• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Costa Dorada ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

10 Costa Dorada reiservaringen en tips

Geweldig

60%

Tof

40%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Vicky & Joris
    Vicky & Joris op 21-05-2019
    22 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Super Leuke Ontspannen Vakantie”

    Super leuke ontspannen vakantie aan de Costa Dorada gehad die wij combineerden met een bezoek aan het mooie Barcelona! Met een verblijf in Salou met zicht op de zee, een toffe wandelboulevard met leuke winkeltjes & dichtbij het culturele Tarragona & het prepark Port Aventura!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    Mirjam Duijmelinck op 28-04-2019
    10 landen bezocht • 29 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Reus, de geboorteplaats van Gaudi”

    Reus is een minder bekende plaats, maar het is echt ondergewaardeerd. Het is de geboortestad van Gaudi, waardoor je veel herkenbare werken van Gaudi in de stad vindt. Ook heeft het een heel leuke centrum, het echte Spanje vind je daar nog. Ga eens lekker tapas eten, of Vermut drinken (wat daar vandaan komt). Ook is er een nieuw mooi groot winkelcentrum waar je heerlijk kunt shoppen bij de vele bekende winkelketens.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    Mirjam Duijmelinck op 28-04-2019
    10 landen bezocht • 29 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Tarragona een stad met veel cultuur”

    Mocht je in Costa Dorada op vakantie zijn breng dan zeker een bezoek aan Tarragona. Deze plaats aan de middellandse zee bruist van de cultuur. Je vindt er een middeleeuws amfitheater, een historisch centrum en een hele mooie kathedraal. Een stadswandeling is echt de moeite waard, zeker met het eindpunt op het balkon van de middellandse zee! Wat een geweldig uitzicht heb je daar.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marrit van Esch
    Marrit van Esch op 26-04-2019
    22 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    4

    “Salou”

    Salou is een van de bekendste jongerenvakantiebestemmingen in Spanje. Het is een gezellig stadje met een mooi strand, erg veel hotels en restaurants en de proppers slepen je bij iedere cocktailbar naar binnen met mooie prijsjes. Er worden in de buurt veel feesten georganiseerd en de kroegen zijn tot laat open. Onze favoriet is de Skihut, een Nederlandse bar met ook veel Nederlandse artiesten. Gelukkig kun je in de buurt nog veel andere dingen doen. Zo is er een Ferrari attractiepark vlakbij en kun je naar Cambrils, om in de haven op te stappen op een grote catamaran die je naar mooie zwem- en snorkelplekjes brengt. Moet je wel goed gegeten en gedronken hebben, anders worden de golven je wellicht wat te veel.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daisy
    Daisy op 13-11-2017
    10 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Heerlijke vakantie voor jongeren”

    Het plaatsje Salou ligt aan de Costa Dorada in Spanje, een echte aanrader voor een jongerenvakantie met vrienden. Heerlijk weer, prachtige stranden en een bruisend nachtleven. Voor Nederlanders is de zijn de skihut en het gat van Nederland erg gezellige kroegen. Toen ik er was was iedereen in de kroeg Nederlands, dus het was bijna alsof je thuis was. Verder is er voor overdag nog een leuk pretpark in Salou, PortAventura. Het enige nadeel was dat je erg lang in de rij moest staan, daarom zou ik aanraden om net iets meer te betalen voor een kaartje waarbij je voorrang krijgt. Soms stonden we 2 uur in de rij voor een attractie.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Wil Oomen
    Wil Oomen op 29-10-2017
    15 landen bezocht • 52 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Genieten aan de Costa Dorada”

    De Costa Dorada is een stuk minder toeristisch dan de Costa Brava en de Costa del Sol. Vooral de stad Tarragona is erg leuk. Er staan ruïnes vanuit het Romeinse Rijk. Het is echt authentiek en puur, waardoor je de echte cultuur kunt proeven. Daarnaast kun je er heerlijk zwemmen in de zee, want die is best wel rustig, heel prettig. Vanuit Tarragona kun je gemakkelijk daguitstapjes maken naar andere leuke en kleine dorpjes.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    Mirjam Duijmelinck op 28-10-2017
    10 landen bezocht • 29 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Salou, erg veelzijdig!”

    Salou is erg leuk! Het is erg veelzijdig. Salou heeft een breed strand en een lange, gezellige boulevard. Er zitten super veel restaurantjes en winkeltjes waardoor je je geen minuut verveelt. Er rijd een toeristentreintje die je langs alle belangrijke hotspots rijdt. Het pretpark PortAventura wat in Salou ligt is ook een bezoekje waard! Het is leuk voor jong en oud! Alles is makkelijk met de bus te bereiken als je eens een dagje weg zou willen. Cambrils ligt naast Salou en is een gezellig vissersdorpje. Je waant je dan nog in het echte Spanje. Tarragona is ook erg leuk, het heeft veel bezienswaardigheden wat nog stamt uit de middeleeuwen. Barcelona ligt 1,5 uur van Salou vandaan en dat is ook leuk om te gaan bezoeken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel An Glingani
    An Glingani op 07-01-2017
    1 review • 0 waarderingen
    4

    “Salou”

    Salou heeft een prachtige kustlijn/strand. Veel gezellige resto's langs het strand en wij hebben nog nooit geen last gehad van de jeugd die daar op stap gaat. De gloriedagen zoals in de serie "hete kussen uit Salou" zijn voorbij.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel stefan
    stefan op 08-12-2016
    1 review • 2 waarderingen
    5

    “Zon, zee, pretparken en niet alleen maar feesten”



    Costa Brava met onder andere Cambrils, Salou en Tarragona. 3 geweldige plaatsen. Salou staat bekend om het feesten maar wanneer je de andere kant van de boulevard op loopt richting de haven en Cambrils kom je al snel de locale Spanjaarden tegen die daar genieten van de diverse fonteinen die langs de boulevard lopen. Bij de haven is een leuke grote fontein te vinden waar op vrijdagavond en zaterdagavond een leuke show wordt gegeven begeleid met muziek en en lasers. Deze kant van Salou is veel rustiger dan de andere kant.
    Cambrils is een rustige plaats met een strand, een leuke haven met diverse visrestaurantjes en een wekelijkse markt. Er rijd een bus tussen Salou en Cambrils dus dat is ideaal.
    Iets verder gelegen ligt Tarragona deze stad is vol cultuur, een brachtige baai en een aantal overblijfselen van de Romeinen. Het treinstation ligt niet in de stad dus je kunt beter met de auto of de bus van bijvoorbeeld Salou naar Tarragona reizen. Wij vinden de maanden juni en september ideaal. Meestal wel goed en warm weer maar geen hitte. Ook is het veel minder druk dan in juli en augustus.
    Bezoek zeker ook PortAventura naast Salou. Een van de beste themaparken van Europa!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Froukje de Vries
    Froukje de Vries op 11-11-2016
    2 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Prachtig !!”

    Ben er vele jaren achtereen geweest, en het is een prachtige en afwissselende costa. Cambrils een super gezellige badplaats met leuke winkels, heerlijke restaurants en mooie boulevard. Mooi afwisselend en dun bevolkt binnenland waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. Kortom zeker een bezoek waard!!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Costa Dorada vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Costa Dorada reiservaring en tips!

Ben jij in Costa Dorada geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief