• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Vakantie Kos boeken – de beste aanbieders & websites

Terras in Kos-Stad

Achter je laptop of tablet gekropen om je vakantie naar Kos te gaan boeken? Dan heb je vast en zeker al opgemerkt dat de keuze uit reisorganisaties groot is. Ondanks dat Kos tot de kleinere eilanden van Griekenland behoort, worden er veel (verschillende soorten) reizen naartoe aangeboden. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste & meest betrouwbare organisaties en websites voor het boeken van een Kos vakantie.

1. Kos pakketvakanties (vlucht + hotel)

Kos is een ideale bestemming voor een zonvakantie. Het Griekse eiland heeft een beperkt formaat, waardoor het eenvoudig te verkennen is; zelfs met de fiets! Er zijn diverse Nederlandse vakantie-aanbieders met SGR-garantie waarbij je een pakketreis (vlucht + accommodatie + eventuele transfer) naar Kos kunt boeken:

Vakantie aanbiedingen Kos vanaf €249:


2. Losse vliegtickets boeken naar Kos

Wie de prijzen van pakketreizen en losse vliegtickets met elkaar vergelijkt, komt al snel tot de conclusie dat een complete vakantie onderaan de streep goedkoper is. Toch losse vliegtickets boeken en zelf bepalen waar je verblijft? Bij onderstaande websites kun je enkeltjes en retourtjes naar Kos boeken:

Retourtickets Kos vanaf €169:

Let bij het boeken van vliegtickets altijd goed op eventuele bijkomende kosten. Tarieven voor (ruim)bagage en stoelreserveringen kunnen namelijk uiteenlopen. Daarnaast kunnen ook de mogelijkheden tot wijzigingen per aanbieder (en airline) verschillen.


3. Losse accommodaties boeken op Kos

Heb je besloten om zelf vliegtickets te boeken of ben je van plan te gaan eilandhoppen? Op Kos is een divers aanbod hotels, appartementen en vakantiehuizen te vinden.

Een groot deel hiervan bevindt zich in of nabij Kos-stad en Lambi Beach, maar ook in de kuststrook tussen Mastichari en Tigaki. Aan de zuidoostkust van Kos concentreren accommodaties zich rondom Kardamena.

Tip: houd bij het vergelijken van prijzen rekening met wat er precies inbegrepen is. Zo kan bij de ene aanbieder ontbijt inclusief zijn, maar kun je bij de andere aanbieder tot een aantal dagen voor vertrek kosteloos annuleren.


4. Huurauto boeken op Kos

Kos wordt ook wel het ‘Fietseiland’ genoemd. Je zult er dan ook veel Nederlanders op tweewielers zien. Verplaatst jij je liever met een auto? Geen zorgen: op Kos zijn ook autoverhuurders te vinden:

Al een pakketreis geboekt of wil je dat gaan doen? Bij TUI, Corendon en Sunweb is het mogelijk een huurauto aan je boeking toe te voegen; ook naderhand. Houd er rekening mee dat het per aanbieder kan verschillen met welke autoverhuurder wordt samengewerkt.


6. Activiteiten, tours & tickets boeken op Kos

Lijkt het je leuk om een boottocht te maken, een wijngaarden tour te doen of een dagje naar Bodrum te gaan? Via GetYourGuide kun je toffe Kos tours & activiteiten reserveren én alvast tickets boeken voor bezienswaardigheden:

Meer weten over Kos? Op onze uitgebreide Kos pagina vind je de leukste tips, handige informatie en suggesties voor accommodaties.

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief