Hikkaduwa ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Hikkaduwa reiservaringen en tips

Geweldig

25%

Tof

63%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

13%

  • Profiel Annette
    op 08-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Surfplek”

    In Hikkaduwa staan wat gebrekkige hotelletjes en talloze barretjes waar de surfers na een dag op de golven gaan ontspannen. Hikkaduwa is niet alleen leuk om te surfen, er ligt ook een prachtig koraalrif op zwemafstand van de kust. Het koraal en de vissen zijn prachtig gekleurd dus het is een goede snorkelbestemming.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Guus Berns
    op 15-04-2019
    17 landen bezocht • 39 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Leuk surfers dorp”

    Hier 1 nacht verbleven, had me er achteraf ook prima twee dagen vermaakt. Mooi strand, ruige golven. Het winkelstraatje is erg gezellig. Restauranttip: Asian Jewel, echt heel goed gegeten daar. Mooie zonsondergang. Erg indrukwekkend om naar het Tsunami foto museum en het herdenkingsmonument te gaan. Foto's zijn echter wel heftig.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jolien Oomens
    op 14-04-2019
    62 landen bezocht • 31 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Zeeschildpadden bij Dalawella”

    Vlakbij Hikkaduwa ligt Dalawella. Het strand is hier een paradijselijk plaatje zoals je alleen op foto's ziet. Als je iets verder over het strand loopt, heb je grote kans dat je alleen op een prachtig strand ligt. Misschien dat er een visser in de zee staat, maar dat is het. Heerlijk genieten van je eigen privé strandje, tot je einde van de middag naar het restaurantje aan het strand in Dalawella loopt, waar je onder het genot van een cocktail naar de prachtige zeeschildpadden bij de kust kunt kijken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel .
    op 09-04-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Chille surfspot”

    Met mooie stranden en heldere zeeën met hoge golven kan je je in Hikkaduwa prima een paar dagen vermaken met een surfplank of al snorkelend. De hotelletjes zijn hier heel basic maar hier zal je waarschijnlijk toch weinig zijn. Alle hotelletjes liggen direct aan het strand. Goede plek om een paar dagen bij te komen van een vermoeiende reis!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Chloé Wouters
    op 21-11-2017
    21 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    1

    “Tegenvaller!”

    In de Lonely Planet lazen wij over een prachtig surfersplaatsje.. toen we er aankwamen wisten we niet wat we zagen! Een joekel van een lelijk hotel pal op het strand, alleen maar Russen, en er was een grote weg aangelegd tussen het dorpje zelf, de winkelstraat/boulevard + strand, waardoor je met gevaar voor eigen leven je weg moest zoeken. We hebben geen enkele surfer gezien, het was 1 grote toeristenbende. Sla Hikkaduwa over als je naar Sri Lanka gaat!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 13-11-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Toffe badplaats”

    Hikkaduwa is een hele chille plek om te snorkelen, echt dik de moeite waard! De stranden zijn heel mooi, je kunt er heerlijke cocktails bestellen en de sfeer is heel prettig. Vanaf Colombo kun je heel goedkoop met de trein naar Hikkaduwa reizen. De natuur onderweg is heel gaaf. Je kunt ook een bus pakken, maar de treinreis is wel echt een aanrader. In de avonden moet je zeker naar het strand toe gaan. Dan zijn er vuurshows en een leuk strandfeest.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Desiree Schmitz
    op 26-10-2017
    25 landen bezocht • 39 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Hikkaduwa ”

    een hele leuke strandplaats, evenals Mirissa wat vlak in de buurt is.
    je kunt hier surfen of duiken. ook zijn er genoeg excursies te te doen zoals o.a. een boottocht.
    Zelf heb ik hier 2 duiken gedaan en helaas is het koraal erg dood door de tsunami die is geweest. Dat is erg jammer betreft de onderwaterwereld. Verder kun je nog naar een schildpadden farm waar ze gewonde schildpadden helpen en daarna weer uitzetten in zee. vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan het tsunami museum. het is toch erg indrukwekkend als je terug denkt aan de tijd van kerst 2004.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mandy Wiegman
    op 10-05-2016
    1 review • 0 waarderingen
    5

    “Ayurvedisch culinaire topper”

    Tijdens onze vakantie in maart 2016 zo ontzettend lekker gegeten bij Aroma! In de eenvoudige keuken werden onze curry's 'from scratch' gemaakt en het resultaat was fantastisch! Zelden zó lekker gegeten! Daarbij het bijzondere verhaal achter dit familie restaurant dat te lezen is op de menukaart maar ons door de eigenaar in persoon verteld werd; hij heeft over de hele wereld gereisd en overal inspiratie opgedaan voor zijn geweldige recepten. Verwen jezelf met een bezoek aan dit kleine maar speciale restaurantje, je krijgt er zeker geen spijt van!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Sri Lanka reis boeken – onze tips!

Top-5 Sri Lanka reisaanbieders
  1. TUI – diverse rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. ANWB – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Hikkaduwa reiservaring en tips!

Ben jij in Hikkaduwa geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?