• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Marbella ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Marbella reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

50%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Bianca op 04-05-2019

  “Marbella, mooie stad en vooral omgeving”

  Oke Marbella Spanje, lekker luieren op mooie stranden, savonds lekkere tapas en Sangria, en shoppen. Maar ook de omgeving van Marbella is het waard om te ontdekken.

  Een aanrader is om een auto te huren en naar Ronda te rijden. Het is een stuk maar een hele mooie trip. Je rijdt omhoog en wij op een gegeven moment zelfs door de wolken, en opeens is het daar. Het is een afgelegen maar bekend dorpje met de mooie bekende brug. Wat een uitzicht over de bergen en valleien.

 • Wil Oomen op 01-05-2019

  “Marbella via hapimag”

  Wij zijn al twee keer met Hapimag naar Marbella geweest. Een keer hebben we er ook heerlijk kunnen golfen. De baan vonden we best lastig, maar dat hadden we al wel gelezen. Wel is het landschap om te golfen erg fraai. In het stadscentrum heb je heel veel smalle steegjes, waar je heerlijk kunt ronddwalen. Je vindt er op veel plekken allerlei winkeltjes en restaurantjes.

 • Samira Poldervaart op 10-04-2019

  “Marbella”

  Marbella een heerlijke uitvalsbasis voor een week vakantie. Het is heerlijk om te wandelen door de haven, winkel straatjes en te genieten op een terras met een kan Sangria. Ook het strand is heerlijk als het niet te warm is. De dierentuin is leuk voor kinderen en niet duur. Wij vonden dat ze in de bussen slecht engels spraken dus we hebben maar gelijk wat spaanse woorden geleerd!

 • Gerwin Schoeman op 14-01-2017

  “Vierdaagse van Marbella”

  Elk jaar in oktober wordt de vierdaagse in Marbella georganiseerd. In 2016 hebben ook wij voor het eerst meegedaan aan dit fantastische evenement.

  Met TUI zijn we naar Malaga gevlogen en met een huurauto naar ons hotel vlakbij Marbella gereden. Via een arrangement van TUI was alles geregeld en hadden we een leuk all in hotel en inschrijving voor de 4daagse. Vanuit het hotel konden we zo de bus pakken naar Marbella.

  Marbella is een geweldige plaats voor dit evenement. Luxe villa's, dure auto's en kilometers lange boulevard maken het plaatje af.
  Juist tijdens deze vierdaagse zie je alle kanten van Marbella. De startplaats is aan zee en je loopt helemaal de heuvels in. Echte kuitentrekkers dus!
  Het evenement is van top tot teen verzorgt. Water en versnaperingen zijn geregeld en ook toiletten staan bij alle stempelposten.
  Alle dagen worden feestelijk afgesloten met dans en muziek.

  Een absolute aanrader voor mensen die van een sportieve vakantie houden en die de dag graag Bourgondisch afsluiten in het mooie Andalusië.Marbella vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Marbella vakantie aanbieders

Deel jouw Marbella reiservaring en tips!

Ben jij in Marbella geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief