Fuerteventura ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

10 Fuerteventura reiservaringen en tips

Geweldig

30%

Tof

20%

Wel oké

30%

Niet zo

20%

Vreselijk

0%

  • Profiel Bert
    op 29-04-2020
    16 landen bezocht • 2 reviews • 13 waarderingen
    2

    “Tegenvaller”

    Om te ontsnappen aan het barre winterweer bij ons, trekken elk jaar we rond eind februari naar een zonbestemming, relatief kort bij de deur. Omdat je rond deze periode weinig keuze hebt, werd het Fuerteventura.
    Buiten de onaangename wind, was het weer was redelijk stabiel. Er valt echt niets te beleven op dit eiland. De natuur is allebehalve spectaculair en ook de zogezegde mooie strande vielen tegen. Er zijn veel betere alternatieven (in de buurt).

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Caroline
    op 24-04-2019
    12 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Goede surfspot!”

    Fuertevertura is een prachtig eilandje vol met allerlei soorten stranden. Wanneer je een auto huurt kan je het beste al deze strandjes ontdekken. Ik ben zelf een surfliefhebber en ben daarom naar Fuertevertura gegaan. Er zijn meerdere goede surfplekken en surfbord verhuurders te vinden en de golfen zijn erg goed!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel A.L. de Swart
    op 13-04-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Gezinsvakantie”

    In de Nederlandse winterperiode heerlijk met het hele gezin naar Fuerteventura. Heerlijke temperatuur, niet te warm maar wel lekker in T-shirt lopen.
    Wezen duiken, een tour over het eiland, wezen vissen met een boot, een overtocht naar een ander eiland, op het strand gespeeld. Kortom prima vermaakt voor een heerlijk weekje er tussenuit.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel drika
    op 30-11-2017
    30 landen bezocht • 27 reviews • 45 waarderingen
    4

    “Lekker ontspannen”

    Fuerteventura is een klein eiland, onderdeel van de Canarische eilanden, en ideaal om tot rust te komen. In het noorden komen veel Britten en Duitsers, in het zuiden heb je het eiland meer voor je alleen. Wel is het een stuk rustiger dan de overige Canarische eilanden. Je hebt hier mooie stranden en kunt er dan ook perfect duiken. Wij verbleven in een luxe resort, met zwembad en entertainment mogelijkheden. Je kunt het eiland eenvoudig doorkruisen met de lokale bus, die vaak rijdt. Doordat het eiland zo klein is, heb je aan een aantal dagen wel genoeg. Maar ter ontspanning is dit een mooie plek!

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lydia
    op 24-11-2017
    16 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    3

    “Rustige bestemming”

    Tijdens een weekje vakantie op Fuerteventura verbleven bij in appartement Barceló el Castillo in Caleta de Fuste. Dit appartement ligt op loopafstand van een klein rustig centrum, aan het strand en vlakbij het vliegveld. Het appartement en bijbehorend park is een aanrader. Alles ziet er mooi en schoon uit en het personeel is erg vriendelijk. Je kunt er goed ontbijten en dineren. Er zijn verschillende zwembaden aanwezig.

    Toen wij er verbleven was het weer helaas niet zo mooi. Helaas zijn er bij minder goed weer in Caleta de Fuste niet heel veel activiteiten te ondernemen. We zijn toen met de bus naar Puerto del Rosario geweest. Geen hele bijzondere plaats, leuk voor een paar uurtjes.

    Door de vrij harde wind is het iets minder fijn om op het strand te liggen (vrij snel zit je zonnebrand volgeplakt met zand), maar voor de surfliefhebbers is dit juist een pluspunt. Die kunnen hun hart hier ophalen.

    Vanaf het park kun je goed langs de kust wandelen. De wind 'slaat' de zee tegen de rotskust waardoor er soms hele indrukwekkende golven te zien zijn.
    Er zijn wel wat groene gebieden op het eiland, maar door het vulkanische landschap is het eiland grotendeels dor.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Caroline van der Hoek
    op 08-11-2017
    26 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    3

    “Zon!”

    Fuerteventura is een klein eiland, er is weinig te doen, maar het is prima als zon- en relaxvakantie. Je kunt ook makkelijk met een boot de oversteek maken naar een ander eiland, bijvoorbeeld met een boot met glazen bodem waardoor je ook nog een beetje een duik idee krijgt.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 08-11-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    3

    “Ontsnap aan de drukte!”

    Op zoek naar wat voorjaarszon in begin april kwamen we uit bij Fuerteventura. Relatief weinig toerisme in vergelijking met Lanzarote en Gran Canaria, en dit gaf voor ons de doorslag om dit eiland te bezoeken. Door de lage bezoekersaantallen zijn veel dorpjes ongerept en kom je in de horeca ook veel locals tegen! Tips zijn een dagje naar Lanzarote, een dagje met de auto het eiland verkennen en een dagje wandelen op een klein eilandje voor de kust van Fuerteventura.

    6 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lori
    op 06-11-2017
    14 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Fijn eiland om te ontspannen”

    Fuerteventura is een eiland waar het weer altijd goed is. Geniet op de witte stranden en waai lekker uit op het eiland. Probeer ook zeker eens paella of een verse vis aan een van de vele havens, hier krijg je de Spaanse sfeer goed mee! Fuerteventura is een perfect eiland om tot rust te komen en helemaal ontspannen terug te keren! Niets moet, alles mag.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Charlotte Willem
    op 28-10-2017
    20 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    2

    “Fuerteventura - weinig bijzonders”

    Van de Canarische eilanden vind ik Fuerteventura de minste. Voor mij heeft het eiland weinig sfeer, is de natuur heel droog en valt er weinig te beleven in vergelijking met de andere eilanden. Wellicht is dit anders als je een duiker bent.

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Vlemmix
    op 16-04-2017
    24 landen bezocht • 14 reviews • 13 waarderingen
    5

    “Surfeiland Fuerteventura”

    De stranden van Fuerteventura zijn geweldig! Mooi schoon en lekker breed. Huur een auto en verken zo het hele eiland. Het is er echt heel erg mooi. Je hebt bepaalde stukken waar het water super helder is, je waant je dan echt in een paradijs!
    Ook kun je gemakkelijk met de boot een dagje naar Lanzarote. Lanzarote is iets levendiger maar als je van rust houdt is Fuerteventura fijner. Ook kun je goed surfen op Fuerteventura doordat er een sterke wind staat. En natuurlijk surfers spotten :)

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Fuerteventura vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Fuerteventura reiservaring en tips!

Ben jij in Fuerteventura geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?