27 Vakantiedagen

Overnachten in Tanzania – soorten accommodaties

De kwaliteit van hotels in Tanzania ligt vaak iets lager dan gemiddeld. Een 3-sterren hotel in Europa biedt vaak betere kwaliteit dan een 3-sterren hotel in Tanzania.

Budget accommodaties (€10 – €40)

De grote steden in Tanzania beschikken over diverse budget opties om te overnachten. Er zijn hostels waar je een dorm kan delen met andere reizigers en waar men ook de badkamer samen deelt. Tevens wordt er veel gekampeerd in Tanzania. Buiten de nationale parken is de prijs hiervan meestal erg redelijk mits je een eigen tent meeneemt. Er zijn ook budget hotels die door de lokale bevolking gebruikt worden. De netheid en faciliteiten vallen hiervan vaak tegen, echter is de prijs daarom erg laag.

Bekijk alle budget accommodaties in Tanzania.

Middenklasse accommodaties (€40 – €75)

Guesthouses, bed & breakfasts en middenklasse hotels zijn in iedere stad en bij iedere toeristische trekpleister volop te vinden. De faciliteiten variëren erg per accommodatie en verschillen van gewoon goed verzorgd tot exclusief met veel persoonlijke aandacht. Het vergelijken van overnachtingsmogelijkheden vooraf en het checken van reviews is dan ook aan te raden.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Tanzania.

Luxe accommodaties (€75 >)

Voornamelijk in de grote steden, op Zanzibar en in de wildparken van Tanzania staan veel super-de-luxe accommodaties. Deze variëren van bekende internationale 5-sterren hotelketens tot luxe privé lodges. Locatie is alles hier: overnachten met uitzicht op de Ngorongoro Krater of op een privéstrand van Zanzibar behoort zeker tot de mogelijkheden wanneer budget geen rol speelt.

Bekijk alle luxe accommodaties in Tanzania.

Hotels in Tanzania zoeken

Hotels in Tanzania zoeken

Boek je rondreis naar Tanzania

TUI
1. TUI

Zanzibar zonvakanties.
Bezoek website

Riksja Tanzania
2. Riksja Tanzania

Zelf samenstellen met bouwstenen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Familie- en combireizen.
Bezoek website



Bekijk Tanzania rondreizen
Vanaf €938 incl. vliegticket

Vliegtickets Tanzania

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Tanzania
V.a. 440