Málaga ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

31 Málaga reiservaringen en tips

Geweldig

32%

Tof

68%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Thalita Reijntjes
    op 22-02-2021
    5 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Een dagje gratis cultuur”

    In Malaga kan je van alles bezoeken er is ook heel veel te zien en te doen. Maar dingen bezoeken kost geld, behalve op zondag, dan kun je sommige museums gratis bezoeken zoals het museum van Picasso. Laat je niet afschrikken van de lange rij die er zondag staat want je bent zo binnen. Malaga is een gezellige stad, is de stad van onder andere antonio Banderas.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel debbie
    op 05-01-2021
    34 landen bezocht • 84 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Vele badplaatsen en het Alhambra in Granada”

    Rondom Malaga zijn veel badplaatsen voor een perfectie zonvakantie. Denk aan Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena en Marbella. Ook het populaire Gibraltar is vlakbij en natuurlijk het Alhambra in Granada. Eem van de wereldwonderen. Je kunt het bezoeken met een gids vanaf diverse badplaatsen en dit is dan ook zeker een aanrader! Het centrum van Granada is ook erg leuk en heeft vele tapas bars.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel K. Stolk
    op 22-05-2019
    45 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Toffe stedentrip”

    Malaga heeft alles in huis voor een gave stedentrip. Je kunt er lekker winkelen, heerlijk eten, musea bezoeken, het is er over het algemeen lekker weer en je kunt heerlijk aan het strand wandelen. Met het zoeken van een plek om te overnachten is het goed om te kijken of de accommodatie niet in een uitgaansgebied ligt ivm geluidsoverlast en een tekort aan nachtrust. Vanaf de luchthaven kun je eenvoudig met de trein naar de rand van het centrum reizen en vandaar wandelen naar je onderkomen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Vicky & Joris
    op 21-05-2019
    22 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Bruisende Stad”

    Toffe bruisende stad aan de Spaanse zuidkust! Vanop de heuvel die je te voet kan beklimmen vanuit deze stad (stevige klim naar boven), heb je een prachtig uitzicht over de stad & de omgeving! Nadien kan je hier makkelijk verkoeling zoeken aan de wandelboulevard aan het water en lekkere tapas eten in één van de vele tapas bars!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Puck Bruinsma
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 13 waarderingen
    5

    “Fantastische stad!”

    Ontzettend mooie stad. De gebouwen zijn prachtig en de parken aan vlakbij het strand zijn heerlijk om in te zitten en als beschutting tegen ze zon. Het strand zelf is heel grappig met allemaal kleine gras eilandjes. Ook kan je er heel leuk een lokaal gerecht eten (sardientjes op een stokje). Als je veel wil zien is een fiets tour aan te raden, je gaat allerlei interessante plekken bij langs en krijgt meteen een goed beeld van de stad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Anne Boon
    op 04-05-2019
    32 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Heerlijke stad”

    Gedurende vier weken heb ik een taalcursus in Málaga gedaan. De stad is mij in alle opzichten uitstekend bevallen. Een bruisende stad aan de kust. Ik was hier in juli en door de zeewind heb ik het niet als extreem warm ervaren.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kim
    op 29-04-2019
    17 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    4

    “mix van strand en cultuur ”

    De stad Malaga is een aanrader wanneer je er een paar dagen ertussen uit wilt. De stad heeft veel bezienswaardigheden, het is een aanrader om met een fietstour deel te nemen en zo de stad te verkennen. Ben je een liefhebber van tapas, dan ben je in Malaga op het juiste adres, er zijn talloze tapasrestaurantjes in het centrum.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart
    op 28-04-2019
    26 landen bezocht • 39 reviews • 5 waarderingen
    4

    “De oude havenstad”

    Deze stad leent zich ideaal als begin- en/of eindpunt van een mooie rondtrip door dit gebied. Helaas hebben wij dat zelf niet gedaan. We hebben er een stedentripje van gemaakt maar we hebben enorm genoten van de culinaire mogelijkheden en het uitzichpunt vanaf het fort, uitkijkend op de haven. Vooral in het weekend in het struinen langs de kade en de haven ideaal vanwege alle activiteiten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Wil Oomen
    op 24-04-2019
    15 landen bezocht • 52 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Fietsen in de zon”

    De eerste tip die ik geef: koop de Malaga pass. Zo kun je bij bepaalde musea gratis naar binnen, zoals bij Centre Pompidou. Ga ook zeker naar de kathedraal toe en ga het dak op. Het uitzicht is daar prachtig. Sla zeker de mercado niet over. Daar kun je heerlijk wat eten. Verder hebben wij een bezoekje gebracht aan het Thyssen museum, het Picasso museum en het amfitheater. Er zijn wel verschillen in hoogte, maar deze verschillen zijn goed te overbruggen met de fiets.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Richina
    op 18-04-2019
    15 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Malaga”

    Een onwijs leuke plek voor stedentrip. Het leukste is om hier een fiets te huren en daarmee de stad te verkennen zo kom je overal en gaat het sneller dan wandelen. Je kunt hier heerlijk winkelen maar ook relaxen aan het strand en mensen kijken op het terass.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Malaga vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Málaga reiservaring en tips!

Ben jij in Málaga geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?