• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Mykonos ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Mykonos reiservaringen en tips

Geweldig

25%

Tof

50%

Wel oké

25%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Profiel Naomi
  Naomi op 10-05-2019
  13 landen bezocht • 16 reviews • 32 waarderingen
  4

  “Tof eiland”

  Wij zijn een week op Mykonos geweest en hebben genoten. Voor de hele week hadden we vlakbij het hotel een quad gehuurd zo hebben we het hele eiland verkent. De stad zelf is vooral 's avonds erg gezellig om door de kleine straatjes te slenteren en ergens bij een restaurant te gaan eten. Wij hebben heerlijk gegeten aan een restaurant bij de haven en zijn de volgende dag hier weer naar toe gegaan. Je kunt je scooter/quad parkeren op een grote parkeerplaats vlakbij de haven, vanaf hier is het maar een klein stukje lopen. Je kunt prachtige zonsondergangen bekijken bij Klein Venetië, dit zijn allemaal huisjes gebouwd aan het water wat erg op Venetië lijkt. We hebben heerlijk gegeten op het eiland en de prijzen vielen ook erg mee. Vooral als je onderweg bent en stopt bij familierestaurants. De mensen hier zijn erg aardig en behulpzaam. Helemaal in het noorden heb je ook nog een paar strandjes, hier is het helemaal niet druk want dit is ook een eind rijden. Wij hebben zelfs een vuilnisbelt ontdekt. Je komt met de quad op plekken waar je met de scooter/auto niet komt. De verschillende strandjes zijn super mooi, het ene drukker dan de anderen en op sommige plaatsen heb je geen voorzieningen, hou hier wel rekening mee. Boodschappen deden we vaak bij de supermarkt dit scheelt toch een hoop in de prijs. Het eiland is erg releaxt en zeker een aanrader om te bezoeken.

  3 waarderingen

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Profiel Danielle de Jong
  Danielle de Jong op 25-04-2019
  26 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
  5

  “Glitter and glamour”

  Dat Mykonos het nieuwe Ibiza is, klopt helemaal. Het idyllische eiland is een trekpleister voor the rich and famous. Dit voegt eigenlijk alleen maar toe aan de charme van het eiland. Het is mensen-kijken 2.0. Dit zorgt er ook voor dat het eiland iets duurder is dan de gemiddelde Griekse eilanden, maar als je goed zoekt, is er voor ieder wat wils.
  Mykonos maakt de algehele belofte van Griekenland overigens meer dan waar; mooie strandjes, heerlijk eten en veel gezelligheid.

  1 waardering

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Profiel Danny Groffen
  Danny Groffen op 18-10-2017
  12 landen bezocht • 29 reviews • 23 waarderingen
  4

  “Voor ieder wat wils”

  Mykonos is een prachtig eiland en niet alleen voor de partyganger. Het heeft diverse mooie stranden die je prima per scooter of auto kunt bereiken. Het zal je verbazen hoe mooi de natuur hier is en rustig.
  Ga je naar Mykonos stad verwacht geen Griekse prijzen want het kan er erg duur zijn maar als je goed zoekt vind je goede tavernes tegen goede prijzen om te eten. Klein Venetië is ook erg leuk om te zien. Dit is een gedeelte van de stad aan de havenkant nabij de beroemde windmolens. Kortom een mooi eiland om je vakantie te starten en door te trekken voor de eilandhoppers.

  2 waarderingen

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

 • Profiel Claudia Boumans
  Claudia Boumans op 27-03-2017
  52 landen bezocht • 46 reviews • 36 waarderingen
  3

  “Leuk eilandje maar veel te toeristisch”

  Mykonos is een mooi eiland maar zorg dat je de havenstad van Mykonos vermijdt, vooral als er tig van cruiseschepen in de haven liggen. Prijzen zijn in de loop der jaren ontzettend gestegen en het toerisme heeft het eiland niet goed gedaan. Jammer want je kunt heerlijk door de straatje slenteren.

  3 waarderingen

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren

Mykonos vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Mykonos reiservaring en tips!

Ben jij in Mykonos geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief