Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Ecuador maken? Vergelijk hieronder alle actuele Ecuador rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

49 Ecuador rondreizen gevonden

 • Ecuador: lokaal geregeld en betaalbaar

  18-daagse individuele rondreis

  Koloniale steden, Indianen op de Andes hoog- vlaktes, stomende Amazone jungle en strand. Met deze reis doe je het allemaal en nog voordelig ook. Vraag onze “Local Hero” Ellen naar haar tips voor een unieke rondreis.

  1195 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador & Galapagos

  21-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze reis ga je door Ecuador heen om een aantal van de hoogtepunten te bezoeken. Je eindigt op de Galapagos eilanden, waar je nog een aantal dagen kunt genieten van de unieke natuur.

  2625 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 2: Víva Ecuador y Galapagos

  20-daagse individuele rondreis

  Dit is dé highlightroute van Ecuador inclusief de Galapagos eilanden. Je bezoekt de hoogtepunten van het vasteland zoals de koloniale steden, de Amazone en de hooglanden waar je kennismaakt met het lokale leven. Op de Galapagos eilanden ga je op zoek naar het unieke dierenleven. Reuzenschildpadden en zeeleeuwen wachten je hier op! Lees meer over deze reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden.

  2201 excl. vliegticket Bekijken
 • Eigenwijs eilandhoppen op Santa Cruz en San Cristobal

  5-daagse bouwsteen

  Tijdens deze korte eilandhopbouwsteen overnacht je in hotels op Santa Cruz en San Cristobal. Al wandelend en snorkelend ga je op zoek naar de unieke dieren op en rond de eilanden. Fregatvogels, blauwvoet jan van genten, zeeleeuwen, leguanen en schildpadden: laat je verrassen door de  dieren die deze dagen je pad kruisen. Lees meer over deze korte Galapagos eilandhopbouwsteen.

  1065 excl. vliegticket Bekijken
 • De hoogetpunten van Ecuador

  14-daagse individuele rondreis

  Van de Amazone naar het traditionele bergeleven. Deze reis pakt van al het moois van Ecuador wat mee. Bij Better Places kan je je rondreis door Ecuador in overleg met de lokale reisexpert René samenstellen.

  935 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 1: Het andere Ecuador

  20-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze complete drieweekse Ecuadorreis bezoek je naast de hoogtepunten ook de plaatsen die net iets buiten de gebaande paden liggen. Je leert de veelzijdigheid van het land op een actieve en avontuurlijke manier kennen. Je bezoekt koloniale steden, je slaapt diep in de Amazone in een junglelodge, je slaapt bij een indianenfamilie in de hooglanden en je gaat op zoek naar walvissen en blauwvoet jan van genten voor de kust (het walvissenseizoen loopt van juni t/m half september). Lees meer over deze complete Ecuador rondreis.

  1797 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos

  22-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig.

  2349 incl. vliegticket Bekijken
 • Ecuador: Jungle & vulkanen

  18-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze Ecuador individuele rondreis maak je het beste mee dat het vaste land je kan bieden voor een geslaagde rondreis door Ecuador. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador.

  1040 excl. vliegticket Bekijken
 • Familiereis Ecuador

  individuele rondreis

  Tijdens dezefamiliereis in Ecuador kom je Indianenmarkten, besneeuwde vulkanen, kolonialesteden en tropische regenwouden tegen. Een familievakantie naar Ecuador is telkensanders! Men noemt het niet voor niets Latijns-Amerika in één land. Je overnachtbij Indianenfamilies thuis, maar ook in het tropische regenwoud van hetAmazonegebied en in de bergen. De laatste dagen verblijf je aan het strand vanEcuador, bij Puerto Lopez. Voor de kust van Ecuador ligt het eiland Isla de laPlata, waar je met een beetje geluk bultrugwalvissen kunt zien. Voor een aantalreizen is het is mogelijk te verlengen met een bezoek aan de Galapagos eilanden.

  2598 excl. vliegticket Bekijken
 • Highlights of Ecuador t/m 31 oktober 2019

  12-daagse individuele rondreis

  Deze reis is een complete kennismaking met de hooglanden: de overweldigende  vulkaanlandschappen, het bonte leven op de markten en de twee koloniale steden Quito en Cuenca. Het zijn de korte dagafstanden en de afwisseling van activiteiten die deze reis aantrekkelijk maken. Voeg daarbij het nevelwoud en de treinrit van Alausi en de reis is compleet. Markten zijn vaak slechts één dag per week, we proberen het programma daarop aan te passen door een ander dorp te bezoeken of een vervanging aan te bieden. De gehele route is boven de 3000 meter en dat is wennen. Neem eventueel de eerste dag wat rust en laat de kraterwandeling schieten.

  excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Ecuador/Galápagos Hoogtepunten

  21-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Galápagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.

  3099 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis ECUADOR - 22 dagen; In het voetspoor van Darwin

  22-daagse groepsrondreis

  Ontdek het Amazonewoud en maak dagwandelingen langs kratermeren door een landschap van orchideeën, papierbomen en kleurrijke bloemen. Verken de indiaanse weekmarkten in de schaduw van de imposante vulkanen die Ecuador rijk is. Geniet van heerlijke verse dourado’s en dans de vallenato of cumbia. Beleef dit prachtige land tijdens de rondreis Ecuador!

  2320 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador met optioneel Galapagos

  individuele rondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig.

  2398 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Ecuador (& Galapagos), 21 of 29 dagen

  20-daagse groepsrondreis

  Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes en verblijf je in de jungle en aan de kust. De lokale bevolking geeft kleur aan de vele markten. Een verlenging op de Galapagoseilanden is mogelijk.

  2695 incl. vliegticket Bekijken
 • Aan de rand van het regenwoud

  3-daagse bouwsteen

  Deze bouwsteen naar Tena is een aanrader als je wel de jungle wilt beleven, maar niet veel tijd of budget hebt. Er zijn minder dieren te spotten dan in de diepe jungle, maar kleurrijke vogels vind je hier zeker. Samen met een gids ga je op ontdekking in het regenwoud. Je overnacht in een ecolodge aan de rivier. Lees meer over deze Tena Amazone bouwsteen.

  254 excl. vliegticket Bekijken
 • Ecuador & Galapagos, 21 dagen

  20-daagse groepsrondreis

  Veelzijdige rondreis voor gezinnen door verschillende landschappen. Je bezoekt de indianenmarkten, je steekt de Andes over, kunt vulkanen beklimmen en verblijft in een ecolodge in de jungle. Een bezoek aan de Galapagoseilanden is bijzonder en natuurlijk onvergetelijk.

  3895 incl. vliegticket Bekijken
 • Galapagos cruise: Klasse 3

  5-daagse bouwsteen

  Wil je in comfort van de Galapagos eilanden genieten en heb je een ruimer budget? Dan is dit jouw optie.  Je slaapt in een ruime en comfortabele hut met twee losse bedden. Aan boord geniet je van gevarieerde maaltijden en tijdens het varen kun je relaxen op het zonnedek. Tijdens het wandelen en snorkelen ga je op zoek naar het gevarieerde dierenleven. Lees meer over deze comfortabele Galapagos cruise bouwsteen.

  3302 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsreis Ecuador; Van de Andes naar de Amazone

  22-daagse groepsrondreis

  Shoestring biedt een afwisselende rondreis aan naar Ecuador, het meest diverse land in de Zuid-Amerikaanse Andes. Je kunt deze reis combineren met een bezoek aan de wereldberoemde Galápagoseilanden. Onze reis gaat langs besneeuwde vulkanen, door valleien en indianendorpjes, waar de tijd lijkt stil te staan. Je overbrugt enorme hoogteverschillen in de Andes en maakt een wandeltocht door het uitbundige oerwoud van het Amazone gebied. Je bezoekt de grootste en kleurrijkste markten van het land en je verblijft in sfeervolle hotelletjes.

  2324 incl. vliegticket Bekijken
 • 18-daagse familiereis Ecuador

  18-daagse familiereis

  Tijdens deze reis Ecuador met kinderen reis je in een ontspannen tempo langs vulkanen en jungles naar het strand. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador.

  1505 excl. vliegticket Bekijken
 • Diep de Amazone in

  4-daagse bouwsteen

  Ervaar met deze bouwsteen de pure wildernis van Ecuador. Ver van de bewoonde wereld bereik je met een motorkano je lodge diep in de jungle. Met je lokale gids ga je op zoek naar apen, kaaimannen, anaconda's, tropische vogels en met een beetje geluk spot je de zeldzame roze dolfijn! Lees meer over deze Amazone jungle bouwsteen.

  335 excl. vliegticket Bekijken