Lanzarote ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

26 Lanzarote reiservaringen en tips

Geweldig

35%

Tof

46%

Wel oké

19%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Petra
    op 12-01-2021
    12 reviews • 3 waarderingen
    3

    “Relax ruimte zon en strand”

    Lanzarote is één van de Canarische Eilanden. Qua natuur wat mij betreft niet de meest aantrekkelijke, het binnenland is redelijk 'saai'en donker. Het is een wat rustiger eiland in vergelijking met Tenerife of Gran Canaria, maar biedt toch leuke badplaatsen en excursiemogelijkheden (vooral met een huurauto op pad is zeker aan te raden). Zelf verbleven in Playa Blanca, leuke boulevard hoog langs de zee met lekkere tapastentjes. Maar ook Puerto del Carmen is een mooie badplaats met een wat bredere boulevard.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mabel
    op 22-05-2019
    5 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Prachtig!”

    Lanzarote is een prachtig eiland vol met mogelijkheden. Je kunt verschillende uitstapjes maken op het eiland om zo meer te zien. Prachtige vulkanen en mooie boulevards. Er is dag en nacht wat te beleven als je wilt! Zeker een aanrader voor de zomervakantie doordat het erg divers is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sebastiaan Berswerda
    op 28-04-2019
    29 landen bezocht • 29 reviews • 18 waarderingen
    4

    “Vulkanisch landschap, een eiland als geen ander”

    Het fijne van de Canarische Eilanden is dat je er elk moment van het jaar wel naartoe kan. Vergeleken met de andere Canarische Eilanden is Lanzarote een stuk bijzonderder. Het landschap is erg droog en grotendeels vulkanisch. Het Timanfaya Park is verplichte kost, maar zeer indrukwekkend.
    Een huurauto is erg praktisch, zo kun je in een aantal dagen het eiland goed verkennen.
    Lanzarote is niet het beste eiland qua stranden, maar ze zijn er zeker wel! Het is een stukje over een gravelweg, maar dan is Playa del Papagayo in het zuiden een prachtig zandstrand tussen twee rotsen.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Caroline
    op 24-04-2019
    12 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Vulkanisch!”

    Lanzarote heb ik bezocht als dagtrip vanaf Fuertevertura. Het is een mooi eilandje en staat vol met vulkanen. De zwarte vulkanische stranden zijn erg bijzonder en het is ook gaaf om een hike te maken op een vulkaan. Het landschap is alsof je op de maan loopt.
    Het is een goede bestemming voor het voor- of najaar.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suze
    op 14-04-2019
    15 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “Leuk eiland!”

    Lanzarote vond ik een erg leuk eiland. Het huren van een auto is een aanrader om zo de veelzijdigheid van het eiland te zien. De vulkanische natuur is mooi om een keer gezien te hebben.
    Wij zaten in Barcelo Lanzarote hotel en was een prima hotel. Het was wel jammer dat er niet zoveel rondom het hotel te doen was.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel drika
    op 30-11-2017
    30 landen bezocht • 27 reviews • 45 waarderingen
    5

    “Zwarte stranden”

    Mooiste eiland van de Canarische Eilanden, doordat het erg divers is. De overige eilanden bestaan voornamelijk uit witte zandstranden, maar hier heb je ook donkere vulkaanstranden! Een excursie naar de vulkaan vond ik wel een must, zo krijg je het veelzijdige landschap pas echt goed te zien. Erg bijzonder, niet voor niets dat er al zoveel maanfilms daar opgenomen zijn. Je krijgt hier duidelijke uitleg van een gids, die je met allerlei trucjes, zoals water gooien in een geiser, laat zien hoe heet het oppervlakte on de vulkaan nog steeds is. Een perfecte mix tussen ontspanning en culturele bezienswaardigheden.

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lieke van der Heiden
    op 30-11-2017
    19 landen bezocht • 26 reviews • 44 waarderingen
    5

    “Mooi vulkanisch eiland”

    Lanzarote was voor mij een verassing. Ik had een beeld bij de Canarische eilanden van suffe strandbestemming. Lanzarote had juist veel bezienswaardigheden! Ruige kusten, een vulkanisch nationaal park, leuke dorpjes in het binnenland, een cactustuin en grotten. Genoeg om een week lang elke dag iets totaal nieuws te ontdekken!

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Freya de Weijer
    op 23-11-2017
    22 landen bezocht • 54 reviews • 21 waarderingen
    3

    “Lanzarote”

    Als een all-inclusive strand vakantie echt iets voor jou is, is dit eiland perfect. Ook zijn er leuke bezienswaardigheden en veel te zien op het eiland. Het eiland heb je wel binnen een week gezien....

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daphne Smit
    op 23-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Vulkaaneiland”

    Huur hier lekker je eigen auto en ga over het eiland toeren. Het voordeel aan Lanzarote is de grootte van het eiland, het eiland is erg klein dat je lekker op de bonnefooi kunt gaan rijden. Daarnaast kun je een kaart kopen om meerdere hoogtepunten te bezoeken voor een voordelige prijs. Zo is het park Timanfaya een van mijn favorieten. Hier kun je het prachtige vulkaanlandschap zien. Je kunt een bustocht nemen en tussen het gestolde lava doorrijden. Prachtig en een unieke ervaring.
    Ook kun je veel leuke projecten bezoeken van Cesar Manrique. Hij heeft erg mooie panden ontworpen die een eigen stijl hebben. Ook de dorpjes zijn erg leuk om te bezoeken, hier kun je heerlijk eten en er zijn leuke winkeltjes.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annie Buster
    op 21-11-2017
    35 landen bezocht • 26 reviews • 21 waarderingen
    3

    “Drukbezocht vulkanisch eiland ”

    In februari 2013 een weekje naar Lanzarote geweest om de winter te ontsnappen. Het was best lekker weer op Lanzarote, maar niet echt zonnig en warm. Het waaide flink, waardoor je toch wel een dik vest aanmoest. Echt winterweer volgens de lokale bewoners. Wij hadden een auto gehuurd en hebben het hele eiland bezocht. Wij zijn natuurliefhebbers en kwamen dan ook niet voor de toeristenmassa's en de stranden aan de zuidkust. We hebben bijzondere vogels gespot, zoals de Kraagtrap (een soort renvogel) op de vlaktes in het midden van het eiland. Daar is niemand, dus je hebt het rijk alleen en kunt op je gemak speuren naar de vogels. De vulkanische verschijnselen waren ook bijzonder en mooi om te zien. Ook de lokale wijnboeren die de druivenranken laten groeien op vulkanische grond, kun je bezoeken.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Lanzarote vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Lanzarote reiservaring en tips!

Ben jij in Lanzarote geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?