• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Vakantie Toscane boeken – de beste aanbieders & websites

Zonsondergang in Toscane

Zit je er klaar voor om je vakantie naar Toscane te gaan boeken? Dan is het grote aantal aanbieders je vast en zeker al opgevallen. Toscane is een van de mooiste (en meest populaire) streken van Italië en leent zich voor zowel kampeervakanties als rondreizen. Al een idee wat jij wilt doen in Toscane? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste organisaties en websites voor het boeken van een betrouwbare Toscane vakantie.

1. Toscane campings

Toscane verkennen met het gezin? Dan spreekt verblijven op een camping je wellicht het meest aan. In Toscane bevinden veel campings zich in het binnenland, maar ook aan de Toscaanse kust zijn leuke campings te vinden. Het type camping varieert van rustig en intiem tot kindvriendelijke familiecampings. Waar je voorkeur ook naar uitgaat; bij onderstaande aanbieders kom je vast een camping tegen die je aanspreekt.


2. Toscane flydrives met huurauto

Toscane is bij uitstek een bestemming voor een fly & drive. Het heuvelige landschap is doorspekt met kronkelende weggetjes en achter elke bocht wacht een nieuwe verrassing op je. Ook een fly & drive Toscane boeken met één of meerdere accommodaties? De volgende reisorganisaties bieden – meer kleinschalige – Toscane vakanties aan inclusief huurauto:

Fly & drive aanbiedingen Toscane vanaf €499:


3. Toscane rondreizen

Je kunt alleen of samen met je gezin of vrienden op reis gaat, maar ook met een groep. Online zijn diverse aanbieders te vinden die (actieve) rondreizen aanbieden. De lengte van de reis, de samenstelling en de inhoud van het programma variëren. Zo worden er sportieve wandel- en fietsreizen aangeboden, maar ook rondreizen geschikt voor gezinnen. Zelf een Toscane rondreis samenstellen kan ook. Kijk bijvoorbeeld bij Riksja Travel of 333travel en maak je eigen Toscane reis op maat.

Toscane rondreizen vanaf €499:


4. Losse vliegtickets boeken naar Toscane

Van plan om zelf vliegtickets naar Toscane te boeken? Dan is het handig om te weten waar je rondreis begint en eindigt. In en net Toscane bevinden zich namelijk meerdere vliegvelden die kunnen fungeren als start- of eindpunt van een Toscane rondreis. Veel reizigers kiezen ervoor om retour te vliegen op Pisa, maar ook Florence is een goede optie.

Retourtickets Toscane vanaf €74:

Let bij het boeken van vliegtickets altijd goed op eventuele bijkomende kosten. Tarieven voor (ruim)bagage en stoelreserveringen kunnen namelijk uiteenlopen. Daarnaast kunnen ook de mogelijkheden tot wijzigingen per aanbieder (en airline) verschillen.


5. Losse accommodaties boeken in Toscane

Toscane heeft een zeer uitgebreid accommodatie aanbod. Zo zijn er op het platteland charmante agriturismi te vinden, maar ook paleisachtige hotels en schitterende villa’s. Tritt is een van de bekendste accommodatie aanbieders in Toscane en biedt ruime keuze uit vakantiehuizen en agriturismi. Ook zelf je eigen vakantie-adresjes vastleggen? Bij de volgende websites/aanbieder boek je eenvoudig zelf je Toscane accommodatie:

Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden kunnen per accommodatie én per aanbieder verschillen. Let hier dus goed op bij het vergelijken van prijzen.


6. Huurauto boeken in Toscane

Toscane per auto verkennen, maar met het vliegtuig in de Italiaanse streek aangekomen? Dan komt een huurauto goed van pas. Vooraf al je huurauto boeken in Toscane kan eenvoudig én goed verzekerd via deze betrouwbare aanbieders:

Had je al een pakketreis bij TUI op het oog? Dan is het goed om te weten dat je een huurauto (van Sunny Cars) aan je boeking toe kunt voegen. Dit kan in de meeste gevallen tijdens het boeken van je vakantie, maar ook op een later moment.


7. Activiteiten, tours & tickets boeken in Toscane

In Toscane hoef je je geen seconde te vervelen. De streek stikt van de mooie bezienswaardigheden en ook kun je er bijzondere activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan tours maken met een Vespa, naar een wijnproeverij gaan of een georganiseerde fietstocht boeken. Via de volgende websites kun je toffe Toscane tours & activiteiten vooraf reserveren én kun je losse tickets boeken voor bezienswaardigheden:

8. Toscane pakketvakanties (vlucht + hotel)

Van plan om naar Toscane toe te vliegen en zelf één accommodatie te regelen? Dan is een pakketreis boeken bij Nederlandse vakantie-aanbieders wellicht toch het overwegen waard. Een pakketreis biedt – in de meeste gevallen – meer garanties en kan onderaan de streep voordeliger uitpakken. Liever toch een losse accommodatie boeken? Bij onderstaande aanbieders kun je het vinkje bij ‘vliegen’ ook uitzetten.

Vakantie aanbiedingen Toscane vanaf €399:


Meer weten over Toscane? Op onze uitgebreide Toscane pagina vind je de leukste tips, handige informatie en suggesties voor accommodaties.

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief