Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

160 Tanzania rondreizen gevonden

 • 15 daagse rondreis Tanzania + Zanzibar

  15-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze “15 daagse rondreis Tanzania + Zanzibar” zul je in een heerlijk ontspannen tempo de hoogtepunten van Tanzania bekijken. De hotels in deze reis zijnijn onze Silver klasse hotels. Deze zijn speciaal door ons geselecteerd op basis van de hoogwaardige kwaliteit en goede service. Wil je nóg meer luxe, dan kun je hieronder uit Golden of Platinum hotels kiezen.

  2235 excl. vliegticket Bekijken
 • Familiereis Tanzania en Zanzibar

  18-daagse familiereis

  Tijdens deze familiereis naar Tanzania en Zanzibar beleef je hét safariland bij uitstek. Je reist met een stoere safaritruck waarmee we de mooiste gamedrives maken. Met een landcruiser dalen we af in de beroemde Ngorongoro krater. Daarnaast bezoek je het minder bekende, maar schitterende Tarangire park waar duizenden olifanten rondlopen. Je maakt kennis met de kleurrijke Maasai en Datoq-stammen. Zeer bijzonder in deze gezinsreis is het bezoek aan de Hadzabe, een stam die verwant is aan de Bosjesmannen. Uitgerust met pijl en boog ga je samen met hen op jacht! De overnachtingen zijn zeer afwisselend. In de parken kampeer je midden tussen het wild en op andere plaatsen slaap je in comfortabele huisjes. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar. Hier kun je samen met de kinderen gaan snorkelen of duiken en een specerijenexcursie maken.

  3598 incl. vliegticket Bekijken
 • Tanzania hoogtepunten rondreis

  15-daagse individuele rondreis

  Bezoek de mooiste parken, en spot bijzondere dieren. Tijdens deze rondreis door Tanzania bezoek je een aantal van de mooiste plekjes van Tanzania.

  2345 excl. vliegticket Bekijken
 • Best of Tanzania

  8-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze safari reis door Tanzania bezoekt u vier parken in het noorden van het land. Vanuit Arusha gaat u naar Lake Manyara met haar watervogels en tal van wilde dieren. Daarna bezoekt u de uitgestrekte savannen van het magische park Serengeti. Het volgende park is het achtste wereldwonder, de Ngorongoro-krater. Tot slot staat het waterrijke en ruige Tarangire National Park op het programma. U overnacht in uitstekende lodges en reist per 4-WD safarivoertuig. Bij deze reis hebben wij de mogelijkheid de route aan te passen aan uw reiswensen. Vraagt u ons gerust naar verlengingsmogelijkheden of wijzigingen in het programma.

  3150 excl. vliegticket Bekijken
 • Droomreis

  Rondreis Zambia, Malawi en Tanzania

  24-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke reis door zambia, Malawi en Tanzania worden veel gamedrives gemaakt, wandel- en nachtsafari's gedaan, paard gereden en wordt er ook nog ontspannen aan de kust van Tanzania. Een reis met veel afwisseling dus. Ruaha, Selous en South Luangwa zijn drie van de wildrijkste gebieden van Afrika. Daarbij komt nog dat je hier het wild, zoals luipaarden, leeuwen, giraffen en olifanten, helemaal voor jezelf hebt! In het tropische nevelwoud Udzungwa zie je zeldzame apensoorten en het Nyika Park leent zich prima voor een wandeling.

  3498 incl. vliegticket Bekijken
 • 5 daagse Tanzania vakantie

  5-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze “5 daagse Tanzania safari” zul je in een korte tijd de hoogtepunten bekijken van de Tanzaniaanse Nationale parken.

  552 excl. vliegticket Bekijken
 • Zuid Tanzania & Zanzibar

  10-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze reis maak je kennis met het zuiden van Tanzania. Daarna is er een paar dagen tijd om te relaxen op Zanzibar. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Karin, de reisexpert in Tanzania.

  1755 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 7: Go Kenia - privéreis

  14-daagse individuele rondreis

  Een complete 14-daagse safari Kenia rondreis die alle highlights van Kenia combineert. Je speurt naar wild in Kenia's beroemdste wildparken, maakt kennis met de traditionele Masai stam en sluit af op het spierwitte palmenstrand van Diani Beach. Tijdens de safari reis je individueel samen met eigen chauffeur/gids. Lees meer over onze Go Kenia rondreis.

  3285 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis met Dragoman door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe

  19-daagse groepsrondreis

  Tijdens dit overland-avontuur door Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe reis je langs de hoogtepunten en meest afgelegen en ongerepte plekken van Afrika. Echt op avontuur houdt in dat je twee dagen met een kano door het Lower Zambezi N.P. trekt, op bezoek gaat naar een Zambiaans dorpje en de overweldigende Victoria Falls aanschouwt. Met Dragoman kom je dicht bij de lokale bevolking en meest ongerepte plekken van Tanzania, Malawi, Zambia en Zimbabwe.

  1255 incl. vliegticket Bekijken
 • Kenia en Tanzania

  12-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis met chauffeur/ gids ontdek je alle hoogtepunten in de natuurparken van Kenia en Tanzania. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  incl. vliegticket Bekijken
 • 11 daagse rondreis Tanzania Zanzibar

  11-daagse individuele rondreis

  De hotels in deze reis zijn onze Silver klasse hotels. Deze zijn speciaal door ons geselecteerd op basis van de hoogwaardige kwaliteit en goede service. Wil je nóg meer luxe, dan kun je hieronder uit Golden of Platinum hotels kiezen.

  1612 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Tanzania, Oeganda/Kenia Go-26

  17-daagse groepsrondreis

  Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania, Uganda en Kenia. Deze jongerenreis laat je in 17 dagen het mooiste van Oost-Afrika zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Contact leggen in Kenia, Tanzania en Oeganda met de lokale bevolking is een koud kunstje. Overal worden we gastvrij en met een glimlach ontvangen. Waar we kunnen bezoeken we een markt en regelmatig eten we in lokale restaurantjes. We trekken er met jonge student-gidsen op uit in Tanzania (en komen zo op plekken die je anders niet zou vinden). De veerboot over het Victoriameer biedt een prima gelegenheid om ons tussen de mensen mengen. En natuurlijk gaan we veel, heel vele dieren zien!

  3565 incl. vliegticket Bekijken
 • 9 daagse safari vakantie Tanzania

  9-daagse individuele rondreis

  Dit is zo’n safari die niet elke dag verkocht wordt, maar als we hem verkopen hebben wordt er zeker over gesproken. Dit is een schitterende safari waarbij 4 van de 5 parken bezocht zullen worden. Dit is een echte droomsafari! De hotels in deze reis zijn onze Silver klasse hotels. Deze zijn speciaal door ons geselecteerd op basis van de hoogwaardige kwaliteit en goede service. Wil je nóg meer luxe, dan kunt je hieronder uit Golden of Platinum hotels kiezen.

  1656 excl. vliegticket Bekijken
 • Familiereis Kenia, Tanzania en Zanzibar

  23-daagse familiereis

  Tijdens deze familiereis door Kenia, Tanzania en Zanzibar reis je langs de mooiste en meest afwisselende landschappen van Afrika. Je gaat op safari in de wildrijke natuurparken Serengeti, Samburu, Masai Mara en Nakuru. Hier zie je zebra's, giraffen, gnoes en honderdduizenden flamingo's en misschien ook wel leeuwen! We bezoeken de Ngorongorokrater, waar hyena's, nijlpaarden, neushoorns en luipaarden in afzondering leven. Daarnaast wandelen we aan de voet van de machtige Kilimanjaro en heb je de kans om de Samburu en Maasai stammen te ontmoeten. Tijdens een dorpswandeling in Mto wa Mbu maak je kennis met het lokale leven en lunch je bij de mensen thuis. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar, waar je kunt duiken of snorkelen.

  3748 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 4: Eigenwijs Kenia verkennen - Familiereis

  13-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze eigenwijze 13-daagse Kenia rondreis ga je op safari in de Masai Mara, Amboseli en Tsavo. Ontmoet de Masai en verblijf in ons eigen Maji Moto ecocamp.  Het tropisch toetje volgt aan het strand onder de palmbomen van Diani Beach. Ook geschikt als je reist met kinderen of tieners doordat veel activiteiten inclusief zijn maar ook vaak een verkoelend zwembad bij de overnachtingen.

  2495 excl. vliegticket Bekijken
 • 7 daagse Safari Tanzania

  7-daagse individuele rondreis

  Dit is de mooiste route indien je gekozen hebt om 7 dagen op safari te gaan. Met deze “7 daagse safari Tanzania” kunt je op een ontspannen manier de hoogtepunten bekijken. Je zult 2 van de 7 Afrikaanse wonderen met eigen ogen gaan bezichtigen (de grote trek + Ngorongoro krater).De hotels in deze reis zijn onze Silver klasse hotels. Deze zijn speciaal door ons geselecteerd op basis van de hoogwaardige kwaliteit en goede service. Wil je nóg meer luxe dan kun je hieronder uit Golden of Platinum hotels kiezen.

  1183 excl. vliegticket Bekijken
 • Enjoy Tarangire & Ngorongoro

  4-daagse individuele rondreis

  Oost-Afrika op haar best! Tijdens deze korte reis met privé-chauffeur ontdekt u twee parels: Tarangire en de Ngorongoro-krater. Beide schitterend qua natuur, maar zeker ook rijk aan fauna. U kunt hier geweldige game drives maken. Naar keuze overnacht u in toeristen, middenklasse of eersteklasse accommodaties.

  1350 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis 6: Savanne, safari en Zanzibar - Tanzania privéreis

  16-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze 16-daagse privérondreis Tanzania maak je de meest complete safari langs Tarangire en Lake Manyara maar de Serengeti en Ngorongoro krater. Wandel naar flamingomeer,Lake Natron en bezoek de Masai. Dan relaxenop het paradijselijke Zanzibar. Lees meer over onze Savanne, safari en Zanzibar rondreis.

  3795 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Tanzania Go-26

  22-daagse groepsrondreis

  Samen met leeftijdsgenoten reis je door Tanzania Deze jongerenreis laat je in 21 dagen het mooiste van dit safari- en strandparadijs zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Tanzania staat garant voor dieren- en natuurpracht van de bovenste plank! We dompelen ons onder in het dagelijkse leven van de Masai, spotten talrijke wilde dieren op jeepsafari in de minder toeristische zuidelijke nationale parken, gaan wandelen in de groene Udzungwa Mountains en genieten als afsluiter van het exotische eiland Zanzibar.

  3008 incl. vliegticket Bekijken
 • Tanzania Complete

  12-daagse individuele rondreis

  Wilt u naast de bekende highlights van Tanzania ook de minder bekende en toeristische nationale parken verkennen? Dan biedt deze rondreis door Tanzania u die mogelijkheid. Met uw eigen gezelschap en privé-chauffeur bezoekt u achtereenvolgend eerst het befaamde Serengeti National Park en de Ngorongoro Conservation Area. Om daarna in het kleine vliegtuigje te stappen en naar het zuiden van Tanzania te vliegen, waar twee spectaculaire nationale parken op u liggen te wachten, met de Big Five op de loer... Ruaha & Selous. U verblijft in 4-sterrenaccommodaties waarvan met name de ligging en de kleinschaligheid geweldig zijn! Een complete Tanzania-ervaring rijker keert u weer huiswaarts.

  excl. vliegticket Bekijken