Zakynthos ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

46 Zakynthos reiservaringen en tips

Geweldig

43%

Tof

46%

Wel oké

11%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Caro
    op 23-02-2021
    14 landen bezocht • 5 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Caretta caretta”

    Leuk eiland met mooie stranden. Leuke excursies mogelijk met Nefis travel.
    Paardrijden is ook een aanrader met Laganas horseriding.
    Ga snorkelen in de baai bij laganas en wie weet kom je de zeeschildpadden tegen die daar zwemmen, mooie ervaring.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gonneke Karel
    op 30-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 12 waarderingen
    5

    “Griekenland ten top”

    Een heerlijk eiland. Niet te groot. Quad of auto huren en je komt overal. Argassi vinden wij een hele leuke plaats. Geweldige restaurantjes en niet vol Engelsen. Die zitten in Laganas. Vroegop om schildpadden te kijken die van hun nest naar zee kropen, dat was wel het hoogtepunt. Maar ook het dierenpark in het Noorden waar we de wasberen en herten mochten voeren. De kleine dorpjes met winkeltjes waar je van alles mag proeven. Het scheepswrak is heel vroeg nog rustig, daarna lange wachtrijen.

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marrit van Esch
    op 26-04-2019
    22 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    5

    “Zakynthos”

    Griekenland blijft ons verbazen en ook Zakynthos is een week vol plezier, avontuur en genieten geweest. In de zomer is Laganas, een stadje aan de zuidkant, een groot feestgedruis, maar in de herfst is daar niks meer van te merken. Sterker nog, per 1 oktober gaat alles dicht, dus het voelde een beetje uitgestorven. Zakynthos staat bekend om shipwreck beach, waar je naar kunt kijken van bovenaf op de klif en waar je heen kunt met een boottochtje. Helaas was de zee bij ons te woelig, anders kon je in de fosforgrotten zwemmen, met helder blauw water. Het scheepswrak is een drukbezochte plaats (je kunt er ook bungeejumpen!) dus verwacht niet dat je een prive strand hebt. Aan het zuiden ligt Turtle Island, waar de schildpadden in de lente hun eieren leggen. Dan is het ook verboden terrein. Wij waren er toen er geen schildpadden waren, maar zagen er wel eentje in de haven zwemmen. In een week kun je heerlijk genieten op Zakynthos, op zoek naar grotten, geheime strandjes, natuurlijke zwembaden en heerlijke restaurantjes.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kelly van Kollenburg
    op 24-04-2019
    20 landen bezocht • 28 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Wauw!”

    Heel mooi klein eiland! Mooi weer en mooie stranden. Zeer geschikt voor een strandvakantie waarbij je ook graag wat bezoekjes wil doen. Er is een leuk waterpark, zijn mooie boottochten en veel schildpadden. Een aanrader is het bezoek aan schipwreak beach. Doe dit metde auto bij het uitzich punt. Je kunt dan niet op het strand zelf maar wel naar het uitzichtpunt. Met de bood om het eiland is af te raden. Dit duurt veel te lang.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amanda
    op 19-04-2019
    39 landen bezocht • 28 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Fijn eiland!”

    Heel fijn eiland om een weekje te vertoeven! We waren er begin juni, en er waren voornamelijk oudere mensen, maar het was wel lekker relaxed. Mooie stranden, makkelijk om met een auto rond te rijden (verrassend heuvelachtig nog) en shipwreck beach is wel even leuk om te zien. Zijn ook met een boottocht naar Shipwreck Beach geweest, maar dit doet echt iedereen, waardoor het daar echt heel druk is, dat was dan weer wel jammer. Máár het eten is zoals altijd in Griekenland echt fantastisch en de bevolking is ook superaardig. Leuke bestemming!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eleni Saarloos
    op 17-04-2019
    19 landen bezocht • 52 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Een prachtig eiland”

    Ga op Zakynthos zeker zelf op pad. Huur een scooter en rijd door het binnenland. Probeer het zo te plannen dat je rond zonsondergang bij Keri bent. De weg terug is dan wel erg donker, maar er zijn meer mensen die bij de zonsondergang waren dus iedereen rijdt gezellig in een stoet terug ;)
    Een tip is om te gaan eten bij Peppermint in Argassi. Hier koken ze met verse producten uit eigen tuin (althans, dit was een aantal jaar geleden, maar volgens Google bestaat het nog).
    Een boottochtje naar Shipwreck beach en de blue caves is ook mooi. Verwacht wel een hoop drukte hier, dat is wel jammer.
    De stranden Kalamaki en Banana beach zijn ook de moeite waard.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suze
    op 14-04-2019
    15 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    4

    “Heerlijk”

    In mei 2018 zijn wij in Zakynthos geweest voor 1 weekje. Wij verbleven in de buurt van Porto Koukla, vlakbij Laganas. Dit was een heerlijk rustige plaats, zonder overlast van al de jeugd die tot in de late uurtjes door feesten. Een aanrader is om een bootje te huren, heel langzaam te varen en zo schilpadden te spotten. Porto schiza tavern is een erg mooie plek om van een super mooi uitzicht te genieten terwijl de zon onder gaat.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jessica Clarisse
    op 22-09-2018
    1 review • 7 waarderingen
    5

    “Zakynthos - dit museum moet je zien!”

    Tijdens ons tripje van het schipwrek naar de blue caves maakten wij een tussenstop met de auto op een parkeerterrein. Dit bleek op een parkeerterrein van een museum > Elies Park . Een oudere man sprak ons aan, en vroeg naar wat voor mooie dingen we al hadden gezien. Wij vertelde teleurgesteld dat we graag het schipwrek hadden willen zien maar dit helaas afgesloten was wegens de aardverschuiving. De beste man vertelde ons van alles over het eiland, en vertelde over zijn museum.. eigenlijk hadden we geen zin een een museum maar deze meneer vertelde met zoveel passie dat we toch besloten te gaan! Hij had van het land van zijn grootvader een museum gemaakt! En! Zei hij, er is een verassing voor jullie. Wij waren benieuwd en waren blij verrast door de leuke items die er staan. Het huis van zijn opa met oude gereedschappen, een olijfstronk van 2000 jaar oud een olijf pers van 200jaar en verschillende oude auto's, brommers An een tractor. EN als kers op de taart een mini schipwrek! Wat een humor. Compleet in de zelfde opstelling! Wat hebben we gelachen en hij lachte met ons mee. Konden we toch nog op de foto met een wrak:D wij waren enthousiast, vooral door de leuke meneer en zijn humor. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Het museum bestaat al bijna 20 jaar maar internet en websites heeft hij niet veel verstand van vertelde hij. Wij hebben hem beloofd wat reviews te schrijven in de hoop dat meer mensen zijn leuke museum zullen vinden!

    Het museum bevindt zich op de route tussen de blue caves en het schip wrek. Echt de moeite waard. Ook al is het allenmaar voor die leuke meneer!

    ELIES PARK - Elies Volumes Zakynthos
    Of check mijn review op google voor het adres
    https://goo.gl/maps/gdzAuGLMqJn

    7 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Michel ter Braak
    op 09-02-2018
    34 landen bezocht • 3 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Zakynthos”

    Wij bezochten Zakynthos in mei en verbleven in een kleinschalig appartementencomplex een paar kilometer onder Argassi. Aan het eiland is te zien dat het er in de zomermaanden waarschijnlijk zeer druk is met alle bijbehorende "toeristendingen". In mei heb je daar echter totaal geen last van: het was overal net zo rustig. De temperatuur was wat ons betreft prima: warm genoeg om op het strand te liggen (zeewatertemp. KOUD) maar ook prima om te wandelen. Dafni Beach was onze favoriet. Met huurauto hebben we elke dag wel een uithoek van het eiland bezocht. Stop eens bij een taverna en laat je er verrassen. Ze zitten echt ooooveral. Langs de kust hebben vrijwel alle taverna's onwijs mooie uitzichten. De west- en oostkust hebben nog baaitjes waar je een strandje helemaal voor jezelf hebt.
    Vanuit Ag. Sostis een bootje gehuurd voor een halve dag en rondom "turtle island" gevaren en er op het zandstrand gelegen. Voor de rest lieten wij de toeristenoorden Agio Sostis en Laganas links liggen. Maar dit is dan ook niet onze 'cup of tea'.

    7 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Tara
    op 30-11-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 23 waarderingen
    3

    “Erg Nederlands en toeristisch”

    Prima weekje vakantie gehad, maar ik zou hier niet opnieuw naartoe gaan. We verbleven in Agios Sostis, een dorpje waar heel veel Nederlanders verblijven. Menukaarten waren in het Nederlands, obers spraken een aardig woordje Nederlands. Dan heb je niet echt dat vakantie gevoel. Aanrader is het huren van een auto en een boottocht. Het lekkerste eten is absoluut te vinden bij Scloubou's Tavern.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Zakynthos vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Zakynthos reiservaring en tips!

Ben jij in Zakynthos geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?