• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Thessaloniki ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Thessaloniki reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

63%

Wel oké

13%

Niet zo

25%

Vreselijk

0%

 • Paul de Waal op 29-08-2020

  “Weekje er tussenuit ”

  Interessante stad om in een paar dagen te zien. Wel druk en helaas was de hop on hop off bus uit de running, echter veel is te voet te doen en anders een goedkope taxi of Beat (zoals Uber). De One Salorina outlet mall is ook leuk om te bezoeken. Verder natuurlijk de vele eettentjes en oude gebouwen.

 • Nathalie Wisse op 12-05-2019

  “Thessaloniki - een fijne stad vlakbij prachtige schiereilanden”

  Thessaloniki is echt een heerlijke stad voor een kleine ontsnapping van het strand en bootleven op de nabijgelegen schiereilanden. De sfeer is er relaxt, het is mooi, er zijn fijne winkels, er zijn mooie bezienswaardigheden en niet onbelangrijk, het is er heerlijk 's avonds.

 • Danya op 11-05-2019

  “In de zomer veel te warm”

  Het is er in juli bloody hot en de stad zelf was niet bijzonder interessant. Je hebt er wat kerken en dingen, en kan je er best een dag of twee vermaken, maar ik zou het verder niet speciaal aanraden. Er is ook geen strand. Athene is een stuk interessanter en meer bruisend.

 • Sander op 16-04-2019

  “Minder bekend maar wel vermakelijk voor een dag”

  Deze stad is niet zo bekend, maar heeft wel wat interessante plekken voor een tussenstop van een dag of 2. Het is een langgerekte stad langs het water met mooi boulevards. Ook zijn er veel oude opgravingen door het nieuwe / niet zo mooie centrum. Als onze eerste bestemming op het vaste land van Griekenland was dit een prima start.

 • Lieke van der Heiden op 30-11-2017

  “Tegenvallende stad”

  Thessaloniki had ik positieve verhalen over gelezen, maar mij viel het tegen. Ik vond de stad grauw en niet zo levendig. Misschien kwam dat omdat het zondag was. In elk geval zou ik er niet te lang blijven hangen en doorgaan naar leukere plekken in Griekenland , want het is een prachtig land.

 • Sarah Brouwer op 23-11-2017

  “Aristotle University in Thessaloniki”

  Mocht je in Thessaloniki zijn en ruimte hebben om de universiteit te bezoeken dan zou ik dat zeker doen. De universiteit heeft een aantal imposante gebouwen die je echt een student klassieke talen laat voelen. De stad is druk. Het is echt een stad waar iedereen hard werkt om rond te komen. Het Ataturk museum vond ik erg interessant en is een bezoek waard. Het gaat mooi in op de geschiedenis van het land en Turkije.

 • Jón Jonker op 27-10-2017

  “Gave stad voor een paar dagen ertussen uit”

  Thessaloniki, een bijzonder aangename verassing. Wat vooral opviel is dat de vriendelijke mensen die hier wonen. We werden overal zeer gastvrij ontvangen. Probeer eens het lokale bladerdeeg gerecht met gehakt of spinazie. Heerlijk als lunch! Ook is deze stad zeer geschikt om eens goed op stap te gaan.

 • Patricia Bosters op 30-10-2016

  “Leuk voor een stedentrip ”

  Onwijs leuke stad waar echt van alles te doen en te zien is. Neem de hop on hop off bus. Die brengt je op een geweldige plek waar je uitzicht hebt over heel Thessaloniki!

Thessaloniki vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Thessaloniki reiservaring en tips!

Ben jij in Thessaloniki geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief