• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Turijn ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

11 Turijn reiservaringen en tips

Geweldig

9%

Tof

36%

Wel oké

55%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Richard Tronco
    Richard Tronco op 11-05-2019
    35 landen bezocht • 45 reviews • 8 waarderingen
    4

    “In opkomst”

    Iedereen kent Rome, Venetie en Milaan. Maar Turijn is net zo leuk. De stad is in opkomst voor de toeristen. Het is wat kleiner, waardoor veel te voet gedaan kan worden. Bezoek het gebouw wat op de een van de euro munten staat. Zo heb je een leuk beeld van de stad.
    Loop de stad uit richting het water en drink wat op een terrasje.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Raymond
    Raymond op 21-04-2019
    24 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Turijn is een fijne plek”

    Noord Italië, toch wel een erg fijne plek. In de avonden is het er heerlijk om rond te wandelen, fijn aan het noorden van Italië is dat je merkt dat het straatbeeld toch iets beter is dan bijvoorbeeld in Napels.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karin Beijer
    Karin Beijer op 01-09-2018
    1 review • 1 waardering
    5

    “Turijn”

    Levendige stad met veel arcadebogen. Aan het eind van de middag een aperativodrinken op een terras met heerlijke hapjes. Cafe Torino bezoeken van waar de uitzendingen over de Olympische winterspelen werden uitgezonden. En niet te vergeten de oude Fiatfabriek bezoeken ,Eataly, waar je ze mooiste foodproducten verkopen en waar je van alles kunt proeven (tegen betaling) een geweldige ervaring! Kortom: deze stad is echt de moeite waard voor 2 a 3 dagen!

    1 waardering

    • mary
      0 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 04 september 2018 14:51

      Koop echt / nep rijbewijs ((doc01reference@gmail.com WhatsApp +13239023786)) ID-kaart, visum, geboorteakte, schooldiploma's, huwelijksakte en vele andere documenten. e-mail .............. doc01reference@gmail.com WhatsApp ........... +1(323)902-3786 Skype .............. doc01referentie Pas een echt registratiepaspoort, visum, rijbewijs, ID-kaart, huwelijksakten, diploma's, etc. toe voor verkoop. Paspoort, staatsburgerschap, identiteitskaart, rijbewijs, diploma's, certificaten en diploma's. Toerisme en zakelijke visa zijn beschikbaar voor inwoners van alle 50 staten en alle nationaliteiten over de hele wereld. Wij zijn een unieke fabrikant van authentieke paspoorten van hoge kwaliteit, geregistreerde en niet-paspoorten en andere burgerschapsdocumenten. We kunnen u een nieuwe identiteit garanderen, te beginnen met een schoon nieuw, origineel geboortebewijs, ID-kaart, rijbewijs, paspoort, SSN-kaart, kredietbestanden en creditcards, schooldiploma's, schoolgraden hebben allemaal een geheel nieuwe naam uitgegeven en geregistreerd in overheidsdatabasesysteem. We gebruiken geloofwaardige en valse documenten om hoogwaardige gereedschappen en materialen te produceren. Alle geheime kenmerken van echte paspoorten zorgden voor zorgvuldige duplicatie van onze geregistreerde en niet-geregistreerde documenten. Wij zijn de unieke fabrikant van hoogwaardige nep- en echte documenten. Wij bieden alleen originele geregistreerde geregistreerde en niet-geregistreerde paspoorten van hoge kwaliteit, rijbewijzen, ID's, Postzegels, Visa, School Certificaten en andere producten uit vele landen zoals: Verenigde Staten, Australië, België, Brazilië, Canada, Italië, Finland, Frankrijk, Duitsland , Israël, Mexico, Nederland, Zuid-Afrika, Spanje, Verenigd Koninkrijk enz. Alle geheime kenmerken van echte paspoorten zorgden voor zorgvuldige duplicatie van onze geregistreerde en niet-geregistreerde documenten. Wij zijn de unieke fabrikant van hoogwaardige nep- en echte documenten. Wij bieden alleen originele geregistreerde geregistreerde en niet-geregistreerde paspoorten van hoge kwaliteit, rijbewijzen, ID's, Postzegels, Visa, School Certificaten en andere producten uit vele landen zoals: Verenigde Staten, Australië, België, Brazilië, Canada, Italië, Finland, Frankrijk, Duitsland , Israël, Mexico, Nederland, Zuid-Afrika, Spanje, Verenigd Koninkrijk enz. Alle geheime kenmerken van echte paspoorten zorgden voor zorgvuldige duplicatie van onze geregistreerde en niet-geregistreerde documenten. Wij zijn de unieke fabrikant van hoogwaardige nep- en echte documenten. Wij bieden alleen originele geregistreerde geregistreerde en niet-geregistreerde paspoorten van hoge kwaliteit, rijbewijzen, ID's, Postzegels, Visa, School Certificaten en andere producten uit vele landen zoals: Verenigde Staten, Australië, België, Brazilië, Canada, Italië, Finland, Frankrijk, Duitsland , Israël, Mexico, Nederland, Zuid-Afrika, Spanje, Verenigd Koninkrijk etc. CONTACTEER ONS SUPPORTERS e-mail .............. doc01reference@gmail.com WhatsApp ........... +1(323)902-3786 Skype .............. doc01referentie Bestel UNIVERSAL Documents Need • Paspoorten • Identiteitskaart • Sociale zekerheidskaart • Machtigingen • Canada-kaarten • Kaarten van de Verenigde Staten • Student ID-kaarten • Internationale kaarten • Individuele kaarten • Acceptatiecertificaten • Doopcertificaten • Geboortecertificaat • Overlijdenscertificaten • Echtscheidingscertificaten • Huwelijksverslagen • Unieke certificaten • High School Diplomas • GED-certificaten • Thuisschoolcertificaten • College Degree • Graduaat Diploma • Trade Skill-certificeringen • Validatie van het SSN-nummer • Amerikaanse groene kaart • Valse Dollar / Euro • Spionproducten • Stemvervormer • Oortelefoons • Onzichtbare inkt • DMV Record Release • Achtergrondcontrole • Onderzoek iedereen CONTACTEER ONS SUPPORTERS e-mail .............. doc01reference@gmail.com WhatsApp ........... +1 3239023786 Skype .............. doc01referentie

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ruben
    Ruben op 29-11-2017
    21 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    3

    “Moderne industriestad”

    Turijn is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt als je op zoek bent naar een leuke stedentrip in Italië, toch heeft deze industriestad tegenwoordig genoeg te bieden om er eens een weekendje naar toe te gaan. Torino, op z'n Italiaans, is een culturele stad met veel mooie gebouwen. Je kunt er heerlijk wandelen (Tip: Wandel door Parco del Valentino en bezoek daar ook Borgo Medievale, een middeleeuws dorp), lekker eten, op bezoek bij voetbalclub Juventus en/of Torino of naar een van de vele musea. Het Egyptisch museum is zeker een bezoek waard, hier vind je tal van bijzondere schatten uit Egypte! Ook het Filmmuseum en Mole Antonelliana (Hét bekende gebouw van Turijn dat overal uitsteekt) zijn een bezoek waard. Na een bezoek aan het museum kun je met de lift omhoog en heb je een prachtig uitzicht over Turijn en de omliggende Alpen. Ook is het mogelijk om enkel naar de top van de Mole Antonelliana te gaan zonder het museum te bezoeken. Turijn is niet erg groot en héél spectaculair, maar zeker leuk om eens een dag of 2 te zijn geweest.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Frank Timmerhuis
    Frank Timmerhuis op 27-11-2017
    23 landen bezocht • 14 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Korte citytrip”

    Turijn hebben we bezocht als deel van een roadtrip door zuid-europa. 2 overnachtingen bleken voldoende om de highlights mee te kunnen pakken. De pleinen zijn een aanrader alsmede het egyptisch museum. Het Museo Pietro Micca is ook een bezoekje waard maar niet zeer bijzonder.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rachel
    Rachel op 26-11-2017
    21 landen bezocht • 31 reviews • 25 waarderingen
    3

    “Leuke dagtrip”

    Turijn is een hele culturele stad met veel grote, klassieke gebouwen. Niet per se een typisch Italiaanse stad maar wel een leuke dagtrip vanuit Milaan of Frankrijk. Je kunt er heerlijk eten en wandelen door de straatjes. Er zijn niet veel bezienswaardigheden zoals in Rome maar het is een fijne stad om gezien te hebben.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mitchell M
    Mitchell M op 22-11-2017
    18 landen bezocht • 13 reviews • 13 waarderingen
    3

    “Leuk voor maximaal 2 dagen.”

    Hier 2 dagen geweest in de zomer voor een korte stedentrip.
    Alhoewel er andere Italiaanse steden zijn die ik aantrekkelijker vind, heb ik mij toch wel prima vermaakt in Turijn.
    Er zijn niet echt grote bezienswaardigheden die je kunt en moet bezoeken, dus je hebt alles wel snel gezien, alles is ook te voet te doen.
    Wel zijn er natuurlijk gezellige pleintjes, en straatjes met leuke restaurantjes en winkels.
    Ik vind het meer een stad waar je (max 2 dagen) wat rond struint, beetje shoppen en hier en daar wat eet/drinkt.
    Kortom leuk voor 2 dagen, maar verder niet heel spectaculair, en zou bij voorkeur een van de andere grote Italiaanse steden bezoeken.
    Hotel tip: hotel diplomatic, betaalbaar 4 sterren hotel in het centrum.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Davide
    Davide op 21-11-2017
    20 landen bezocht • 13 reviews • 13 waarderingen
    3

    “Klassieke, culturele stad: leuk voor een paar dagen”

    Turijn is niet de eerste stad waar aan gedacht wordt als je 'Italië' zegt. Het is echter wel een typisch Italiaanse stad, die klassiek en statig overkomt. De architectuur is prachtig; op bijna elke straathoek is weer een ander groots gebouw, zoals een paleis of kerk. In eerste instantie lijkt de stad niet zo erg gezellig te zijn, maar 's avonds een lekkere pizza of pasta eten op een pleintje is toch wel heel erg sfeervol! De stad is vooral leuk voor twee of drie dagen, je hebt al snel het idee dat je de hele stad hebt gezien.
    Een echte aanrader om te bezoeken is het filmmuseum: museo Nazionale del Cinema. Hierin leer je op een grappige en interactieve manier alles over het ontstaan van fotografie en film. Om het gebouw van binnen te zien is al zeer de moeite waard!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Tom Hagendoorn
    Tom Hagendoorn op 13-11-2017
    27 landen bezocht • 26 reviews • 36 waarderingen
    3

    “Een stad met een wat frisser, klassieker karakter”

    Bij Italië denken we vaak meteen aan lekker weer, pasta, muziek op straat en kleurige gebouwen. Laat ik ermee beginnen dat Turijn een stad is waar het in het voor- en najaar behoorlijk fris kan zijn vanwege de Noordelijke ligging in het land. De gebouwen in een groot deel van de stad kunnen soms wat kouder en grauwer overkomen dan andere Italiaanse steden. Het is een stad van ‘recht toe recht aan’ en het is vanwege de strakke, rechthoekige indeling qua woonblokken makkelijk om te verdwalen; het meenemen van een plattegrond is dan ook een ware lifesaver!

    Eten is er heerlijk, voor de beste restaurants is het plaatsen van een reservering echter wel een aanrader. Buiten zitten kan minder vaak dan gedacht, en je zal zien dat in dat geval de glazen gebouwtjes aan de voorzijde van het restaurant dan toch een uitkomst bieden. Hoewel ik het zelf niet heb gedaan, is Turijn daarnaast ook een prima plek om te beginnen met een skivakantie; aan de horizon kan men soms de witte sneeuwtoppen van het begin van de Alpen al zien!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Julia van Weelden
    Julia van Weelden op 07-11-2017
    28 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Vergeten stad: Turijn”

    Ik kwam toevallig in Turijn omdat ik vooral van de mooie natuur om de stad heen aan het genieten was. Super mogelijkheden om lekker te wandelen, dagtochten en meerdaagse tochten te maken, maar niet gelijk heel hoog en groots. Turijn zelf is een mooie stad met bijzondere gebouwen, veel musea en gezellige winkelstraten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Turijn citytrip boeken – tips!

Deel jouw Turijn reiservaring en tips!

Ben jij in Turijn geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief