Rondreis Cuba

Een reis naar Cuba maken? Vergelijk hieronder alle actuele Cuba rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

103 Cuba rondreizen gevonden

 • Rondreis met huurauto Cuba

  15-daagse individuele rondreis

  Ervaar het land van Fidel en Ché in je eigen tempo. Tijdens deze reis Cuba hoogtepunten overnacht je in gezellige Bed & Breakfasts, de zogenaamde ‘casas particulares’.

  €1055

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Toeren van pleintjes naar palmenstrand

  16-daagse individuele rondreis

  Natuurlijk wil je graag de hoogtepunten van Cuba zien, maar je wilt vast ook niet thuiskomen van je reis en toe zijn aan vakantie. Ook al heb je maar twee weken, je hoeft je reis niet af te raffelen. In deze reis zorgen we ervoor dat je Havana, Trinidad en de tabaksvelden ziet, maar dat je ook lekker met de voeten in het zand kunt in knusse slaapplekken aan de kust.

  €1358

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Oost-Cuba per auto

  15-daagse individuele rondreis

  Reis door het oosten van Cuba, het meest authentieke deel van het eiland. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de reisexpert Cuba.

  €1055

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Easy Going: Havana's pleintjes

  3-daagse bouwsteen

  Havana, het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan. Felgekleurde oldtimers passeren, op de hoek van de straat klinkt de salsa en je ziet koloniale gebouwen met afgebladderde verf. Zoek verkoeling met een mojito aan één van de gezellige pleintjes die Havana rijk is en waai uit op de Malecón.

  €120

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Thuis in Cuba

  16-daagse individuele rondreis

  Je verblijft tijdens deze individuele busreis in Cubaanse huizen, zogenaamde casas particulares, zorgvuldig door ons geselecteerd. Een mini-onderneming waarmee Cubanen zelf iets verdienen en jij gegarandeerd bent van persoonlijke service en een warm onthaal. Je bezoekt alle hoogtepunten van het midden en westen van Cuba en eindigt je reis op het hagelwitte strand van Varadero.

  €925

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Good old time(r)s

  13-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze korte rondreis combineer je Havana met de tabaksprovincie Piñar en de koloniale stadjes Cienfuegos en Trinidad. Ook bezoek je de stad met het monument van Che Guevarra in Santa Clara. Je eindigt deze rondreis Cuba aan de tropische stranden van Varadero voor een ontspannen einde van je rondreis west Cuba.

  €698

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • De hoogtepunten van Cuba

  21-daagse individuele rondreis

  Het achterland van Cuba nodigt uit om er flink op uit te trekken en door te dringen tot in de natuur en de afgelegen dorpen. Op deze complete Cuba reis heb je ultieme vrijheid. Bijna drie weken heb je je eigen huurauto waarmee je het land verkend. Combineer cultuur, natuur en actief buiten zijn, maar er is ook tijd voor lekker chillen.

  €1810

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Cuba: Cultuur & Strand; Een swingend volk in de tropen

  14-daagse groepsrondreis

  Wie wil er niet naar het swingendste land in de Caribische Zee? Als je aan Cuba denkt, dan denk je aan salsa, sigaren en rum. Maar het land biedt zoveel meer! De Cubanen zijn innemende en vriendelijke mensen. Het lijkt wel alsof op elke hoek van de straat muziek wordt gemaakt. Prachtige koloniale stadjes, een weelderige natuur en witte zandstranden met koraalriffen die het geheel omlijsten. Vooral Havana is indrukwekkend, deels mooi opgeknapt en deels vervallen, biedt het de bezoeker tal van musea en een bruisend nachtleven. Deze Cuba groepsreis heeft een ontspannen tempo. Het is moeilijk om niet volledig gecharmeerd terug te komen van dit tropische eiland!

  €1599

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Op het ritme van de rumba

  16-daagse individuele rondreis

  Met deze Cuba rondreis van ruim twee weken blijf je in het westen van Cuba. Hij lijkt op de “Toeren van pleintjes naar palmenstrand” rondreis, maar is hét alternatief als je niet zo'n strandliefhebber bent en liever meer meekrijgt van de Cubaanse cultuur en natuur. Op verschillende plekken heb je net even langer de tijd, zodat je op eigen gelegenheid de plek kunt ontdekken.

  €925

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis CUBA - 21 dagen; Socialisme en salsa

  21-daagse groepsrondreis

  Met een aangenaam klimaat, overweldigende stranden en nostalgische bouwwerken verdient dit socialistische bolwerk in Midden-Amerika een bijzondere plek in ons reisaanbod. Oude Amerikaanse sleeën rijden rammelend door de straten, terwijl zwoele salsaritmen je tegemoet komen uit de openstaande deuren van sfeervolle bars. Het eiland ademt een ontspannen sfeer en de vriendelijke Cubanen hebben altijd tijd voor een praatje. Beleef dit bijzondere land tijdens deze rondreis Cuba!

  €2145

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Cuba Totaal; Salsa, sigaren en bountystranden

  21-daagse groepsrondreis

  Het socialistische bolwerk Cuba verdient een bijzondere plek in ons reisaanbod. Een aangenaam klimaat, overweldigende stranden, een afwisselende natuur en oude bouwwerken in kleurrijke steden. Deze Cuba groepsreis zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het bruisende Havana of muzikale Santiago de Cuba. In dit land is het niet moeilijk contact te maken met de bevolking. Wie van muziek en dansen houdt, is in Cuba aan het goede adres, want dit kunnen de Cubanen als geen ander. Een heerlijke tropische cocktail, zoals de 'cuba libre' en 'mojito', maken het meedoen vast makkelijker! Natuurlijk heb je in iedere plaats voldoende tijd om zelf invulling te geven aan je verblijf.

  €2049

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Onontdekt Cuba - fly drive

  22-daagse individuele rondreis

  Op deze fly drive ontdek je met je 4-wheel drive in je eigen tempo de bekende en minder bekende highlights van Cuba. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  €2429

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis CUBA - 14 dagen; Een swingend eiland

  14-daagse groepsrondreis

  In Havana, de hoofdstad van Cuba, maak je meteen kennis met de innemende Cubaanse bevolking, hartelijke mensen die altijd in zijn voor een praatje. Muziek klinkt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Naast indrukwekkend Havana bezoek je ook het sfeervolle, Spaans-koloniale Trinidad.

  €1695

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Cuba bezienswaardigheden

  15-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze 15-daagse rondreis Cuba bezienswaardigheden reis je per bus over het eiland. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de reisexpert Cuba.

  €770

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Cuba, 14 dagen

  14-daagse groepsrondreis

  De hoogtepunten van Cuba in 2 weken Bezoek oa Havana, Trinidad, Viñales, Cienfuegos en Trinidad Op pad met Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids Relaxen aan aan het strand van Varadero

  €1995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 2 weken Cuba met privé transfers

  14-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze rondreis door Cuba overnacht je in casas particulares en ervaar je het land van Fidel en Ché in je eigen tempo. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de reisexpert Cuba.

  €1000

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Cuba, 20 dagen

  20-daagse groepsrondreis

  Cuba, een uniek land, prachtige natuur en koloniale architectuur Vrolijke bevolking en unieke politieke geschiedenis Op pad met Nederlandse reisbegeleiding en een lokale gids Relaxen aanaan het strand van Varadero

  €2295

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Dichter bij je passie

  1-daagse bouwsteen

  Laat ons weten wat je hobby is, dan gaan wij op zoek naar iemand in Cuba die deze passie met je deelt. Of je nu graag gitaar speelt, geregeld gaat hardlopen of een passie voor schilderen hebt, wij zoeken de ultieme match voor je. Zo leer je Cuba en de mensen écht kennen. Een ervaring die je gegarandeerd nog lang bij zal blijven.

  €12

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • West-Cuba - fly drive

  14-daagse individuele rondreis

  Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van het westen van Cuba. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  €2298

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Cuba met kinderen

  15-daagse familiereis

  Deze reis gaat over het centrale en westelijke gedeelte van het eiland. Je bezoekt oude steden, het platteland en het strand. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de reisexpert Cuba.

  €900

  excl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?