27 Vakantiedagen

Overnachten in Jordanië – soorten accommodaties

Jordanië biedt verschillende soorten accommodaties aan, voor ieder wat wils. De accommodaties zijn ongeveer net zo duur als in Nederland.

Budget accommodaties (€10 – €50)

In elke grote en minder grote stad zijn guesthouses te vinden met dorms en privékamers. In dit soort guesthouses vind je kamers met een standaard bed, schone handdoeken, lakens en een warme douche. In de Wadi Rum woestijn vind je betaalbare campings en desert camps, zoals Salman Zwaidh Camp, Bedouin Lifestyle Camp en het Real Bedouin Camp. Hier overnacht je voor twee of drie tientjes in een tent in de woestijn.

Bekijk alle budget accommodaties in Jordanië.

Middenklasse accommodaties (€50- €120)

Voor iets meer luxe zijn er genoeg middenklasse hotels in Jordanië te vinden. Vooral in grote steden als Amman en rondom Petra vind je tal van dit soort hotels. Deze accommodaties zijn schoon, er is meestal ontbijt inbegrepen en bieden roomservice aan. In de Wadi Rum-woestijn vind je diverse lodges en luxere tentenkampen in de middenklasse, zoals het Captains Desert Camp of de Bait Ali Lodge (mét zwembad!).

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Jordanië.

Luxe accommodaties (€120 >)

Zeker in Ammam zijn veel bekende luxehotelketens te vinden die vijfsterren accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. In de rest van het land kun je altijd wel ergens terecht in een luxe hotel of resort.

Bekijk alle luxe accommodaties in Jordanië.

Hotels in Jordanië zoeken

Hotels in Jordanië zoeken

Boek je rondreis naar Jordanië

Sawadee
1. Sawadee

Avontuurlijke groepsrondreizen.
Bezoek website

Kras
2. Kras

Groepsrondreizen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Jordanië rondreizen
Vanaf €785 incl. vliegticket

Vliegtickets Jordanië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Jordanië
V.a. 155