27 Vakantiedagen

Overnachten in Indonesië – soorten accommodaties

Mogelijkheden tot overnachten in Indonesië zijn er voor elk budget. Van goedkope guesthouses en hostels tot middenklasse strandbungalows of luxe hotels en resorts: er is voor ieder wat wils. Over het algemeen zijn de accommodatieprijzen in Indonesië stukken lager dan in Europa: voor enkele tientjes heb je een prima middenklasse hotelkamer met alles erop en eraan.

Budget accommodaties (€5 – €20)

Hostels vind je overal in Indonesië. Zeker bij de populaire bestemmingen als Java, Bali en de Gili Eilanden heb je keuze genoeg. Je kunt voordat je aankomt online een slaapplek boeken, maar over het algemeen is dit eigenlijk niet nodig. Ook is het mogelijk om in een guesthouse te logeren, je slaapt dan bij de lokale bevolking thuis. Dit is een super leuke manier om het land echt te leren kennen!

Bekijk alle budget accommodaties in Indonesië.

Middenklasse accommodaties (€20 – €100)

De prijzen van hotels zijn variabel en zullen tussen mei en oktober en rond kerst een stuk hoger liggen dan in de rest van het jaar. Op de toeristische eilanden is de kwaliteit van de hotels zeer goed, op minder bezochte eilanden geldt de regel minder vraag = mindere kwaliteit. Boek je een middenklasse hotel of bungalow dan krijg je een nette privébadkamer, TV en airconditioning.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Indonesië.

Luxe accommodaties (€50 – €2000)

Je vindt in Indonesië luxe hotels die op alle andere hotels in de wereld lijken, maar er zijn ook een aantal prachtige resorts die volledig in traditionele stijl zijn gebouwd en ingericht. Vooral op Bali vind je fantastische accommodaties met uitzicht op de jungle en de rijstterrassen. Boek je in het laagseizoen dan heb je kans op korting die wel op kan lopen tot 50%.

Bekijk alle luxe accommodaties in Indonesië.

Hotels in Indonesië zoeken

Hotels in Indonesië zoeken

Boek je rondreis naar Indonesië

Better Places
1. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek website

Van Verre
2. Van Verre

Reizen op maat naar Azië.
Bezoek website

Original Asia
1. Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat.
Bezoek websiteBekijk Indonesië rondreizen
Vanaf €135 incl. vliegticket

Vliegtickets Indonesië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Indonesië
V.a. 469