Tirol ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Tirol reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

13%

Wel oké

38%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Klaas En Wilma Dijkslag
    op 25-02-2021
    11 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Kaunertaler gletsjer”

    Bij ons verblijf in Tösens in het Tiroler Oberland zeer veel moois gezien. Een van de mooiste trips is toch zeker de kaunertaler gletsjer Strasse. In de zomer de ijsgrot in en omhoog met een kabelbaan. Langs de route zeer veel mooie wandelroutes te vinden. Gewoon doen! Het nabijgelegen Pitztal ook in gereden. Zeer veel watervallen. Met de kabelbaan omhoog naar de Hochzeiger met een prachtig uitzicht op het Inntal en omliggende bergen.
    Ook het oetztal biedt leuke uitstapjes.
    Het appartement lag in Tösens in een makkelijk doorgaand dal. Vanuit dit dal kom je via de reschenpas in Italië. Richting het noorden sta je zo op de snelweg richting Innsbruck en de afslagen naar de andere dalen. Via de Fernpas hiernaartoe gereden.
    Wij zullen zeker nogmaals deze omgeving bezoeken

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annemie Alberts
    op 20-05-2019
    9 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Innsbruck tijdens het WK wielrennen”

    In 2018 samen met mijn vriend het WK wielrennen in Innsbruck bezocht. Super mooi weer gehad. WK was heel goed georganiseerd. Veel plekken waar je de wedstrijd goed kon bekijken. Stad is in 1 dag goed te bekijken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jose van Beek
    op 12-05-2019
    21 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Sneeuw & skiën ”

    Ouderwets klein dorpje, erg authentiek. Twee goede skischolen, waar ook veel Nederlanders lesgeven. Ideaal voor kinderen, zodat ze hier ook gewoon Nederlands kunnen spreken. Het is verbonden met skigebied Saalbach-Hinterglem-Leogang-Fieberbrun, dit is het grootste skigebied van Oostenrijk. Van blauwe tot zwarte pistes, hier kun je tochten van kilometers lang maken. Prachtig.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    op 28-04-2019
    10 landen bezocht • 29 reviews • 23 waarderingen
    3

    “Innsbruck”

    Vanuit Seefeld heb ik Innsbruck eens bezocht. Natuurlijk mocht een bezoekje aan het goude dak niet ontbreken. Ik had me er veel bij voorgesteld, maar het viel een beetje tegen. Verder waren er niet heel veel bezienswaardigheden zoals je in een grote stad zou verwachten. Maar Inssbruck is wel leuk om rond te lopen en lekker op een terrasje te gaan zitten.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amy
    op 13-04-2019
    14 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “zomer in de bergen”

    ik ben op zomervakantie met mijn familie geweest naar oostenrijk, naar de bergen. we zaten er in een mooi hotel. het was er erg lekker weer ook om te zwemmen. we hebben ook wat plekken opgezocht waar het vroor het was erg mooi

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roy
    op 09-04-2019
    20 landen bezocht • 56 reviews • 24 waarderingen
    3

    “Holland, holland!”

    Tirol is het meest bekend onder Nederlanders, en dat komt door de wintersport. Ik ben er een aantal keer geweest en het is mij prima bevallen. Het leukste vond ik Obergurgl, aan het einde van het Otztal. Mooie pistes, heerlijk rustig en goede horeca.

    Andere plekken kunnen mij iets minder bekoren, omdat het vaak wat drukker is en de apres ski soms erg op Nederlanders gericht is, maar ieder zijn ding natuurlijk. Tirol is erg bekend, maar ik denk dat je eerlijk gezegd veel betere skigebieden hebt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Britt Jespers
    op 06-04-2019
    33 landen bezocht • 55 reviews • 24 waarderingen
    3

    “Innsbrück”

    Toen wij op terugreis waren van Italië naar Nederland, hebben we drie dagen op een camping in de buurt van Innsbrück gestaan en daarom besloten we een bezoekje te brengen aan deze stad. Dit was prima voor een middagje en de sfeer was leuk, maar er was niet erg veel te doen in de stad. We zijn naar het bekende gouden dak geweest, maar we moesten moeite doen om daar een fatsoenlijke foto van te krijgen, in verband met de zon. Wel was er een mooie kerk te vinden. Ook zagen we een springschans liggen vanaf het plein waar ook het gouden dak lag. Om er lekker rond te lopen, is het dus helemaal prima, maar verwacht er niet teveel bezienswaardigheden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nienke
    op 06-04-2019
    28 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Kitzbuhel en omgeving”

    Super mooi skigebied. Erg groot en voor ieder wat wils. Trillseeken kan hier maar okk onwijs mooie tochten maken. Het eten in de hutten is lekker en de mensen zijn gastvrij. In kitz zelf weinig Nederlanders. Wel in de omliggende dorpen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Tirol vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Tirol reiservaring en tips!

Ben jij in Tirol geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?