• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Menorca ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Menorca reiservaringen en tips

Geweldig

25%

Tof

75%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Ylse80 op 12-04-2019

  “lekker relaxed”

  Menorca is het kleine broertje van Mallorca. Het is meer gericht op gezinnen en ouderen, minder op feesten. Je kunt er goed een auto huren om het eiland te verkennen, de bus nemen of een fiets huren. Met de fiets kun je naar de leukste strandjes an baaien die met het OV vaak slecht te bereiken zijn.

 • Sary op 27-11-2017

  “Ciutadella”

  Ciutadella is een prachtige stad op het eiland Menorca. Wij kozen voor Menorca omdat het wordt beschouwd als een zeer kindvriendelijk eiland. En dat is het ook! Het heeft prachtige stranden, een mooie (rustige) zee en een heel mooie natuur. En veelal is met de buggy te bereiken en zoals gezegd dus ideaal voor een vakantie met kinderen.
  Tijdens een vakantie naar Menorca is een tripje naar Ciutadella echt de moeite waard. Het is een prachtige stad met een historisch centrum met smalle straatjes waar tal van leuke winkeltjes te vinden zijn. Verder heeft het een leuke jachthaven waar veel restaurantjes zitten. Een echte bezienswaardigheid is de kathedraal maar ook het stadshuis mag niet onderschat worden.

 • Sieneke de Wit op 15-11-2017

  “Ideaal vakantie eiland”

  Menorca is een van de minst bekende Balearen. Samen met Formentera een echte aanrader. Leuke stadjes als Mahon en Ciutadela, prachtige stranden en baaien. Niet overspoeld door toeristen. En nog betaalbaar uit eten kunnen gaan in een van de lekkere restaurantjes!

 • Marco Sterk op 30-10-2017

  “Natuurpark Albufera des Grau, erg mooi”

  Wanneer je op Menorca bent en een auto heb zul je merken dat er veel mooie plaatsen te ontdekken zijn. Vooral het natuurpark Albufera des Grau sprak mij erg aan. Heerlijk voor een wandeling, zelfs met een buggy goed te doen. Ook het 'zwarte' strandje is heerlijk en door het ondiepe water heerlijk om met een kleintje lekker te poedelen.

Menorca vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Menorca reiservaring en tips!

Ben jij in Menorca geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief