• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Abu Dhabi ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Abu Dhabi reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

80%

Wel oké

20%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • J. van Kooy op 06-05-2019

  “Grote stad met veel moskeeën”

  Abu Dhabi is een enorme stad met veel Arabische cultuur, waar je natuurlijk rekening mee moet houden. Vrouwen moeten hier met een hoofddoek rondlopen en bij het betreden van moskeeën moeten schouders en knieën bedekt zijn en natuurlijk op blote voeten. Het is wel echt een bijzondere ervaring.

 • Sanne op 17-04-2019

  “Mooiste moskee ooit”

  Wat mij betreft is de Sheikh Zayed Grand Mosque echt de reden om een bezoek te brengen aan Abu Dhabi. Tijdens een vakantie Dubai hebben mijn moeder en ik een uitstapje gemaakt naar deze prachtige moskee, en we zijn niet teleurgesteld. Als je aankomt bij de moskee krijg je netjes een gewaad uitgereikt (ja te leen, nee ze ruiken lekker en voelen schoon), indien je dit aan hebt mag je het complex binnenstappen. Het is een van de grootste moskeeen die ik ooit heb gezien en zeker de mooiste. Voordat je echt naar binnen mag moet je ook nog je schoenen uit doen dus je loopt met je blote voeten en je gewaad door de moskee. Een grappig gezicht om te zien omdat de meeste mensen die daar rondlopen gerdurende de dag toeristen zijn en dus allemaal hetzelfde gewaad aanhebben. Deze moskee is echt een must see als je in de buurt bent, zo mooi wit net een paleis.

 • Ylse80 op 15-04-2019

  “Leuk uitstapje vanuit Dubai”

  Ik bezocht Abu Dhabi met een excursie vanuit Dubai. De grote moskee in Abu Dhabi is zeker de moeite waard, hoewel wel heel erg toeristisch. Hou je van formule 1? Dan is een bezoekje aan het circuit en aan Ferari World een must-do. Ik vond het heritage village ook leuk om te bezoeken. Hier krijg je een beetje een idee over hoe de Emiraten er uit zagen voordat er olie werd gevonden.
  Zoals ook in Dubai is alles nieuw, groot en flonkerend, maar het heeft toch ook wel zijn charmes.

 • Danny van Engeldorp op 30-11-2017

  “Abu Dhabi”

  Abu Dhabi heb ik vanuit Dubai bezocht. Ca 1,5 uur rijden en weer heel anders maar ook mooi. Bezoek zeker de Sjeik Zayed Moskee, echt een aanrader en het is net een paleis. Ook heeft Abu Dhabi een ronde wolkenkrabber wat leuk is om te zien.

 • Therese Hoppenbrouwer op 22-11-2017

  “Groener en ruimer opgezet dan Dubai”

  Mooi, ruim en groen opgezette stad. In zekere zin mooier dan Dubai. Leuk om het allebei te zien als je de kans hebt. Ik heb veel moskeeën gezien, maar de grote, smetteloos witte moskee in Abu Dhabi is toch wel een van de mooiste.

Abu Dhabi vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Abu Dhabi reiservaring en tips!

Ben jij in Abu Dhabi geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief