Rhodos ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

38 Rhodos reiservaringen en tips

Geweldig

47%

Tof

45%

Wel oké

5%

Niet zo

3%

Vreselijk

0%

  • Profiel Angelique Schutte
    op 27-01-2021
    8 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Home sweet home”

    Wat n prachtig eiland, een heel gevarieerd landschap, van hoge bergen tot beschutte baaitjes. Rhodos stad is een ware bezienswaardigheid...binnen de stadsmuren bevinden zich oude straatjes, winkeltjes, maar als je de zijstraatjes induikt waan he je in riddertijdperk.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Angelique Schutte
    op 25-01-2021
    8 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Home sweet home”

    Huur een auto, rij langs de kusten en stop overal.. leuke dorpjes, door de bergen, de wegen zijn redelijk goed. Rhodos stad is een moderne stad, maar binnen de stadsmuren bevindt zich de oude stad..slenterend door de achterafstraatjes merk je niet heel veel vd toeristien.hoewel de drukke straten ook erg leuk zijn met winkeltjes..

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annouk Blomberg
    op 10-01-2021
    19 landen bezocht • 6 reviews • 1 waardering
    5

    “Echt Grieks eiland ”

    In de herfst of het voorjaar kom ik graag op Rhodos. Vriendelijke mensen, lekker eten en fantastische hotels. Elke keer is er wel iets anders te ontdekken. De stranden zijn ook erg mooi. Tip: huur een auto en rijdt het eiland rond!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karin van den Houten
    op 02-04-2020
    1 review • 5 waarderingen
    5

    “Rhodos”

    Dit jaar 25 jaar geleden voor t eerst op Rhodos en meteen verliefd geworden op t eiland. Kom er nog steeds ieder jaar. Ook andere eilanden gehad maar Rhodos is mijn favoriet. De prachtige oude stad...Lindos.....Symi....geweldiggggg

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marrit van Esch
    op 26-04-2019
    22 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    5

    “Rhodos”

    Griekenland bleef hangen en ook Rhodos was zeker het bezoeken waard. Rhodos is, ten opzichte van Samos (zie vorige review) een stuk groter en vandaar dat we besloten met een huurauto (een grote, stevige, betrouwbare) het eiland over te gaan. Er zijn veel mogelijkheden hiervoor, net als dat er veel keuze is in hotels (met of zonder zwembad?), restaurants (Grieks? Turks? Italiaans?) en stranden. Rhodos stad, de hoofdstad, draagt veel historie met zich mee en dat blijkt aan de grote stadsmuren, de kanonskogels in de 'gracht' en alle hoeken en gaten die je kunt ontdekken. Het oude centrum vult zich uiteraard met vrolijke kraampjes en verkopers. Een ander bekend plekje is Lindos, waar je omringd wordt door wit (het heet niet voor niets het witte stadje) en de akropolis kunt bezoeken. Het eiland is te zien in een week, maar reken wel op lange dagen en veel rijden.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel K
    op 26-04-2019
    13 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “Ga er op uit!”

    Wij zaten in een resort op Rhodos, super naar ons zin gehad maar tijdens onze een na laatste dag een auto gehuurd en er toen achtergekomen hoeveel moois het eiland te bieden heeft. Wij hebben achteraf spijt gehad dat we er niet eerder op uit zijn gegaan. Op Rhodos kun je trouwens heel goed windsurfen! Een beginnerslesje windsurfen (als de golven niet te wild zijn) is super leuk om eens te doen! Rhodos stad is erg gezellig en vooral het oudere gedeelte is heel sfeervol.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone Kmn
    op 05-04-2019
    11 landen bezocht • 28 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Fun fun fun”

    Ik ben op Rhodos geweest met 4 vriendinnen. Het is een leuke vakantie bestemming met je vriendinnen. Je kunt er heerlijk stappen en daarna bijna komen op het strand. We hebben ook nog een paar uitstapjes gemaakt. We zijn in het oude centrum geweest dit is een mooie plaats en zeker de moeite waard. Wij zijn ook in de vlindertuin geweest. Dit viel wat tegen. Ik heb 3 soorten vlinders gezien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Trudi Van Der Zwaan de Wit
    op 02-04-2018
    1 review • 5 waarderingen
    5

    “Rhodos”

    prachtig eiland, Rhodos stad is ook geweldig! gaan dit jaar voor de derde keer naar Rhodos . Steeds een andere plek maar telkens gaan we een dag naar Rhodos stad. heerlijk dwalen in en rond de stad er valt daar zoveel te zien en te ontdekken. De mensen zijn super lief!

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel rian
    op 23-01-2018
    1 review • 8 waarderingen
    5

    “nios papas met zijn jungle tour doen!”

    'Alles' over rhodos lijkt hier onder al te staan, maar ik mis een paar dingetjes . . . .
    in archipoli kun je naar het toy mnuseum - hatstikke leuk en gratis entree! !
    De Jungle Tour van nikos papas is een werkelijk onvergetelijke ervaring. zie tripadvisor en zijn fb site.
    weet dat je auto's kunt huren via sky rent a car - met nederlandse eigenaresse (makkelijk als je wit mailen)
    nabij archagelos (halverwege de oostkust) zit, aan de grote weg, de olijf fabriek. gratis entre, rondleiding en proeven!
    weet je dat koude koffie Cafe Frappe heet - geschonken in een limonadeglas. Doen!

    8 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel R
    op 25-11-2017
    13 reviews • 5 waarderingen
    3

    “Sfeervol eiland”

    Rhodos heeft wat mij betreft echt alles; zon, zee, strand maar ook; een oude gezellige sfeer, voldoende excursiemogelijkheden en architectuur. Kortom; zeer zeker de moeite waard. De boottocht naar Turkije is een aanrader voor een dagje shoppen.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Rhodos vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Rhodos vakantie aanbieders

Deel jouw Rhodos reiservaring en tips!

Ben jij in Rhodos geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?