Gardameer ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

55 Gardameer reiservaringen en tips

Geweldig

40%

Tof

35%

Wel oké

22%

Niet zo

4%

Vreselijk

0%

  • Profiel Annouk Blomberg
    op 10-01-2021
    19 landen bezocht • 6 reviews • 1 waardering
    5

    “Heerlijke vakantie ”

    Als je op vakantie wilt waarbij je kleine dorpjes kan bezoeken, lekker kan zwemmen in het Gardameer, een bootje huren om het Gardameer te verkennen en overal lekker wilt kunnen eten? Kies dan voor het Gardameer! Alles voor een perfecte vakantie! Favorieten dorpjes: sirmione, Garda, en malcesine.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mabel
    op 22-05-2019
    5 reviews • 2 waarderingen
    3

    “Toeristisch maar mooi!”

    Het Gardameer blijft een mooie locatie om op vakantie te gaan. Er is veel te doen en te zien. Mooie strandjes, pittoreske dorpjes en heerlijk eten! Het Gardameer is dan ook zeker een aanrader. Het enige minpunt is dat er overal Nederlanders zijn. In principe niet erg, maar mocht je hier niet van houden zou ik er rekening mee houden ;-)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel mariska
    op 12-05-2019
    22 landen bezocht • 27 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Wijnboerderij Le Caldane”

    Dit is vlakbij het Gardameer, als je er wilt eten, moet je reserveren, want het zit altijd vol! Wij konden er dus niet eten, maar hebben wel diverse wijntjes geproeft. Ze maken daar alles zelf op een geweldig mooie locatie. Wij waren daar met zonsondergang, dat is echt prachtig daar! We hebben een doos wijn meegenomen, want de wijntjes waren heerlijk! Ze hebben er ook een camping, wat ik je zeker zou aanraden als je op zoek bent naar een privé plekje in een geweldige omgeving!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel mariska
    op 12-05-2019
    22 landen bezocht • 27 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Hike van Monte Baldo”

    Prachtige wandeling van 10,63km en een stijging van 584m. Je wandelt door prachtige alpenweides waar de koetjes lekker zitten te grazen en je hebt mooie uitzichten vanaf de top (waar het een stuk kouder was) en waar wel lekker een restaurantje zat. Je kunt hier verschillende routes lopen, langs dorpjes etc. Erg leuk om naartoe te gaan! Denk wel om het weer, want dat kan zomaar omslaan, ochtends zon en middags een wolkbreuk, dus onze was, was weer nat ;-)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dion Koesoemo Joedo
    op 04-05-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    3

    “Een beetje vies maar wel lekker”

    Het Gardameer is mooi gelegen, met uitzicht op de hoge bergen. En het is zo groot dat je altijd wel ergens een fijne plek kunt vinden. Het Zuid-Oosten is in de zomer erg druk bezocht, met veel campings. Het water is alleen niet altijd even schoon. Er varen ook veel bootjes op het meer, wat heel leuk is, maar ook wel wat vervuilend hier en daar.
    Tip: Bij Lido de Manerba kom je via het natuurreservaat bij een rustig baaitje met mooi, helder water.

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gonneke Karel
    op 30-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Lekker relaxt maar teveel toeristen”

    Wij zaten in het zuidelijke puntje van het meer. Daar was het echt veel te toeristisch. Maar wel leuke camping hadden we ondanks het klimmen elke dag weer tegen die berg op. Heerlijk ijs overal te koop. Verona is dichtbij en ook een outlet mall waar je lekker kan winkelen. Dagje meer naar het noorden zijn ook leuk, bijvoorbeeld naar het dorpje Lemone.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel K
    op 30-04-2019
    13 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    3

    “Leuke plek buiten het hoogseizoen”

    Zelf vind ik die kiezels aan het meer een nadeel van het gardameer, waterschoenen zijn dan ook een aanrader. Ondanks dat het Gardameer bekend staat om de drukte en massa toerisme in het hoogseizoen is Moniga del Garda een leuk klein dorpje waar het nog niet overladen is met toeristen.


    • 5 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 16 juni 2020 16:22

      ja daar ben ik ook geweest was daar erg mooi!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Shanna de Klerk
    op 30-04-2019
    41 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Zon, strand en storm”

    Heel bewust voor een wat kleinere camping gekozen met een privé strand, omdat we niet van de grote massale campings houden (en daar zijn er heel erg veel van!). Het gardameer is een prima uitvalsbasis waar veel te doen is. Uiteraard allerlei watersporten, paragliden, er is prachtige natuur om doorheen te fietsen, leuke plaatsjes om te bezoeken zoals Limone. Bovenin het Gardameer staat meer wind dan in het zuiden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel A.L. de Swart
    op 13-04-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Gardameer”

    Onze eerste jongerenvakantie naar Italië.
    Met de bus helemaal naar het Gardameer. Een lange tocht en dan helemaal brak aankomen bij je tentje.. wezen surfen, kanoeen, naar Riva del Garda geweest, bbquen, boulevard bekijken. Erg leuke gezellige streek en mooi uitzicht over het meer.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Martine de Kruif - van der Woning
    op 12-04-2019
    20 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Lazise”

    Ik vind het Gardameer een hele leuke vakantiebestemming het heeft voor ieder wat wils. Hoewel het Gardameer wel heel toeristisch is en een beetje een cliche vakantie vind ik de plaatsjes Lazise en Sirmione heel er leuk! Lekker eten, een ijsje bij een van de vele ijssalons en lekker op een terrasje zitten. Het klimaat is heerlijk, het meer uiteraard prachtig en het Gardameer heeft alles voor een lekkere vakantie.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Gardameer vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Gardameer reiservaring en tips!

Ben jij in Gardameer geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?