In de Namibische keuken is de invloed van de Duitse kolonisten goed terug te vinden. Braadworst, apfelstrudel en schnitzel staan hier dan ook geregeld op het menu. In Namibië wordt tevens veel gebarbecued, hier ook wel ‘braaien’ genoemd. Hierbij wordt vaak wild gegeten zoals oryx, kudu, struisvogel en springbok. Aan de kust in Walvisbaai en Swakopmund wordt veel verse vis aangeboden. De diverse lokale stammen in dit land eten voornamelijk mealipap en potjiekos, een traditioneel gerecht met pap, kip en saus in een speciale pan klaargemaakt. De bekendste biermerken van Namibië zijn Windhoek Draught en Windhoek Lager.
Lees verder: Geld & kosten >
Bij Riksja Travel werken alleen maar leuke mensen! Een toffe reisorganisatie waar je met behulp van bouwstenen je eigen Namibië / Afrika rondreis kunt samenstellen.
Bezoek website
Een échte Namibië-specialist met een breed scala aan vaststaande rondreizen door heel Namibië én de mogelijkheid om je privé-rondreis op maat te laten maken! Vrijblijvende adviezen & offertes.
Bezoek website
Ruim aanbod aan individuele Namibië rondreizen & groepsrondreizen, met o.a. kampeersafari's en rondreizen per huurauto.
Bezoek website