Corfu ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

14 Corfu reiservaringen en tips

Geweldig

14%

Tof

86%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Elena
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Idyllisch”

    Een echte aanrader is dit, het is net even anders dan de andere eilanden in Griekenland. Je kunt hier goed snorkelen maar lekker zonnen op het strand zit er helaas niet bij. Zo zijn zandstranden moeilijk te vinden dus zorg voor een goed ligbed! Verder is de temperatuur aangenaam door de wind die over de eilanden van Griekenland heerst.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Steven Tielen
    op 30-04-2019
    33 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Rectum Corfu!”

    Een liedje van Leo Alkemade, wat niets te doen heeft met Corfu zelf. Corfu is namelijk een heel mooi groen eiland met van alles wat. Zelf ben ik meer van de rustige (authentiekere) plaatsjes waar Friet van Piet nog niet is doorgedrongen. Die heb je gelukkig nog genoeg in Corfu! Acharavi of Agios Giorgios zijn hier een voorbeeld van!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Richina
    op 18-04-2019
    15 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Corfu”

    Een leuk klein eiland waar je een afwisselende vakantie kan vieren. Huur een appartement waar je lopend naar het strand kan, dit is wel zo handig. Ook is het leuk om een scooter of quad te huren om hiermee de natuurgebieden van het eiland te verkennen. Zoals op elk Grieks eiland is het eten heerlijk en zijn de mensen hier aardig. Wat Corfu extra leuk maakt zijn de schattige witte huisjes.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sander
    op 16-04-2019
    55 landen bezocht • 58 reviews • 19 waarderingen
    4

    “Relax eiland met mooi hoofdstad”

    We sloten onze reis over het vaste land van Griekenland hier af, waar je heerlijk rustig kunt relaxen aan het strand met lekkere eettentjes. Lekker een stukje rijden door de natuur of naar 1 van de vele stranden. Hoogtepunt is toch wel de hoofdstad Kerkyra met veel leuk pleintjes en kleine knusse straatjes.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gitta
    op 07-04-2019
    31 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Lekker genieten op een eilandje”

    Wij zijn hier een paar dagen geweest nadat wij in Albanië geweest waren maar het was geen probleem geweest om hier langer te blijven. We zaten in het stadje agios gordios wat aan de kust licht, er is hier genoeg toerisme zodat er vanalles te doen is overdag en savonds. Omdat het erg bewolkt was zijn we met de bus naar het centrum gegaan, hier kun je gemakkelijk een hele dag rondlopen om vanalles te bekijken. Savonds kun je terug naar agios gordios om lekker shoarma te eten, hier ligt ook een heerlijk Mexicaans restaurant, echte aanrader!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Yorben Schulpen
    op 26-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 43 waarderingen
    4

    “Mooi eiland met Italiaanse invloed”

    Dit eiland is net even anders dan de andere Griekse eilanden. Vlakbij andere landen zoals Italië en Albanië zijn de andere invloeden van deze landen ook merkbaar. Je kunt er heerlijk snorkelen maar zandstranden zijn er helaas moeilijk te vinden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart
    op 25-11-2017
    25 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Mooie natuur en cultuur”

    Corfu is een mooi Grieks eiland, dat ook de typisch Griekse uitstraling heeft. Witte huizen met blauwe daken, een mediterraans klimaat en heerlijke stranden. En het Griekse eten is hier verrukkelijk! De stranden zijn fijn om tot rust te komen, hier kun je gemakkelijk iedere dag liggen. Maar het is ook leuk om het eiland verder te verkennen. Het noorden van Corfu is het mooist, omdat dit nog authentieker is (de meeste hotels zijn in het zuiden van het land, dus ook veel toeristischer). Wandelen door de natuur hebben we veel gedaan, wat we met veel plezier hebben gedaan door de diversiteit van het eiland.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Arie
    op 21-11-2017
    18 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Fijn eiland voor een weekje vakantie”

    Corfu is een leuk grieks eiland met meerdere gezichten. Het noorden heeft meer het typische griekenland, het zuiden heeft enkele zuipsteden voor (engelse) toeristen. Aan te raden is om een auto te huren zodat je het eiland kan verkennen. Zo ontdek je prachtige baaitjes en mooie uitzichten over de zee. Vermijd in de zomervakantie het zuiden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Margit Yana
    op 13-11-2017
    27 landen bezocht • 30 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Prachtig eiland”

    Wij hebben met een huurauto het hele eiland verkend. We verbleven in de plaats kavos, wat de zomervakantie een heftig uitgaansstadje is voor engelse toeristen, maar in de laatste week van september zijn de clubs leeg en is het er heerlijk rustig. Na 1 oktober wil je er niet meer zijn want dan is het meeste dicht en kan je ook niet meer eten... Vanuit kavos hebben we de 2 anwb autoroutes gedaan, waardoor we op plekken zijn gekomen die we anders nooit hadden gezien. Een prachtig eiland met mooie hidden beaches, waar veel te ontdekken valt.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lori
    op 06-11-2017
    14 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Prachtige diverse cultuur”

    Corfu is een klein eiland, maar heeft een hoop te bieden! De gezellige witte huisjes, de afwisselende natuurgebieden en de vriendelijke inwoners maken het eiland echt een aanrader. Ga chillen op het strand, of slenter door het oude Corfu-stad. Je kunt het eiland eenvoudig doorkruisen met een gehuurde auto of scooter.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Corfu vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Corfu vakantie aanbieders

Deel jouw Corfu reiservaring en tips!

Ben jij in Corfu geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?