Rondreis Ecuador

Een reis naar Ecuador maken? Vergelijk hieronder alle actuele Ecuador rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

38 Ecuador rondreizen gevonden

 • Rondreis Ecuador & Galapagos

  21-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze reis ga je door Ecuador heen om een aantal van de hoogtepunten te bezoeken. Je eindigt op de Galapagos eilanden, waar je nog een aantal dagen kunt genieten van de unieke natuur.

  €2625

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 2: Víva Ecuador y Galapagos

  20-daagse individuele rondreis

  Dit is dé highlightroute van Ecuador inclusief de Galapagos eilanden. Je bezoekt de hoogtepunten van het vasteland zoals de koloniale steden, de Amazone en de hooglanden waar je kennismaakt met het lokale leven. Op de Galapagos eilanden ga je op zoek naar het unieke dierenleven. Reuzenschildpadden en zeeleeuwen wachten je hier op!

  €2535

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Eigenwijs eilandhoppen op Santa Cruz en San Cristobal

  5-daagse bouwsteen

  Tijdens deze korte eilandhopbouwsteen overnacht je in hotels op Santa Cruz en San Cristobal. Al wandelend en snorkelend ga je op zoek naar de unieke dieren op en rond de eilanden. Fregatvogels, blauwvoet jan van genten, zeeleeuwen, leguanen en schildpadden: laat je verrassen door de  dieren die deze dagen je pad kruisen.

  €1255

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • De hoogetpunten van Ecuador

  14-daagse individuele rondreis

  Van de Amazone naar het traditionele bergeleven. Deze reis pakt van al het moois van Ecuador wat mee. Bij Better Places kan je je rondreis door Ecuador in overleg met de lokale reisexpert René samenstellen.

  €935

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 1: Het andere Ecuador

  20-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze complete drieweekse Ecuadorreis bezoek je naast de hoogtepunten ook de plaatsen die net iets buiten de gebaande paden liggen. Je leert de veelzijdigheid van het land op een actieve en avontuurlijke manier kennen. Je bezoekt koloniale steden, je slaapt diep in de Amazone in een junglelodge, je slaapt bij een inheemse familie in de hooglanden en je gaat op zoek naar walvissen en blauwvoet jan van genten voor de kust (het walvissenseizoen loopt van juni t/m half september).

  €2498

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Ecuador: Jungle & vulkanen

  18-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze Ecuador individuele rondreis maak je het beste mee dat het vaste land je kan bieden voor een geslaagde rondreis door Ecuador. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador.

  €1040

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Easy going Quito: starten op de evenaar

  3-daagse bouwsteen

  Met deze bouwsteen in Quito heb je een ontspannen start van je Ecuadorreis. Je wordt door een luchthaventransfer naar je hotel in de levendige wijk Mariscal gebracht. Op eigen tempo ontdek je Quito. Optioneel kun je met onze enthousiaste gids op pad: een aanrader vinden wij!

  €168

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Diep de Amazone in

  4-daagse bouwsteen

  Ervaar met deze bouwsteen de pure wildernis van Ecuador. Ver van de bewoonde wereld bereik je met een motorkano je lodge diep in de jungle. Met je lokale gids ga je op zoek naar apen, kaaimannen, anaconda's, tropische vogels en met een beetje geluk spot je de zeldzame roze dolfijn!

  €397

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Aan de rand van het regenwoud

  3-daagse bouwsteen

  Deze bouwsteen naar Tena is een aanrader als je wel de jungle wilt beleven, maar niet veel tijd of budget hebt. Er zijn minder dieren te spotten dan in de diepe jungle, maar kleurrijke vogels vind je hier zeker. Samen met een gids ga je op ontdekking in het regenwoud. Je overnacht in een ecolodge aan de rivier.

  €292

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Galapagos cruise: Klasse 3

  5-daagse bouwsteen

  Wil je in comfort van de Galapagos eilanden genieten en heb je een ruimer budget? Dan is dit jouw optie.  Je slaapt in een ruime en comfortabele hut met twee losse bedden. Aan boord geniet je van gevarieerde maaltijden en tijdens het varen kun je relaxen op het zonnedek. Tijdens het wandelen en snorkelen ga je op zoek naar het gevarieerde dierenleven.

  €3650

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis 3: Even(n)aar Ecuador

  13-daagse individuele rondreis

  Voor wie niet veel tijd heeft, maar wel veel wilt zien van Ecuador is deze rondreis ideaal. Kort maar krachtig en betaalbaar. De afstanden zijn behapbaar en het landschap verandert voortdurend waardoor de reis erg afwisselend is. Je bezoekt koloniaal Quito, overnacht in een homestay op het platteland, reist dwars door de Andes en je luistert naar de junglegeluiden in je lodge aan de rand van het regenwoud.

  €1250

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • 18-daagse familiereis Ecuador

  18-daagse familiereis

  Tijdens deze reis Ecuador met kinderen reis je in een ontspannen tempo langs vulkanen en jungles naar het strand. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador.

  €1505

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Eigenwijs eilandhoppen op Santa Cruz, Isabela en San Cristobal

  8-daagse bouwsteen

  Wil je meer tijd op de eilanden? Kies dan deze uitgebreide eilandhopbouwsteen waarbij je naast Santa Cruz en San Cristobal ook Isabela bezoekt. Op dit laidback eiland met hagelwitte stranden wandel je naar een vulkaan en je hebt tijdens het snorkelen kans zeeleeuwen, manta's, pinguïns en zeeschildpadden te spotten.

  €1745

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Ecuador/Galápagos Hoogtepunten

  groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Galápagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig. Ecuador heeft 't allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen.

  €3379

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Met de trein door de Andes

  2-daagse bouwsteen

  Je rijdt met een trein door de Andes over het traject van de duivelsneus. Vroeger mocht je spectaculair op de trein zitten, maar nu helaas niet meer. Je zit in een coupé in de moderne houten trein. Je reist met deze toeristentrein door een landschap van groene bergen en grillige ravijnen.

  €117

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Ecuador & Galapagos, 21 dagen

  21-daagse groepsrondreis

  Afwisselende natuur en traditionele, kleurrijke bevolking Uniek verblijf in ecolodge in de jungle, met lokale gids en volpension Veel excursies; Chimborazo, trein Duivelsneus, el Cajas en en markt Otavalo Onvergetelijke afsluiter: 6-daags bezoek aan de Galapagos

  €3795

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Ecuador, 19 dagen

  19-daagse groepsrondreis

  Prachtige natuur en traditionele, kleurrijke bevolking Veel excursies; Cotopaxi, Chimborazo, trein Duivelsneus en markt Otavalo Uniek verblijf in ecolodge in de jungle met lokale gids en en volpension Paar dagen relaxen aan strand van Puerto López

  €2595

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 16-daagse groepsrondreis expeditiecruise Galapagos inclusief Ecuador

  15-daagse groepsrondreis

  Dit is een echte once in a lifetime-reis. Vanuit het luxe jacht Coral II verken je samen met ANWB-medereizigers én internationale medereizigers de evolutiekamer van de wereld: de Galapagos archipel. Het prachtige Ecuador krijg je er als bonus bij. Kortom, dubbel genieten!

  €5399

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 17-daagse single groepsrondreis Enerverend Ecuador

  16-daagse groepsrondreis

  Deze prachtige rondreis brengt ons naar het hart van Ecuador. We ontdekken koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en echte indígena-markten. Je sluit de reis af aan het strand!

  €2258

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 18-daagse groepsrondreis Ecuador & Galapagos Eilandhoppen

  17-daagse groepsrondreis

  Deze prachtige rondreis brengt ons naar het hart van Ecuador. We ontdekken koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en echte indígena-markten. De Galapagos Eilanden vormen de knallende afsluiter!

  €3148

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?