• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Lazise ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Lazise reiservaringen en tips

Geweldig

38%

Tof

50%

Wel oké

13%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Klaas En Wilma Dijkslag op 25-02-2021

  “Gezellig plaatsje”

  Verbleven in een appartement. In de avond heerlijke terrassen pakken of een lekker relaxed ontbijtje op een van de terrassen nemen is onze voorkeur. Ook een gezellige markt. Wij vinden dit wel een van de mooiste dorpjes aan het Gardameer. Ook Malcesine en Limoen sul Garda zijn aanraders

 • Bob van den Broek op 05-04-2019

  “Camping met zandstrand”

  Wij stonden op een hele toffe camping in Lazise. Vanaf de camping was het net te ver om naar het stadje te lopen, dus dat stukje reden we met de auto, maar er was genoeg parkeerplek. Het stadje is heel leuk. Je kunt heerlijk eten en drinken aan het water, maar het marktje is ook super gezellig. De camping (Spiaggia d'Oro) had ook alles wat we nodig hadden. Het was erg fijn dat we aan het zandstrand stonden met de camping, zodat we zelf konden kiezen of we naar het strand wilden of het zwembad.

 • Jacob Langenberg op 20-01-2019

  “Lazise”

  Lazise is mooi maar was 35 jaar geleden adembenemend mooi.
  Ben er 33 jaar op vakantie geweest, camping Spiaggia d'Oro en heb Lazise zien veranderen van een rustiek dorpje naar een enorm toeristisch dorpje.
  Ik snap de ondernemers én de bezoekers van Lazise maar voor mij de reden om Ciao bella Lizase te zeggen.

 • Diana Coolen op 19-01-2019

  “Lazise”

  Wij gaan al jaren naar Lazise en vinden het daar heerlijk!! Een heel mooi, authenthiek,gezellig en romantisch plaatsje. En inderdaad de ijsjes bij La Cremeria di Lazise.....kan geen andere ijssalon aan tippen!

 • Gerard Hendriks op 18-01-2019

  “Lazise”

  Lazise heeft een warme uitstraling en het is er altijd gezellig. 's Avonds lekker flaneren over de boulevard en dan een heerlijke pizza eten en als afsluiting een lekker Italiaans ijsje..!! Iedere vakantie brengen we wel een bezoek aan dit mooie stadje.

 • Diana Broer op 29-11-2017

  “Lekker terrasje zitten en shoppen.”

  Lazise is een dorp aan het Gardameer toen wij in de buurt op een camping stonden kwamen we daar regelmatig. Heel veel leuke terrasjes en veel toeristenwinkeltjes om lekker te snuffelen. Om in het centrum te komen loop je onder een poort door. De oude stadsmuur vond ik het mooist van Lazise. Verder verschilt Lazise niet zoveel van andere leuke plaatsjes rond het Gardameer.

 • Britt Jespers op 28-10-2017

  “Het enige zandstrand van het Gardameer”

  Wat ik zo tof vond aan Lazise, is dat daar het enige zandstrand van het hele Gardameer is. Dit is toch wel erg prettig. Ondanks dat Lazise behoorlijk toeristisch is, vond ik het stadje erg leuk. De binnenkomst in het historisch centrum is uniek. Je loopt over een pad met overal mooie bloemen naar een poort. Als je de poort door bent, ben je in het centrum. Een wandeling langs de haven is echt een must. Daar is ook een hele grote markt, ik geloof op verschillende dagen van de week. Op deze markt hadden ze echt alles. Ze waren niet opdringerig. Aan het water hebben we een heerlijk ijsje gegeten.

 • Monique Almekinders op 22-10-2017

  “Toeristisch plaatsje, een bezoek waard! ”

  Lasize is een ontzettend leuk, maar ook erg toeristisch plaatsje. Heel veel leuke horeca, gelateria's en winkeltjes. De weg er heen is vaak enorm druk, dus net zo makkelijk om één van de pontjes te pakken die de hele dag over het meer varen.

Gardameer vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Lazise reiservaring en tips!

Ben jij in Lazise geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief