• Arusha

  Arusha

  9 reisreviews

  De stad Arusha is de laatste decennia flink gegroeid vanwege het toenemende toerisme in Tanzania. Het wordt beschouwd als de ‘safarihoofdstad van Tanzania’. Arusha is dé uitvalsbasis voor tours naar de Serengeti, de Ngorongoro Krater of de Kilimanjaro.

 • Bagamoyo

  Bagamoyo

  1 reisreview

  Het kleine stadje Bagamoyo is met zijn oude gebouwen in het historische centrum en vriendelijke bevolking opkomend bij reizigers. Het vissersdorp kent een rijk handelsverleden en staat momenteel op de UNESCO werelderfgoedlijst.

 • Dar es Salaam

  Dar es Salaam

  5 reisreviews

  Het stadscentrum van Dar es Salaam is precies wat je verwacht van een grote Afrikaanse metropool. Hectisch, kleurrijk, overal straatverkopers die waar aanbieden variërend van cashewnoten tot zonnebrillen en verkeer dat af en aan blijft rijden.

 • Kilimanjaro

  Kilimanjaro

  4 reisreviews

  De Kilimanjaro is de hoogste berg van het Afrikaanse continent en is wereldberoemd bij wandelaars en bergbeklimmers. De natuur op en rond deze vulkanische berg is erg divers en typisch Afrikaans met prachtige savanne landschappen en weidse uitzichten!

 • Lake Manyara National Park

  Lake Manyara National Park

  2 reisreviews

  Lake Manyara National Park wordt vaak overschaduwd door de nabijgelegen Ngorongoro Krater en de Serengeti, waardoor de bezoekersaantallen hier een stuk lager liggen. Het park biedt echter een geheel eigen natuur en beleving.

 • Top
  Ngorongoro Krater

  Ngorongoro Krater

  9 reisreviews

  De Ngorongoro-krater is een enorme groene kuil in het Afrikaanse aardoppervlak waarin een variatie aan wilde dieren leeft. Het is één van de dichtstbevolkte wildparken van Afrika. Deze krater biedt een unieke leefomgeving die nergens ter wereld zijn gelijke kent.

 • Top
  Serengeti

  Serengeti

  7 reisreviews

  In de taal van de Masaï staat het woord Serengeti voor ‘eindeloze vlaktes’. Dat is precies wat je kunt verwachten als je het legendarische Serengeti National Park bezoekt. Maar dan vlaktes met een héleboel wilde dieren erop.

 • Top
  Zanzibar

  Zanzibar

  20 reisreviews

  Het eiland Zanzibar is Afrika op zijn paradijselijkst, met prachtige stranden, tropische temperaturen en een kleurrijke geschiedenis vol buitenlandse invloeden. Een exotische strandvakantie bestemming op zich, maar ook de perfecte afsluiter van een Tanzania-rondreis.

Top 3 Tanzania specialisten

Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt maar liefst 17 verschillende Tanzania rondreizen, waaronder familiereizen en combi’s met o.a. Kenia, Zambia en/of Malawi.
Bezoek website


Better Places

Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Karin, de reisspecialist die er woont. Stuur haar je wensen en zij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website


TUI

TUI

TUI is specialist in zon- en strandvakanties naar het paradijselijke eiland Zanzibar, dat bij Tanzania hoort.
Bezoek website

Vliegtickets naar Tanzania


Meer over vliegen naar Tanzania

Boek je rondreis naar Tanzania

Sawadee
1. Sawadee

Familie- en combireizen.
Bezoek website

Better Places
2. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek website

TUI
3. TUI

Zanzibar strandvakanties specialist.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Tanzania rondreizen


Vliegtickets Tanzania

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Tanzania
V.a. 526 Meer over vliegen naar Tanzania