• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Skiathos ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Skiathos reiservaringen en tips

Geweldig

75%

Tof

25%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Robin op 09-04-2019

  “Mamma mia ervaring”

  Als groot fan van de Mamma Mia films trokken mijn vrouw en ik een jaar geleden naar Skiathos, de plek waar alle opnames zich hebben afgespeeld. Met heerlijk eten in tavernes en prachtige strandjes is dit een heerlijke bestemming voor een weekje weg. Het is een klein eilandje dus voor langer dan een week raad ik het niet aan.

 • S vd Bemt op 23-10-2017

  “Fijn eiland”

  Prima bestemming om heen te gaan, Skiathos stad is redelijk groot en er is keuze genoeg uit de vele tavernes en restaurants.
  Wij hebben een auto gehuurd om zo op eigen houtje alles te bekijken, de natuur is erg mooi en kwamen veel afgelegen baaitjes tegen die stuk voor stuk erg mooi waren.
  Je kunt makkelijk met de bus je verplaatsten, je hebt 41 haltes op een lange weg dus makkelijke kan bijna niet.
  Wij zijn vanuit hier verder gegaan naar Skopolos en Allonisos per boot.

 • MarleenenThomas op 18-10-2017

  “Lieflijk Skiathos”

  Voor een week strandvakantie prima! Skiathos stad is een mix van hip en modern en ouderwetse taverne's. Wat dit eiland zo leuk maakt, is dat er veel baaitjes zijn met stranden ipv een langgerekt strand. In alle baaitjes zijn wel strandtenten, ligbedden en parasol verhuur. Naast de touringcar die over het eiland rijdt naar Skiathos stad, kun je vanuit verschillende baaitjes ook met de boottaxi, wat bij warm weer een heerlijke afwisseling is! Je kunt ook boottochten boeken om het eiland en naar andere eilanden. Al met al voor een week zon prima!

 • Danny Groffen op 18-10-2017

  “Mooie griekse sferen”

  Landen op Skiathos is een hele belevind door de korte landingsbaan. Er staan ook vele vliegtuigspotters te kijken hoe de vliegtuigen rakelings over de bezoekers vliegen. Eenmaal in de haven aangekomen (5 min met de bus) gaat er een wereldje open voor je. Erg gezeliig doet de haven op met vele tavernes en restaurantjes. Voor de winkelliefhebbers is er vanuit de haven een grote winkel staat met vele winkeltjes. De openluchtcinema in het midden van de winkelstraat is een aanrader om s avonds de film Mamma Mia te gaan bekijken. Er word gezongen gedanst echt leuk!
  Er is een busverbinding met 41 stops die je makkelijk naar vele mooie stranden kan brengen, leuker is om zelf een scooter of auto te huren zodat je bijv naar Skiathos Dog Shelter kunt gaan. Dit is een opvang voor zwerfhonden waar je een hond kunt ophalen voor een wandeling door het mooie gebied.
  In de avond is de haven erg druk maar gezellig om lekker te gaan eten

Skiathos vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Skiathos reiservaring en tips!

Ben jij in Skiathos geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief