• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Rhodos ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

39 Rhodos reiservaringen en tips

Geweldig

47%

Tof

45%

Wel oké

5%

Niet zo

3%

Vreselijk

0%

  • Profiel Mariëlle Plug
    Mariëlle Plug op 28-10-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Rhodos island ”

    Rhodos, een perfect eiland om in de vroege zomermaanden naartoe te gaan. Een heerlijk zacht briesje maakt het erg aangenaam. Neem wel een accommodatie vlakbij rhodos stad in het noorden anders moet je eerst 80 km rijden om er te komen. Rhodos stad is erg mooi en authentiek. Veel kleine en schattige straatjes met leuke souvenirs!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Charlotte Willem
    Charlotte Willem op 28-10-2017
    20 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Rhodos - gemoedelijk en sfeervol”

    Ga een week naar Rhodos, huur een auto en je hebt een top tijd. Rhodos heeft een hele mooie oude stad, je waant je echt in de middeleeuwen. Met de auto kun je ook langs diverse strandjes. Vanuit Rhodos kun je ook een boottocht maken naar Turkije.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Carola Den Uil
    Carola Den Uil op 28-10-2017
    13 landen bezocht • 27 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Top eiland om rond te cruisen ”

    Heerlijk eiland. Huur een auto en ga er lekker 3 a 4 dagen op uit. dan kan je heel veel van het eiland zien. de Anthony queen bay is erg mooi. zorg wel dat je hier sochtends vroeg bent. De binnenstad van Rhodos stad is prachtig. het is net alsof je in een stad uit de middeleeuwen loopt. heerlijke smalle straatjes en veel winkels.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laurent Kubben
    Laurent Kubben op 26-10-2017
    25 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Klein en met een mooi historisch centrum”

    Rhodos stad is een erg mooie oude authentieke stad die aan het water ligt en dicht bij strand.
    vanuit Rhodos kun je de oversteek maken op een Catamaran naar Turkije, Marmaris leuk voor een dagtripje naar te maken.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eline K
    Eline K op 25-10-2017
    28 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Auto huren en gaan!”

    Rhodos heeft zoveel leuks te bieden. Een tip is om een auto te huren en zelf rond te gaan rijden. Wat wij vooral leuk vonden was de strandjes bekijken, een strandrit gemaakt ter paard, gevist vanuit de haven in Rhodos Stad en Rhodos stad zelf.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nicky Kerkhof
    Nicky Kerkhof op 23-10-2017
    24 landen bezocht • 15 reviews • 1 waardering
    4

    “Eilandleven met een prachtige binnenstad”

    Heerlijk een lang weekend naar Rhodos stad geweest. Afwisseldende stad, uitgaansleven maar ook een prachtige historische binnenstad met voldoende winkelmogelijkheden. De binnenstad leent zich perfect om uren op een terrasje te zitten of lekker te tafelen. Beetje jammer waren de grote hoeveelheden proppers.
    Verder is het een absolute aanrader om het eiland te verkennen per brommer

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel S vd Bemt
    S vd Bemt op 23-10-2017
    13 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Mooie stad veel te zien”

    Wie van cultuur houd zit hier goed. We keken ons ogen uit, de oude stad is erg druk met heel veel winkeltjes en tavernes. Maar word omringd door een hele oude stadsmuur. De wandeling hieromheen is al de moeite waard. Er zijn nog meer oudheden te bewonderen die s ávonds verlicht zijn. In de nieuwe stad hebben wij geslapen via booking .com in het October down town hotel. Een modern hotel met perfecte kamer voor een goede prijs, een aanrader voor iedereen en vanaf hier kun je overal te voet heen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jovi
    Jovi op 20-10-2017
    20 landen bezocht • 14 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Rhodos is veelzijdig.”

    Rhodos biedt een leuke vakantie, voor jong en oud. Het is een mooi eiland en heerlijk zonnig. Mijn hotel was een beetje verouderd en kleine vochtige kamers. Voor het ontbijt werd extra betaling gevraagd en het stelde niet veel voor. Het strand was een kilometer verderop. Helaas geen zandstrand, maar kleine kiezelsteentjes. Voor een ligbed moest ook geld worden neergeteld. De natuur is afwisselend, bergen en vlaktes met olijfgaarden en bossen. Oude stad is gezellig met een historische haven en gezellige terrasjes, smalle straatjes, restaurants, souvenirwinkels, paleis van de grootmeesters, park, aquarium, schilders, goud en bontwinkels. In de avonduren is het er druk. De obers roepen je graag naar binnen. Rhodos is door UNESCO uitgeroepen tot wereldmonument van cultuur erfenis. Het zou ook een van de mooiste steden van de Middellandse Zee zijn. Ik ben het daar gedeeltelijk mee eens. Bus excursie heb ik gemaakt naar de acropolis van Lindos. Een archeologische bezienswaardigheid, een amphi theater (3e eeuw v. Christus) . Onder de acropolis ligt het stadje Lindos met haar witte huizen. De vestigingsmuren in Rhodos stad kan je bezoeken tegen een kleine betaling. De oude stad is prima voor lange wandelingen overdag of in de avonduren. Een traditionele Griekse avond meemaken is ook erg leuk. Vooral lekker eten, vrolijke live muziek en vriendelijke Griekse bevolking. De vliegreis is goed te doen. Vanuit Rhodos worden er boot dagtochtjes aangeboden naar overige eilanden en zelfs Turkije. Het goud is van goede kwaliteit en wil je het eiland beter ontdekken dan kan dat met een huurauto (heb ik niet gedaan). Het aanbod qua eten is zeer gevarieerd. Mijn lievelingseten waren gevulde tomaten, verse vis en vooral veel Griekse salades.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Danny Groffen
    Danny Groffen op 18-10-2017
    12 landen bezocht • 29 reviews • 23 waarderingen
    4

    “Veelzijdig Rhodos”

    Onze eerste keer Rhodos een hele ervaring, wat een stad. In de oude en de nieuwe stad overnacht in prima hotels. Wat mij opviel was natuurlijk te verwachten. De prijzen in de oude stad zijn aardig opgevoerd door het drukke toerisme maar begrijpelijk. S avonds is de oude stad leuk om te bezichtigen. De bedrijvigheid van de tavernes en winkeliers is leuk om te zien. Het magische sfeertje daarom heen door de stadspoorten e.d. vonden wij heel mooi. Ik hoor positieve verhalen over de rest van het eiland wat ik zeker nog wil gaan zien. Wij moesten weer door i.v.m. onze doorreis naar andere eilanden maar kom zeker nog een keer terug.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bertilde Kobus
    Bertilde Kobus op 16-10-2017
    14 reviews • 30 waarderingen
    5

    “Alles in 1”

    Rhodos is een eiland wat alles in 1 heeft. Ik heb 6 maanden stage gelopen op dit eiland en hier dus ook mogen wonen waardoor ik het eiland goed ken. Dit was wel al 15 jaar geleden maar we zijn er een paar jaar geleden nogmaals geweest voor paar dagen vakantie. Allereerst heb je Rhodos stad veelzijdige stad met veel moderne winkels maar ook veel beton hoogbouw en verkeer ik woonde hier maar zou persoonlijk voor vakantie een andere plaats op het eiland kiezen ik vond het te druk en massaal. De oude stad van Rhodos is goed bewaard gebleven en een echte Middeleeuwse stad met imposante stadspoorten stadsmuren en een oude kern met pleinen oude gebouwen een groot Middeleeuws kasteel enzovoorts absoluut een aanrader om te bezoeken savonds zijn de muren ook mooi verlicht. Aanraders op Rhodos zijn Lindos een echt Grieks stadje met witte huisjes en oude vrouwtjes die hun handwerk verkopen en bovenop de berg de resten van een Griekse tempel, de vlindervallei (let op prachtige natuur maar niet hele jaar door vlinders) de waterbronnen van Kalithea en de prachtige Anthony Quin baai en met kinderen het waterpark in Faliraki Vanuit Rhodos kan je uitstapjes en dagtochten maken naar onder andere Turkije en het eilandje Simi. Dit eiland biedt heel veel mogelijkheden. Als je van rust houdt raad ik aan naar het zuiden van Rhodos op vakantie te gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Rhodos vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Rhodos vakantie aanbieders

Deel jouw Rhodos reiservaring en tips!

Ben jij in Rhodos geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief