Mallorca ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

43 Mallorca reiservaringen en tips

Geweldig

26%

Tof

49%

Wel oké

23%

Niet zo

2%

Vreselijk

0%

  • Profiel Petra
    op 12-01-2021
    12 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Binnen no time aan een hagelwit strand”

    Mallorca is een zeer divers eiland met veel bezienswaardigheden. Veel groepen jongeren komen niet verder dan de Bierstrasse in Playa de Palma maar Mallorca heeft zoveel meer te bieden. Bijvoorbeeld de vroegere hoofdstad Alcudia, er staan nog restanten van een muur die om de stad was gebouwd vroeger, in het historische deel kun je heerlijk slenteren door de nauwe straatjes en een terrasje pikken op één van de mooie pleinen. En het strandgedeelte aan de Oostkust, je waant je in de Caribbean met helderblauw water en parelwitte stranden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel debbie
    op 05-01-2021
    34 landen bezocht • 84 reviews • 12 waarderingen
    2

    “Niet heel bijzonder”

    Mallorca is leuk als zonvakantie, als je van niet veel bezienswaardigheden en cultuur houd is het prima vertoeven. De spaanse sfeer is op de eiland helemaal niet. Het is vooral heel Duits. De stad Palma de Mallorca is dan wel weer heel leuk met een schitterende kathedraal en mooie oude stad. Ik zou Mallorca niet aanraden, ik denk dat Ibiza en het Spaanse vasteland veel mooiere plekken kent!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Janssen
    op 12-05-2019
    26 landen bezocht • 39 reviews • 13 waarderingen
    3

    “El Arenal”

    Als je een weekje goedkoop op vakantie wilt dan is Mallorca een goed optie. We hebben een weekje aan het strand in een basic hotel gezeten voor ongeveer 500 euro per persoon inclusief de vlucht. We verbleven in het plekje El Arenal. Deze plek trekt veel Nederlandse jongeren en staat bekend om het stappen. Maar ook als je hier geen behoefte aan hebt is het een prima plek om te verblijven. Vanuit El Arenal zijn we naar verschillende plekken op het eiland gereden met een gehuurde auto. Plekken die goed te bereiken zijn zijn Palma de Mallorca (hoofdstad), Magaluf (veel Engelse jongeren) en Formentera. Wij vonden het een erg mooie omgeving met zonzekerheid, mooie stranden, lekker eten en een authentieke Spaanse sfeer. Een aanrader voor een leuk tapasrestaurant in Palma de Mallorca is La Boveda. Zorg er wel voor dat je op tijd reserveert, want dit restaurant zit altijd vol.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rilana Ruissen
    op 09-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 24 waarderingen
    3

    “Mallorca”

    Als je gewoon lekker wilt luieren, af en toe over een boulevard wilt slenteren en misschien nog een drankje wilt doen in de avonduren, dan is Mallorca een prima vakantiebestemming. Wij hebben ook nog een dagje een scooter gehuurd om strandjes te ontdekken. Ook echt een aanrader dat veel plezier brengt! Ik was wel een beetje onder de indruk van de jonge feestgangers die in hun eigen kots (en dat van andere... ) rolde over de straten na een avondje stappen. Salou was er niets bij...

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kim Haslinghuijs
    op 05-05-2019
    32 landen bezocht • 14 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Beste Paëlla”

    Op zoek naar een tropisch eiland dichtbij huis? Voor de beste feestjes en clubs ga je natuurlijk naar El Arenal. Palma de Mallorca voor de cultuur en voor de natuur huur je een auto om het eiland over te crossen. De beste Paëlla ooit gegeten hier bij Casa do Pulpo.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roxanne Vroegindeweij
    op 04-05-2019
    32 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Mallorca: de prachtige get away ”

    Samen met mijn vriend ben ik 5 dagen naar Mallorca geweest. We hebben een auto gehuurd en daarmee het hele eiland rond gecrosst. Het was echt top en ik zou het iedereen aanraden. Puerto de cala figuera is een heel leuk vissersdorpje waar je door de haven kunt wandelen, cap de formentor geeft je een geweldig uitzicht over zee, in Serre de Tramuntana kan je dwars door de bergen met enorme haarspeldbochten touren. Als je helemaal doorrijdt dan eindig je bij een klein erg toeristisch, maar wel mooi strandje. Het parkeren is erg duur dus houdt daar rekening mee. Via airbnb zijn er erg leuke accomodaties te reserveren; zo sliepen wij bijv. in een enorme achtertuin in een zelfgemaakt caravan van hout.
    Als je op zoek bent naar rust, prachtige natuur, en als je wilt niet al te toeristisch dan is Mallorca zeker de moeite waard.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Alex
    op 03-05-2019
    46 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    3

    “Mooi maar erg toeristisch”

    Mooi eiland maar erg toeristsch: met name rond El Arenal. Wij kennen Mallorca als het eiland waar veel Nederlanders, Engelse Duitsers overwinteren (of permanent verblijven) en dat blijkt inderdaad het geval. Er zijn zelfs bepaalde wijken rondom El Arenal die verdeeld zijn in een Nederlands, Engels en Duits deel. Het Noorden van het eiland is minder toeritisch.

    Palma de Mallorca is een leuke en mooie stad, met veel leuke eettentjes en mooie gebouwen. Centraal maar toch wat minder toeristisch is het (brede!) fietsbad langs de kust tussen Palma de Mallorca en Arenal. En andere tip is het oude treintje tussen Palma de Mallorca en Port de Soller. Vanaf Port de Soller kun je een met de boot naar verlate baaitjes.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone Schaeks
    op 02-05-2019
    13 reviews • 6 waarderingen
    5

    “De prachtige ongerepte natuur van Mallorca”

    In mei 2016 maakte ik een road trip langs de westkust van Mallorca. Dit is echt waanzinnig mooi en kan ik iedereen aanraden. (https://www.simscupoftea.com/travel/westkust-van-mallorca/) Of je nu van stranden, bergen, rust, steden of het platteland houdt, Mallorca heeft het allemaal. Met de meest prachtige baaien en doodenge bergroutes (Sa Calobra) was dit één van mijn meest avontuurlijke reizen die ik iedereen kan aanraden!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hein van Wijngaarden
    op 01-05-2019
    27 reviews • 32 waarderingen
    3

    “Uitgaansstad”

    Palma de Mallorca prima stad voor jongelui om 's avonds lekker uit te gaan. Mooie zandstranden tegen de stad Palma de Mallorca. Genoeg restaurantjes en vertier. In de voorzomer maanden is het hier beter verblijven dan in juli en augustus, erg druk en veel Engelse toeristen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 27-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Mallorca meer dan alleen maar een zuipbestemming”

    Veel mensen komen alleen op Mallorca om veel te drinken en uit te gaan. Maar Mallorca zelf heeft veel meer te bieden dan alleen dat. Ga bijvoorbeeld naar het noorden van het eiland. Hier heb je nog veel strandjes en baaien waar bijna niemand is. De natuur op het midden van het eiland is ook schitterend. De hoofdstad Palma de Mallorca is zeker leuk voor een bezoekje.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Mallorca vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Mallorca vakantie aanbieders

Deel jouw Mallorca reiservaring en tips!

Ben jij in Mallorca geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?