Spaanse Pyreneeën ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Spaanse Pyreneeën reiservaringen en tips

Geweldig

88%

Tof

13%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Julen
    op 16-03-2022
    1 review • 0 waarderingen
    5

    “Canyoning in Spanje, Ainsa, Spaanse Pyreneeën”

    Je moet Ainsa bezoeken naast het Ordesa National Park. Veel activiteiten om te doen: Canyoning, Via ferrata, Rafting, Kajakken, Mountainbiken, Paragliding...

    En veel wilde rivieren om te baden en te zwemmen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marc
    op 09-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 19 waarderingen
    5

    “Prachtig wandelen en andere outdooractiviteiten”

    Als je van outdoor ervaringen houdt zijn de Pyreneeën echt de place to be. Je kunt er niet alleen prachtig wandelen, maar ook andere activiteiten (zoals bijvoorbeeld canyoning) zijn er volop mogelijk. Wij hebben een dubbele tour gedaan, waarbij we zowel in de ochtend als in de middag een bepaalde canyon bezochten. Van glijbaantjes tot abseilen en metershoge sprongen, het was allemaal even gaaf. En het heeft daarbij iets magisch om door het water van zo'n canyon te lopen tussen de tientallen metershoge rotswanden. Als je met de auto vanuit Nederland op vakantie gaat is het echt de moeite waard om in plaats van de twee hoofdwegen aan de oost- en westkant van de Pyreneeën, gewoon dwars door de bergen te rijden. Het kost je zeker wel meer tijd, maar alleen het rijden door de schitterende bergen is echt de moeite meer dan waard.

    3 waarderingen


    • 0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 02 januari 2020 12:09

      Hoi Marc, Bedankt voor je enthousiasmerende verhaal! Het is zelfs zó enthousiasmerend dat ik denk: daar wil ik ook naar toe! Kun je iets meer vertellen over de exacte locaties waar je bent geweest? Alvast hartstikke bedankt! Ernst


    • 0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 02 januari 2020 12:10

      Hoi Marc, Bedankt voor je enthousiasmerende verhaal! Het is zelfs zó enthousiasmerend dat ik denk: daar wil ik ook naar toe! Kun je iets meer vertellen over de exacte locaties waar je bent geweest? Alvast hartstikke bedankt! Ernst


    • 0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 02 januari 2020 12:12

      Hoi Marc, Bedankt voor je enthousiasmerende verhaal! Het is zelf zó enthousiasmerend dat ik denk: daar wil ik ook naar toe! Kun je iets meer vertellen over de exacte locaties waar je bent geweest? Alvast hartstikke bedankt! Ernst

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lammert Metselaar
    op 11-05-2018
    1 review • 21 waarderingen
    5

    “Spaanse Pyreneeën”

    Lees mijn uitgebreide verslag op www.reizenenschrijven.com . We kampeerden op twee campings en bezochten de fantastische natuurparken. Op mijn site veel foto's & tips over campings, eten, excursies en meer

    21 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Natalya
    op 03-01-2018
    1 review • 3 waarderingen
    5

    “Spaanse Pyreneeën”

    Prachtige omgeving. Veel te zien en te doen.
    Heerlijk verbleven in Casa de Castro in La Puebla de Castro. De perfecte uitvalsbasis voor vele activiteiten. Wandelen, raften, canyoning, mountainbiken. Maar ook heerlijk eten en prachtige dorpjes bezoeken. Een echte aanrader.

    3 waarderingen


    • 0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 30 juni 2020 13:51

      Prachtig. Welk plaatsje is de eerste foto?

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marjon de Melker
    op 24-11-2017
    11 landen bezocht • 13 reviews • 46 waarderingen
    5

    “Ongerepte ruige natuur, prachtige olijfboomgaarden, indrukwekkende bergen”

    De Spaanse Pyreneeën hebben op ons een onvergetelijke indruk gemaakt. We hebben in de Sierra de Guara in het piepkleine dorpje Sipán een heerlijke vakantie beleefd. De dichtstbijzijnde stad, Huesca, is meer dan de moeite waard om te bezichtigen, al is het alleen maar om de prachtige hooggelegen kathedraal. De omgeving is vol van prachtige wegen en weggetjes waar je eindeloos kunt ronddwalen en de ene verrassing na de andere tegenkomt. De ene rivier nog mooier dan de andere, de meest idyllische picknickplekjes, de mooiste eeuwenoude bruggetjes, prachtige meren, romantische olijfboomgaarden, te veel om op te noemen. Een van onze hoogtepunten: zwemmen in Embalse de Vadiello.
    De Sierra de Guara is ook een ideaal gebied om (roof)vogels te spotten.

    11 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hans de Weijer
    op 24-11-2017
    44 landen bezocht • 27 reviews • 34 waarderingen
    4

    “Bezoek de Bardenas Reales”

    een halfwoestijn in Noord-Spanje. Je waant je in de Badlands in de USA, zulke prachtige zandsteenbergen en uitgestrekte woestijnlandschappen. Je rijdt er heel relaxed met je auto doorheen, en onderweg zie je (met beetje geluk) gieren rondzwermen.

    7 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annemijn
    op 04-11-2017
    18 landen bezocht • 39 reviews • 37 waarderingen
    5

    “Prachtige autowegen met geweldige uitzichten”

    De Spaanse Pyreneeën zijn een lust voor het oog. Rijd hier zeker door heen als je naar Spanje toe gaat of als je weer vertrekt. Je kunt op zoveel plekken stoppen om prachtige foto's te maken!
    Torla is een plaatsje in Spanje dat aan de voet van natuurpark Ordesa ligt. Ordesa zit vast aan het nationaal park Pyreneeën. Dit is een prachtig dorpje waar het heerlijk toeven is. Ga bv. naar camping Rio Ara. Vanuit hier heb je al een schitterend uitzicht op de bergen. Ook kun je van hieruit gaan raften of canyoning. Canyoning is zeker de moeite waard in deze omgeving. Je komt op plekken waar je anders te voet niet zou kunnen komen. Je kunt kiezen voor een sportieve tour met grote hoogtes (watervallen van 20 meter waar je vandaan gaat abseilen) of een relaxe tour met vooral 'glijbaantjes' en een 'tuin' waar je doorheen loopt. Zeker de moeite waard voor één ieder die sportief is ingesteld en eens iets anders wil doen. Ook in de omgeving heb je mooie wandelroutes waarbij je watervallen tegenkomt.

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel MC Houtepen
    op 29-10-2017
    13 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Een van de mooiste gebergtes van Europa”

    De Spaanse Pyreneeën behoren wat mij betreft tot de mooiste gebergtes van Europa. Ik heb er al twee autoreizen naar Spanje voor gekozen om de grote snelweg te verlaten en de Spaanse grens juist te passeren door de Pyreneeën. De autowegen door de bergen zijn een bezienswaardigheid op zich. Het duurt een stukje langer voor je eenmaal in Spanje bent, maar wat mij betreft is dit zeker de moeite waard! Daarnaast (voor de kampeerders onder ons) is het zelfs de moeite om er een paar dagen te verblijven op je doortocht. De campings zijn er prachtig en zo heb je bijvoorbeeld ook tijd voor iets tofs als raften of canyoning :)

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Spaanse Pyreneeën vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Spaanse Pyreneeën reiservaring en tips!

Ben jij in Spaanse Pyreneeën geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?