27 Vakantiedagen

Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

Bij het reizen naar Namibië zijn enkele inentingen aan te raden, zoals DTP en Hepatitis A. Afhankelijk van de planning, route en duur van de reis zijn vaccinaties tegen gele koorts, meningitis, BMR, Hepatitis B, buiktyfus en hondsdolheid het overwegen waard.

In sommige delen van Namibië komt malaria voor. Het is daarom raadzaam om voor de reisadvies in te winnen of er malaria heerst in het te bezoeken gedeelte van het land. Tegen malaria kunnen pillen worden voorgeschreven en bedekkende kleding en DEET helpen ook om malaria te voorkomen. Voedselveiligheid is over het algemeen goed geregeld in Namibië, maar voor de zekerheid is het aan te raden imodium en ORS mee te nemen. Vanwege de enorme hitte in de woestijn in sommige maanden is voldoende water drinken erg belangrijk. Water uit de kraan kan op veel plaatsen in Namibië gewoon worden gedronken.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Namibië specialisten

Riksja Namibië

Riksja Namibië

Bij Riksja Travel werken alleen maar leuke mensen! Een toffe reisorganisatie waar je met behulp van bouwstenen je eigen Namibië / Afrika rondreis kunt samenstellen.
Bezoek website


Tenzing Travel

Tenzing Travel

Een échte Namibië-specialist met een breed scala aan vaststaande rondreizen door heel Namibië én de mogelijkheid om je privé-rondreis op maat te laten maken! Vrijblijvende adviezen & offertes.
Bezoek website


Djoser

Djoser

Ruim aanbod aan individuele Namibië rondreizen & groepsrondreizen, met o.a. kampeersafari's en rondreizen per huurauto.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Namibië

Riksja Namibië
1. Riksja Namibië

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Tenzing Travel
2. Tenzing Travel

Offertes op maat.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Namibië rondreizen
Vanaf €673 incl. vliegticket

Vliegtickets Namibië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Namibië
V.a. 685
t>