• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Bardolino ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Bardolino reiservaringen en tips

Geweldig

60%

Tof

40%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Ronald Tempel op 27-06-2020

  “Thuis komen”

  Inmiddels kom ik hier al meerdere jaren, zo’n 35 en soms 2 x per jaar. De eerste blik op het meer geeft het gevoel van thuis komen! De mensen op de camping, Franco met zijn heerlijke drankjes en Mauro met goddelijk eten.

 • marjolein op 30-11-2017

  “Lekkerste ijs van Italie”

  Vanuit onze camping gelegen in Cisano,konden we mooi langs het water fietsen naar Bardolino.
  Bardolino heeft de laatste jaren een mooie make - over gekregen. Ze hebben mooie wandelvlonders langs het water gemaakt waardoor de entree in het stadje erg mooi is.

  Als je bardolino gaat bezoeken mag je beslist niet ijssalon CRystallo overslaan. Deze zaak heeft echt het lekkerste ijs. Let op 1 bolletje is vergelijkbaar met 2 bolletjes in Nederland.

  Schuintegen over crystalllo zit een goed restaurant waar je heerlijke bruchetta's met tomaat kan eten. let op hier is het drinken aan de prijs! 4euro voor een glaasje fris. cappuccino 2euro. Maar alles is wel heel netjes en schoon.

  Verder is het mooi stadje met oude gebouwen en leuke winkeltjes/boetiekjes. De markt vind ik zelf wat minder, niet lokaal maar erg op de toeristen gericht.

 • Diana Broer op 29-11-2017

  “Wijnfeest Palio del Chiaretto”

  Een groot wijnfeest rond rosé-wijn. Met een markt, wijnproeverijen en regionale delicatessen (vis, pasta, kaas) en kunstmarkt. Heel veel kraampjes en erg gezellig lekker proeven en rondkijken. Ook was er live muziek dat maakte het nog gezelliger. Er zou ook vuurwerk zijn maar dat werd helaas afgelast door naderend onweer. Verder is Bardolino een plek waar je `s avonds gezellig een terrasje kan pakken.

 • Ilona Broer op 05-11-2017

  “Bardolino heerlijke plek”

  Gezellige 's avonds een terrasje pakken, genieten van de wekelijkse markt of een lekker ijsje eten. Het was voor mij voor een halfjaar lang maar 3 km fietsen en ik was hier dan ook vaak te vinden. En gelukkig was ik er nog in Oktober toen de grote wijnfeesten hier plaatsvonden heerlijk dronken worden en verschillende wijnen proeven. Bardolino is één van de grotere plekken rondom het Gardameer waar dan ook veel campings te vinden zijn.

 • Wil Oomen op 29-10-2017

  “Terras aan de haven”

  Bardolino is één van mijn favoriete plekken aan het Gardameer. Wat Bardolino zo speciaal maakt, is een hele leuke plek om te eten en te drinken aan de haven. Dit is zo bij meerdere dorpjes aan het Gardameer, maar het uitzicht in Bardolino blijft toch speciaal. Het meer is daar namelijk redelijk smal, waardoor je prachtig naar de overkant kunt kijken. Als je tijd hebt, breng dan ook zeker een bezoekje aan de markt. Ze hebben er van alles en het is deels overdekt (ideaal als het warm is, dan heb je tenminste schaduw).

Gardameer vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Bardolino reiservaring en tips!

Ben jij in Bardolino geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief