• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Capri ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

3 Capri reiservaringen en tips

Geweldig

33%

Tof

67%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Saar op 28-04-2019

  “idyllisch jetset eilandje”

  Vanaf Napels vaar je in ongever 3 kwarier naar Capri. Zorg dat je je boottocht goed plant, de boten gaan op stipte tijden. De ochtendboten kunnen erg druk zijn met dagtoeristen, dus en het hoogseizoen kunnen de tickets uitverkocht raken. Het boottochtje is ook wat prijzig, maar wij vonden het zeker waard. een idyllisch eiland met fantastische uitzichten (waar je wel aardig voor moet klimmen). Hoogtepunt is zeker de Via Krupp, deze is soms afgesloten vanwege vallende stenen, maar als je het aandruft kan je over het hekje klimmen en de weg alsnog nemen. deze levert je de beste uitzichten van het eiland! de stranden zijn vaak privé en alleen tegen betaling te bezoeken. Als je hier maar een dagje bent, zou ik niet per se gaan voor de stranden/zwemmen. Wel kan je een kano huren, maar neem ook hier de tijd voor. Wij vonden het vooral leuk om door de smalle straatjes te struinen, te genieten van prachtige uitzichtpunten en en hier en daar en glimp op te vatten van de dure jetset huizen/hotels.

 • Diana Broer op 29-11-2017

  “Dagtocht Capri”

  We zijn met de boot van Sorrento naar Capri gevaren dat duurt ongeveer een half uurtje. Vanaf de boot heb je al een mooi uitzicht op het eiland.
  Eerst zijn we met een minibusje over het eiland gereden met een gids die veel vertelde over Capri dit was wel leuk maar zou ik een volgende keer overslaan. Hoewel het uitzichtspunt wel erg mooi was.
  Capri is wel erg toeristisch maar wel heel leuk om door de straatjes te lopen. Ook hebben we nog een boottocht gemaakt om het eiland en dat is zeker de moeite waard. Mooie stijle kliffen.

 • Marloes de Werdt op 22-10-2017

  “Gezellig eilandje en prachtig om te zien!”

  Tijdens een rondreis door Italië, ook een uitstapje gemaakt naar het eiland Capri. Het eiland is goed te bereiken per boot vanaf het vasteland (Napels en omgeving). Eenmaal aangekomen op het eiland is het leuk om even rond te kijken en door de karakteristieke straatjes te lopen. Ook is het een aanrader om een boottocht langs de kust te doen.

Capri vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Capri reiservaring en tips!

Ben jij in Capri geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief