends vroeg kunt genieten van de ontwakende baai voordat de dagtochten beginnen. Lees meer over Het anker uit in Halong Bay.

  176 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Vietnam en Laos: Ontdek Laos en Vietnam

  14-daagse individuele rondreis

  Deze reis start je in Laos waar je naar Luang Prabang, Vang Vieng en Vientiane. Daarna reis je door naar Hanoi en Ninh Binh en maak je een boottocht door de Halong Bay.

  1675 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Vietnam

  22-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Vietnam vormt een optionele tweedaagse wandeltocht rond Sapa in het noorden van Vietnam het onbetwiste hoogtepunt. In nevel gehulde bergen, felgroene rijstvelden, de vruchtbare Mekongdelta en schilderachtige koloniale steden: een rondreis door Vietnam heeft het allemaal.

  1748 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Hoogtepunten van Vietnam

  17-daagse zonvakantie

  1399 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis door Vietnam

  20-daagse groepsrondreis

  Ga op 20-daagse Rondreis door Vietnam

  1227 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 1: Eigenwijs Vietnam

  17-daagse individuele rondreis

  Dit is een reis door Vietnam voor de reiziger met wat minder budget, die op zijn eigen manier de hoogtepunten van Vietnam wil beleven. Je combineert cultuur, steden, strand en natuur waarbij je de langste afstanden in deze rondreis Vietnam per nachttrein overbrugt. Wij hebben de leukste kleinschalige slaapplekken en de belangrijkste excursies voor je geboekt. De rest regel je zelf. Zo slaap je op een traditionele Chinese jonk in het magische eilandengebied. Vanuit het sympathieke Hoi An fiets je zo naar zee. Bij Saigon laat je per boot het leven in de Mekong Delta op je inwerken. Lees meer over Eigenwijs Vietnam.

  805 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 5: Verrassend Vietnam

  21-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze Vietnam rondreis Noord Zuid vaar je tussen mysterieuze karstbergen, wandel je door uitgestrekte rijstterrassen en fiets je langs de waterwegen in de Mekong. Onderweg maak je kennis met de veelzijdige bevolking op het platteland en in de grote stad. Laat je verrassen door het alledaagse leven in de smalle handelsstraatjes van Hanoi, de vaardigheden van de kleermakers in Hoi An en de vele brommertjes (en het aantal passagiers erop) in het bruisende Ho Chi Minh City. Je eindigt je reis op een tropisch eiland met een mooi zandstrand in een bungalow aan het strand; een ontspannend slot van je reis. Lees meer over Verrassend Vietnam.

  1708 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 7: Dwars door Indochina

  28-daagse individuele rondreis

  Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes waaraan deze landen rijk zijn. Lees meer over je Rondreis Indochina

  2331 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Indochina

  25-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot comfortabel. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende reis. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse boottocht afgelegd over de Mekongrivier en varen langs de schitterende rotsformaties in Halong Bay. Om tijd te besparen maken we vanaf Vientiane een binnenlandse vlucht naar Hanoi.

  2779 incl. vliegticket Bekijken
 • Groepsreis Vietnam 'on a Shoestring'; Rijstterrassen en koloniale grandeur

  22-daagse groepsrondreis

  Een zeer scherp geprijsde rondreis door Vietnam, die je van noord naar zuid door dit charmante land brengt. We trekken ruim de tijd uit voor een verkenning van het noorden, landschappelijk het meest aantrekkelijke deel van het land. Je maakt kennis met Vietnams minderheden en ziet de monumentale overblijfselen van een oude beschaving. Een belangrijk aspect is het verblijf in ‘homestays’; op wel vier plekken logeer je bij de mensen thuis!

  1699 incl. vliegticket Bekijken