27 Vakantiedagen

Overnachten in Mexico – soorten accommodaties

Mexico biedt allerlei verschillende soorten accommodaties in verschillende prijsklassen. Over het algemeen zijn hotels en accommodaties in Mexico een stuk goedkoper dan in Nederland.

Budget accommodaties (€10 – €20)

In elke grote en/of toeristisch interessante stad zijn hostels te vinden met dorms en privékamers. In Mexico-Stad en Cancún heb je al een bed in een dorm voor rond de €10. Een andere leuke en goedkope manier is om bij locals thuis te slapen. Dit kan bijvoorbeeld als je een talencursus doet.

Bekijk alle budget accommodaties in Mexico.

Middenklasse accommodaties (€20 – €70)

Bed & breakfasts en eenvoudige (boetiek)hotels zijn ook in elke stad te vinden vanaf enkele tientjes. Vraag altijd of je de kamer eerst mag zien. In steden als Oaxaca, Puebla en San Cristobal kun je prima ter plekken een hotelkamer regelen. Vaak met privébadkamer en het is schoon, maar eenvoudig. Ontbijt is niet altijd inbegrepen.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Mexico.

In Yucatán kun je vaak het beste pakketreizen boeken naar resorts incl. de vlucht, dan ben je goedkoper uit. Kijk bijvoorbeeld bij TUI of Prijsvrij.

Luxe accommodaties (€70 – €300)

In Mexico-Stad en alle grote steden zijn alle bekende hotelketens te vinden die vier- en vijfsterren accommodaties aanbieden. In Yucatán en Puerto Vallarta zijn ook zeer luxe resorts met alle mogelijke soorten voorzieningen.

Bekijk alle luxe accommodaties in Mexico.

Hotels in Mexico zoeken

Hotels in Mexico zoeken

Boek je rondreis naar Mexico

TUI
3. TUI

Goedkope strandvakanties.
Bezoek website

Riksja Mexico
1. Riksja Mexico

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps- en familiereizen.
Bezoek websiteBekijk Mexico rondreizen
Vanaf €691 incl. vliegticket

Vliegtickets Mexico

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Mexico
V.a. 422