Ibiza ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

25 Ibiza reiservaringen en tips

Geweldig

44%

Tof

36%

Wel oké

16%

Niet zo

4%

Vreselijk

0%

  • Profiel Daniëlle Manders
    op 10-01-2021
    25 landen bezocht • 6 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Heel fijn eiland”

    Ibiza is een heerlijk eiland. Je bent er met het vliegtuig snel (ong. 2.5 uur) en je voelt je meteen relaxed. Ibiza is niet alleen een feesteiland, dat is een deel ervan. Ibiza heeft een mooie natuur en stranden, maar Ibiza stad is ook zeker de moeite waard. Als je een week op Ibiza bent, vergeet dan niet het kleine zusje Formentera te bezoeken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bianca Akkermans
    op 29-12-2020
    13 reviews • 0 waarderingen
    2

    “Ibiza”

    Iedereen had het erover, en was laaiend enthousiast. Dat wilde ik dan ook weleens meemaken. We hadden een auto gehuurd om het hele eiland te kunnen gaan verkennen. In een week zou dit wel moeten lukken toch? Ja hoor, dit lukt. Wij hadden zelfs tijd over. Natuurlijk hebben we verschillende mooie baaitjes en stranden gezien. In zee gezwommen, gesnorkeld en gewoon een goed boek gelezen. Lekker eten kun je ook, al moet je dan wel opletten waar je gaat zitten anders kun je nog wel eens van de prijs schrikken. Ook hebben we hier gedoken. Heel helder water, heel veel te zien. Dit vond ik persoonlijk het leukste van Ibiza.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Margarita Sneek
    op 26-03-2020
    1 review • 0 waarderingen
    5

    “Ibiza”

    Wij gaan dit jaar voor het 42ste jaar naar Ibiza. Als jonkies begonnen en eindigen als oudjes. Want zo lang het kan blijven we gaan. Een prachtig eiland, niet alleen voor feestgangers maar ook voor de natuurlovers.
    Ga eten waar de locals eten en je eet fantastisch. Ook nog eens hartstikke gezellig. Hopelijk gooit Coronavirus geen roet in mijn eten. Spreek nu even voor mezelf. Ga zeker niet cancellen maar eventueel verzetten. Kan niet wachten weer te gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Janssen
    op 10-05-2019
    26 landen bezocht • 39 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Voorseizoen lekker eten en zonnen ”

    In het voorseizoen, april, is het hier lekker rustig en kan je overal nog tegen normale prijzen lekker tapas eten en een biertje drinken. Iets wat volgens mij in het hoogseizoen niet meer kan. Via AirBnB een accommodatie geboekt aan Playa d'en Bossa, maar dit is in het laagseizoen echt prima. Vanaf het vliegveld ben je er zo. En vanuit hier ben je snel in het het oude Ibiza stad en genoeg mogelijkheden om een scooter te huren om het eiland rond te crossen en naar de verlaten strandjes en baaitjes te gaan. In het oude Ibiza stad ook leuk om langs de haven te lopen, vanuit hier kun je ook met de boot naar Formentera, aanrader.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dion Koesoemo Joedo
    op 04-05-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    3

    “Leuk eiland”

    Ibiza is ook een mooi en leuk eiland voor wie geen partyganger is. Ook de plaatsen waar de feestgangers zich concentreren (Ibiza stad, San Antoni), zijn leuke steden om te bezoeken: er heerst een prima sfeer.
    Wanneer je naar afgelegenere plekken wil, is een auto of scooter een absolute must. Het OV is niet frequent of zelfs niet bestaand buiten de grote steden om. Er zijn ontzettend veel mooie, afgelegen strandjes en leuke stadjes om te bezoeken.
    De boot naar Formentera is een leuke aanrader. Huur na aankomst een fiets en verken het eiland. De terugtocht naar Ibiza-stad rond zonsondergang is een leuke aanrader: deze is prachtig vanaf de boot.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Naomi
    op 29-04-2019
    13 landen bezocht • 16 reviews • 29 waarderingen
    5

    “Huwelijksreis op het Spaanse eiland Ibiza”

    Onze huwelijksreis ging naar het Spaanse eiland Ibiza. Het is veel meer dan alleen feesten. Wij verbleven in Portinaxt, een plaastje in het Noorden van Ibiza. Het hotel viel helaas erg tegen maar de zee was super. Zo mooi en helder blauw water. We hebben een auto gehuurd en het hele eiland rondgereden. Ook zijn we naar de hippiemarkt in Las Dalias geweest, dit viel helaas erg tegen en was heel erg prijzig. Vlakbij hebben we wel een heerlijk 3-gangendiner genuttigd bij een familierestaurant. Al het eten werd vers bereid en smaakte heerlijk. De lokale bevolking is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Op zondag loopt het strand helemaal vol en neemt iedereen eten en drinken mee, erg gezellig. Ga ook lekker shoppen in Ibiza-stad, het is even een uitdaging om een parkeerplek te vinden maar je kunt daarna genieten van een cocktail op een terrasje. Zelf houden we niet van het feesten en hebben dus ook de strip en de uitgaansgelegenheden gemeden. Het is echt veel meer dan alleen feesten. Bezoek ook de liefdesrots via een hobbelig pad kun je er met de auto een eind naar toe rijden, het laatste stukje moet je lopen. Wij hebben genoten en van de sfeer en de releaxte vibes en gaan zeker nog een keertje terug!

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel K
    op 25-04-2019
    13 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    5

    “Genieten”

    Ook al staat Ibiza bekend als een duur party eiland, er zijn prachtige andere plekken te vinden. Ibiza stad is erg sfeervol en langs de hele kustlijn zijn knusse, rustige strandjes te vinden. Een uitstapje naar Formentera is een aanrader!!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura
    op 15-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Veel leuker dan gedacht”

    Heerlijk eiland. Als je niet wil feesten hoeft dit ook echt niet er is genoeg te doen.
    Zo veel mooie stranden en zeeën. Een echte aanrader is ook om een dagje naar formentera te gaan, tip om dan een scooter te huren en het eilandje rond te gaan. Voor Ibiza zelf is een auto wel een must

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suze
    op 14-04-2019
    15 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “Eivissaa; party eiland!”

    Ibiza staat bekend om het party eiland, maar toen wij hier waren was dit allemaal nog niet open (begin mei). Dit maakte het eiland er niet minder leuk om! We hebben een auto gehuurd voor de hele week en zijn het hele eiland rondgereden. Het leuke hiervan is dat je dan ook hele mooie strandjes tegenkomt die je op internet nog niet bent tegengekomen.
    Ik denk dat het belangrijkste is je hier zelf wat dingen gaat ontdekken om zo elke keer weer positief verrast te worden door de natuur van ibiza. Natuurlijk zijn alle andere bezienswaardigheden en activiteiten die op internet worden geplaatst de moeite waard om te bezoeken!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amy
    op 13-04-2019
    14 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “ibiza”

    ik ben een week op vakantie geweest naar ibiza. het was er erg leuk. het uitgaan is hier wel erg duur. alleen voor het binnenkomen al €80. en de clubs zitten ver van elkaar. maar als je een scooter wil huren en het eiland verkennen ben je voor een paar tientjes klaar

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Ibiza vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Ibiza vakantie aanbieders

Deel jouw Ibiza reiservaring en tips!

Ben jij in Ibiza geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?