• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Kopenhagen ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

40 Kopenhagen reiservaringen en tips

Geweldig

23%

Tof

68%

Wel oké

10%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Huub de Boer
    Huub de Boer op 16-01-2021
    37 landen bezocht • 23 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Leuke citytrip”

    Wij zijn met het hele gezin naar Kopenhagen geweest. Een moderne en leuke stad. Nyhavn is gezellig en zo kleurrijk. De grote ronde toren is ook een bezoek waard en na een flinke klim heb je een leuk uitzicht over de stad. De kleine zeemeermin is vóóral klein en stelt daardoor niet super veel voor. En dan heb je ook nog Tivoli, een pretpark midden in de stad! Kortom, niet super bijzonder maar zeker geslaagd als city trip!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura
    Laura op 24-05-2019
    36 landen bezocht • 13 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Schone, gezellige stad”

    Ik heb een tijd een Denemarken gewoond en vond altijd leuk naar Kopenhagen te gaan omdat het voelt als een echte hoofdstad – ietsjes groter, ietsjes luxer, ietsjes hoger dan de rest, maar ook beetje drukker. Ik vond heel leuk door de verschillende wijken te wandelen – er is een deel nieuwe moderne gebouwen die goed harmoniëren met de oude.
    Wat te doen in Kopenhagen:
    Nyhavn is een populaire plek, maar soms kan ook te druk zijn.
    Tivoli is leuk om te bezoeken voor Halloween en Kerst.
    De kleine zeemeermin ziet veel groten uit op de foto’s, dus beter knipper met je ogen niet anders mis je haar.
    Kopenhagen is niet goedkoop, maar het is wel de geld waard. Hier kan je goed shoppen, het is best groot om te waanden dus huur een fiets.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willemijn Buijn
    Willemijn Buijn op 20-05-2019
    35 landen bezocht • 27 reviews • 16 waarderingen
    5

    “duur maar heerlijke stedentrip”

    Fiets huren en lekker verkennen. Boottochtje heerlijke verkoeling als het warm is. Park wat ook begraafplaats is een prachtige wandeling waard. Oase van rust maar wel beetje raar tussen de graven. Lekker even relaxen langs het water waar je ook gewoon kan zwemmen. Heel makkelijke toegankelijke stad. Supermarkt betaalbaar. Uiteten wel echt prijzig voor de Nederlander.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Joyce Sinnaeve
    Joyce Sinnaeve op 17-05-2019
    33 landen bezocht • 27 reviews • 17 waarderingen
    4

    “Duur maar de moeite”

    Wij kwamen hier als vriendengroep in november wat er natuurlijk voor zorgde dat het weer niet echt meezat. Ondanks dit hebben we een topvakantie gehad. Het park Tivoli is een must do in kopenhagen. Daarnaast is het erg leuk om een fiets te huren en de stad te gaan verkennen, net als in neerland zijn de fietswegen heel erg goed onderhouden en alles is bereikbaar. Lans de buitenrand van de stad heb je een hangar waar er een foodtruck plaats is opgebouwd met leuke muziek en heel lekker eten! Bezoek ook zeker het koninklijke paleis en de kleurrijke waterkant in kopenhagen. Hou er wel rekening mee overnachten, voedsel en zeker alcohol is heel duur hier. Als je een extra dagje over hebt bezoek dan zeker Malmo

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Boaz
    Boaz op 13-05-2019
    59 landen bezocht • 40 reviews • 62 waarderingen
    4

    “Perfect voor stedentrip”

    Kopenhagen is geen grote stad en heeft misschien niet de grandeur van Parijs of de sightseeing van Rome, maar het is wél een hele leuke stad. Buiten de mooie straten bij het water zijn er ook verschillende wijken met elk een eigen charme. In de zomer is het heerlijk lang licht, maar ik vond de winter juist heel passend: samen met de Denen schaatsen op 1 van de vele gemaakte schaatsbaan in de stad, warme chocolademelk nadat je een paar uur buiten hebt rondgelopen of het kerstdiner meemaken in een grote hal voor iedereen voor wie een kerstdiner niet haalbaar is. Dat is voor mij Kopenhagen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jaron
    Jaron op 12-05-2019
    22 landen bezocht • 15 reviews • 12 waarderingen
    4

    “De stad van de fietsen???”

    Kopenhagen heeft de bekende Nyhavn en het Tivoli midden in de stad. Daarnaast is Kopenhagen erg prettig om in de binnenstad te kunnen lopen en daardoor veel te zien. Een taxi of het openbaar vervoer nemen is dus niet perse genoodzaakt.
    Kopenhagen heeft meerdere tentjes waar je de lekkerste vis kan halen.
    Kom je in Kopenhagen? Ga zeker even langs bij de kleine zeemeermin, waarschijnlijk staan er wel meer toeristen naar dit beeld te kijken. Loop ook zeker langs het water of pak een tourbootje en vaar de granten door.
    Wat mij meteen opviel, waren de vele fietsen. Dit waren er wel veel minder dan in Amsterdam, maar Kopenhagen wordt de stad van de fietsen genoemd door toeristen die nooit Amsterdam hebben gezien. Kopenhagen en Amsterdam hebben door de grachten en fietsen wel iets gemeen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bas van den Heuvel
    Bas van den Heuvel op 11-05-2019
    93 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Sfeervol oud centrum en echte fietsstad”

    Kopenhagen staat bekend als een stad voor fietsters. Over het algemeen zijn het aantallen die een beetje in de buurt komen van bijvoorbeeld in Nederland. Naast het fietsten zijn er aanvullend op de Kleine Zeemeermin ook nog veel andere activiteiten te ondernemen.
    Erg leuk is een rondvaart die vertrekt vanuit Nyhavn. Dit is het sfeervolle oude centrum met de gekleurde huizen.
    Een andere plaats die niet moet worden vergeten is de "vrijstaat" Christiania van de hippiegemeenschap.
    Wanneer de Kerk van de Verlosser wordt beklommen wordt een mooi panoramisch uitzicht over de stad geboden.
    Naast de plekken in Kopenhagen is een excursie per trein naar Helsingør een aanrader om meer dan alleen de hoofdstad te bezoeken. Hier staat het goed onderhouden Kasteel Kronborg.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hilde Neuvel
    Hilde Neuvel op 08-05-2019
    6 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Afwisselende stad”

    Kopenhagen is een schitterende stad, ook wel de lichtstad genoemd. Je kunt er heerlijk eten. Ga niet naar de bekende havenstraat met de gekleurde huisjes om te eten, de kwaliteit ligt daar wat lager. De sfeer is relaxed in de stad, je kunt er lekker winkelen, mooie architectuur.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    Elena op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Duur”

    Hoge verwachtingen van Kopenhagen worden bevestigd; dit is echt een leuke bestemming! Shoppen is hier goed te doen, pas echter wel op voor de grote prijzen! Het eten vond ik ook niet heel veel bijzonders hebben maar de mensen zijn enorm aardig waardoor je je er gelijk thuis voelt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jacob Riemersma
    Jacob Riemersma op 04-05-2019
    14 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Leuke gezellige stad!”

    Wat een leuke stad! Wij zaten in een airbnb midden in Norrebro. Norrebro is een leuke buurt met allemaal gezellige restaurantjes en winkels, een mooie locatie voor een overnachting. We hebben de kleine zeemeermin bezocht, wat je natuurlijk niet kunt overslaan. Nyhavn is een aanrader, het is er gezellig met leuke restaurants. Deze restaurants zijn wel prijzig maar de moeite waard. De Frederikskerk en leuk om van binnen te bekijken. We zijn ook in het kunst museum geweest, maar dit viel ons tegen. We hebben een fietstocht door de stad gedaan, wat een mooie manier is om alles te bekijken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Stedentrip Kopenhagen boeken – onze tips!

Deel jouw Kopenhagen reiservaring en tips!

Ben jij in Kopenhagen geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief